Bildirim
yok böyle bişi adam xbox tan kasa yapıyor
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arkadaşlar Konu Acamıyorum nedense burdan yazıyım dedim 17.50 YTL ye 2 Adet Laciwer Ledli 12 Cm Fan Buldum alayım mı sizce?
Resimdeki Fandır..
-
güzel olmuş da video yüklenene kadar ne bekledim ya int denmi olsa gerek benim çıldırcaktım yani
@bywolker 0 mı fanlar -
Evet 0 poşetinde.. -
helal walla -
malzeme bol olanak bol adam yapmış işte -
Güzel yapmış -
Adam uğraşmış ... -
HERİFTE SÜPER İŞCİLİK VAR SÜPER YAPMIŞ -
10 numara işçilik var paylaşım için sağol... -
O kadar alet edevat ben de olsa kendime yeni kasa yapardım yahu . Hem de Xbox'ı parçalamazdım
Teşekkür ederim paylaşım için .. -
Süper -
buna benzer bişey forumdan biri yapıyordı -
xbox a yazık -
o kadar alet bende olsa bende yaparım adamda yok yok
Edit: Yaparım dedim de biraz acemice olur tabi ama onun kullandığı çoğu makinayı bende atelyede kullandım 2 ay çalışma sonucu yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 15 Aralık 2009; 23:31:02 > -
of süper ya ama adam profesyonel belli ayrıca video süper hazırlanmış özellikle son sahneler muhteşem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihK* -- 16 Aralık 2009; 1:11:20 > -
Projenin Logu için TIKLAYIN -
Gavur yapıyo -
vay bea :D -
adamın atölyesine bak bizim okuldaki atölyeden daha iyi
dimi talha
Benzer içerikler
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- laptop soğutucu öneri
- overclock nasıl yapılır
- sıvı metal macun
- termal macun önerisi
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X