Şimdi Ara

YOK BÖYLE BİR PDA!! KARŞINIZDA SAMSUNG İ900 (I-PHONE KILLER!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
11.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • obur baslik kilitli bunu up layalim o zaman.. burdan devam incelemelere
  • valla bu telefon ölü doğmuş bebek gibi,
    şahine ferrari motoru koysan ne olur,
    Telefonun dış dünya- kullanıcı ile iletişime geçtiği yer ekranıdır,
    bu telefonun ekranı oldukça yetersiz,
    today ekranı altında 2-3 randevu göstereyim dersen ekrana sığmaz, excel word pdf internet hepsi işkence olur,
    resmen ara ürün olmuş,
  • quote:

Orjinalden alıntı: YBA

valla bu telefon ölü doğmuş bebek gibi,
    şahine ferrari motoru koysan ne olur,
    Telefonun dış dünya- kullanıcı ile iletişime geçtiği yer ekranıdır,
    bu telefonun ekranı oldukça yetersiz,
    today ekranı altında 2-3 randevu göstereyim dersen ekrana sığmaz, excel word pdf internet hepsi işkence olur,
    resmen ara ürün olmuş,

dostum abartmışsın sende bildiğin gibi pdaların ekran çözünürlüğü 320*240 genellikle yavaş yavaş piyasada 640*480 çözünürlükte pda görmeye başlıyoruz 3-4 tane var henüz. i900 ün çözünürlüğü ise 400*240 şimdi bana söylermisin hangi çözünürlük daha iyi ? 320*240 mı yoksa 400*240 mı ? 400*240 çözünürlüğün tek dezavantajı vardır o da 3.PARTİ PROGRAMLARIN 320*240 a göre optimize edilmesi ama yavaş yavaş o da çözülür. yani dediğin gibi word , excel veya 2-3 randevu ekleme bunları 320*240 çözünürlüğe göre çok daha iyi görüntülersin. bu arada ölü doğmuş bebek dediğin pda bugüne kadar çıkmış pda lar arasında ilk 5 e girer özellik olarak belkide ilk 3 e. biraz daha incele istersen.

bu arada daha önce neden bu çözünürlüğü kullandıkları konusunda bir yazı yazmıştım onuda kopyalıyorum aşağıya

"ikincisi dikkat ederseniz omnia hakkında tek olumsuz fikir ekran çözünürlüğü ile ilgili ben hemen neden bu çözünürlüğü kullandıklarını söyleyeyim samsung bu telefonu dizayn ederken dünyada ilk defa multimedia özellikleri ön plana çıkan bir pocket pc olsun istedi 5 mp kamera ,radyo ,16 gb hafıza, dahili divx encoder gibi. bu nedenle görüntü formatı olarak 16:9 formata en yakın çözünürlüğü seçti (400*240) widescreen olabilmesi için. incelemelrde gördüğüm üzere omnianın video,fotoğraf ve müzik player menüleri olağanüstü olarak değerlendiriyor. ekran çözünürlüğü olarak 320*240 pixel seçmiş olsalardı bu büyüklükte bir ekranda pixelleri teke tek sayardın 640*480 seçmemelerinin nedenini ise yukarıda yazdım zaten (16:9 mevzusu)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidote -- 11 Eylül 2008; 10:02:13 >

• samsung i900 omnia aldım, bu telefonun menüsünü 3 boyutlu yani htc de olduğu gibi touch flo 3d özelliğini bu telefonada uygulamamız mümkünmü acaba.kullanan yada bilen bi arkadaşım varsa sevinirim.
  • http://www.imarche.net/omnia/download/SpbMobileShell2.1-WQVGA-Skins_Release1.4.zip

buyur hocam güzel bir tema aradığına benzer. eğer tam anlamıyla touchflo3d istiyorsan o zaman fullthrottle diye bir program onu yüklersin ama biraz yavaş. üsttekini eminim beğenirsin.
  • çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için ama ben daha yeni yeni kullanmaya başladığım için o yüzden biraz fazla olcam ama bide nasıl yüklücez onuda söyleyebilirsen çok sevinirim çünkü pdalerde biraz karışık bu yüklemeler.direk exe gibi değil galiba,neyse şimdiden teşekkürler..
  • ben aslında youtube da bir video izledim i900 ile ilgili süper bir videoydu telefonu tam bir canavar yapmış menüyü süper hale getirmiş 3 boyutlu menü yeşil renkli menü dokunduğu herşey kendi etrafında dönüyor felan yani süperdi onu arıyorum ama bulamadım..
  • ANTİDOTE BU DOSYALARI NASIL YÜKLÜCEZ YANİ ZİPİ DOSYA HALİNE GETİRİP Mİ YÜKLÜCEZ,TELEFONA YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONDADAMI YÜKLÜCEZ NASIL YAPCAM Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM. YANLIŞ BİŞE YAPMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN
  • Çözünürlük ve 256k renk ilginiçtirki samsung un modelleri ekran konusunda vasatı geçemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CENGİZ_12

ANTİDOTE BU DOSYALARI NASIL YÜKLÜCEZ YANİ ZİPİ DOSYA HALİNE GETİRİP Mİ YÜKLÜCEZ,TELEFONA YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONDADAMI YÜKLÜCEZ NASIL YAPCAM Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM. YANLIŞ BİŞE YAPMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN

indirdiğin dosyayı telefona atıyorsun sonra telefonunun file explorer programını açıp -eğer bluetooth ile attıysan- my device içine gel onunda içinde my documents attığın dosyayı orada göreceksin tuklayınca zaten kurmaya başlar. bluettoth ile değil kablo ile attıysan o zaman nereye attıysan file explorer ile açıp bulup dosyaya tıklayıp kurarsın esasında win mobile a program kurmak çok kolay .cab uzantılı bir dosyayı atıp çalıştırıyorsun o kadar.
  • quote:

ben aslında youtube da bir video izledim i900 ile ilgili süper bir videoydu telefonu tam bir canavar yapmış menüyü süper hale getirmiş 3 boyutlu menü yeşil renkli menü dokunduğu herşey kendi etrafında dönüyor felan yani süperdi onu arıyorum ama bulamadım..

linkini verdiğim program senin bu dediğin
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkill

ya ekran 800x480(wvga) olsa var ya ne iphone bırakırdı bu cihaz ne de touch diamond. samsung'u 624 mhz işlemci kullandığı için seviyorum ama işi şu ekran kısmında bozuyo

touch diamond'dan çok çok çok üstün bir cihaz doğrusu ekranı hariç.

ekran o kadar da sorun edilecek bişey değil ve şunuda unutmamak lazım h,ç zaman mükemmel bir telefon çıkarmazlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

Bu cihazı kaç kişi alır bilemiyorum, aldınız diyelim çok kişi tercih etmeliki dünya çapında forumları oluşsun custom rom lar yazılsın, tartışılsın ama hem VGA değil ayrıca pahalı, LG KS20 denen bir model vardı oda aynı böyle adı sanı duyulmuyor türkiyeye getirende yok, o sebeple HTC Touch Diamond a kimse bahane bulmasın şimdiden kaç kişi tartışıyor bir bakın..

şuan sırf i900 için açılmış siteler var ve her ülkede onlarca forumda bir sürü kullanıcısı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: streetwolf

Çözünürlük ve 256k renk ilginiçtirki samsung un modelleri ekran konusunda vasatı geçemiyor

sen nokia cımısın?kim demiş ekran konsunda vasatı geçemiyor diye
  • Arkadaşlar,

Ocak'tan beri beklediğim i900'e dün itibariyle sahip oldum.

Hayırlı olmasını dilerim.

Sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

Konuyu izleyen ve bundan sonra yine buradan bilgilerini paylaşacak arkadaşlara teşekkür ederim.
  • kuramıyorum yaa anlamadığım bişey var dosyayı sip olarakmı atıcaz yoksa klasör yapıpmı atıcaz tele.ben dosya yapıp attım ama içinde bir sürü dosya var yükleme yapılması gereken bi dosya yok..DETAY LÜTFENN
  • ZİP OLARAKTA ATTIM AMA YÜKLEMİYORRRR.ÖNÜME DOSYALAR ÇIKIYOR AMA YÜKLENECEK BİŞE YOK
    quote:

Orjinalden alıntı: antidote

quote:

ANTİDOTE BU DOSYALARI NASIL YÜKLÜCEZ YANİ ZİPİ DOSYA HALİNE GETİRİP Mİ YÜKLÜCEZ,TELEFONA YÜKLEDİKTEN SONRA TELEFONDADAMI YÜKLÜCEZ NASIL YAPCAM Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM. YANLIŞ BİŞE YAPMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN

indirdiğin dosyayı telefona atıyorsun sonra telefonunun file explorer programını açıp -eğer bluetooth ile attıysan- my device içine gel onunda içinde my documents attığın dosyayı orada göreceksin tuklayınca zaten kurmaya başlar. bluettoth ile değil kablo ile attıysan o zaman nereye attıysan file explorer ile açıp bulup dosyaya tıklayıp kurarsın esasında win mobile a program kurmak çok kolay .cab uzantılı bir dosyayı atıp çalıştırıyorsun o kadar.

• Bİ DOSYA TIKLIYOSUN Bİ DOSYA ÇIKIYOR YÜKLEYEMEDİM,BUNUN FARKLI Bİ YÖNTEMİ OLABİLİRMİ ACABA OLMUYOR DOSTUM,BİDE BUNU YÜKLEDİĞİMİZDE ESKİ HALİNE DÖNDÜRMEK İSTESEK DÖNERMİ
  • .

YOK BÖYLE BİR PDA!! KARŞINIZDA SAMSUNG İ900 (I-PHONE KILLER!)
  • zipin içindeki dosyalar bu resiminide atıyorum sana,ben bu işi anlamadım gitti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.