Şimdi Ara

[YÖK ATLAS KANITLI]Başarı sırası 20 bin ise 24 binle bölüme girilebilir NASIL MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam gerçekten şuraya okul birincisi yazmayın önce bi fotoğraflara bakın okul birincileri nerden gelmiş,son giren nerden gelmiş.

Dikten inen dikmenin söylediği şey olmuş muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByBrawe kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam hadi orası doğru da ama başarı sıralaması son giren kişiyle olusturulur ortalama denilen bir şey yok. Rehberlikcine git sor bu soruyu dalga mı geçiyorsun der.

• Eder_Zaha E kullanıcısına yanıt
    Rehberlikçinin ben *** . Dogmatik olmayın kanıtları sundum okul birincisi ve okula son giren kişinin liseleri farklı. Rehberlikçi internetten bakıp konuşan birisi. bu site YÖKÜN KENDİ sitesi ! Sinavla.com dan baktığınızdada en son giren kişiye göre listelemiş
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Valla hocam kanıtları sunuyorum fotolarla kanıtlı adam kendi bildiğiyle konuşuyor yine
    Terbiyesiz herif ben sana güzelce fikrimi sundum. Hakaret etmeden sonra da gelmiş çok bilmiş gibi dogmatik vs. diyorsun.

Sanki öyle bir şey olsa benim işime gelmeyecek ben de öyle olmasını isterim sen gerçekleri kabullenemiyorsun dostum.

• Eder_Zaha E kullanıcısına yanıt
    sen kabullenemiyorsun. Algın çok farklı. Orada küfür olarak kullanmadıysam.
    Ben niye kabullenmek istemeyeyim ki keşke öyle olsa benim de işime gelir. Ama değil ben de bunu analatmak istiyorum orada hata var her bölümde dediğin gibi değil bak gir yök atlasa. Çünkü bu yıl askeri liseden gelme, polis koleji onlara ayrı sınav vs. yapıldı onun sebebi bu diye düşünüyorum.
  • up
  • Kardeş bu seçimle alakalı bir şey. Mesela şöyle düşün ilk binin hepsi bu 20 binlik yeri yazarsa burasının taban sıralaması ilk bin olur. İki sene önce ilk 20 binde daha çok kişi yazmıştır burayı, o yüzden en son sıralaması 20 bin olan kişi girmiştir. Geçen sene de rağbet daha az olmuştur, 20 bin içinde yazan kişi azalmıştır, 24 binlik kişi bile kazanabilmiştir.
  • 20binle girilen yere 30bin ile giren bile var okul birinciliğinden ayrı kontenjan o
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.