İstanbul'un trafiği de adamı bitirir bu yüzden sevmiyorum.İstanbul'da en fazla 1 hafta kalınır,sürekli yaşancak bir şehir değil.
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKuBiLaYxXx
İstanbul'un trafiği de adamı bitirir bu yüzden sevmiyorum.İstanbul'da en fazla 1 hafta kalınır,sürekli yaşancak bir şehir değil.
Eee okadar olacak artık 15 milyon nüfuz var bide turistlerin arabaları cabası. Bide avatardaki senmisin be Kubilay.
resimler seninse gerçekten çok başarılı çalışmalar.. okuloumun iki tane fotoğrafı var çoğzelmiş lan
istanbul da hiç bir gökdelen olmasa dahi sadece TARİH'i yeter.asya ve avrupanın köprüsü istanbul ne uygarlıklar ne medeniyetler gelmiş geçmiş bu bölgeden saymakla bitmez.
bulunduğu stratejik konum sadece kuru topraktan ibaret olsa bile bölgeyi önemli bir yer haline getiriyor. ben istanbul ile gurur duyuyorum.
Bu şehri bu kadar güzel yapan şey,
tarihi, fotoğraf sanatçıları ve photoshoptur.
quote:
Orijinalden alıntı: P€N€MY
Bu şehri bu kadar güzel yapan şey,
tarihi, fotoğraf sanatçıları ve photoshoptur.
Belliki İstanbula gitmemişsin ve burası o fotolardan 1000 kat daha muhteşem yer. Yani fotoshop falan 1-2 tanesinde ve hepsi aynen çok süper biryer.
İstanbul mükemmel tarihi kültürü bunu modern hayat ile harmanlanması , boğazı ve doğal güzelliği ile dünyanın en güzel şehridir
ama en tehlikeli şehir değildir , mesela İstanbul gibi bir dünya metropolü olan New York çok daha tehlikeli bir şehirdir zaten bu tip metropollerde suç oranının normalden yüksek olması normaldir
quote:
git bi roma turu yap öyle gel
Roma'ya gittim elbette güzel bir şehir fakat hiçbir zaman İstanbul'un yerini tutamaz, kültür - sanat , eğlence yaşamı İstanbul'da çok daha ileride , 24 saat canlı bir şehir İstanbul . Daha dün İngiliz Observer gazetesinde çıkan haberde "Avrupanın eğlence başkenti" olarak bahsedildi İstanbul'dan .
istanbul birtek dışarıdan gelip gezmeye güzel yaşanılacak şehir değil. He yaşarsın ama oturduğun yer ile sdece komşu semtler arasında dolanacaksan. onun dıışına çıktınmı kabus kabusss.
quote:
Orijinalden alıntı: omertalord istanbul birtek dışarıdan gelip gezmeye güzel yaşanılacak şehir değil. He yaşarsın ama oturduğun yer ile sdece komşu semtler arasında dolanacaksan. onun dıışına çıktınmı kabus kabusss.
+1.
18 yıl istanbulda yaşadım. Tamam tarihi, mimarisi süper bir şehir ama istanbulun heryeri bir değil. Gecekondu mahalleside var, dökdelenler, rezidanslarda. Bunlarda benim hoşuma gitmiyor, Avrupada bu çok iyi ayarlanmış, böyle bir durum yok. Heryer güzel ve planlı. Şehrin göbeğinde gözü rahatsız edecek şey yok. Şehrin dışındada hiçbirşey gözü rahatsız etmiyor.
Ayrıca İstanbulun trafiği istanbuldan ayrılmak için yeterli bir sebeptir, adamlar 15 dakika trenle yolculuğa çok derken benim 2 saat yol çektiğimi duyduklarında çenelerini şaşkınlıktan kapatamıyorlardı.
Özletti ama İstanbul kendini be.
Bişe diycektim ama resimleri görünce vazgeçtim
quote:
Orijinalden alıntı: Dikkat Haber
Bişe diycektim ama resimleri görünce vazgeçtim
Hee söle sen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme