Şimdi Ara

Yok böyle kamera | Huawei Mate 10 Pro kamera testi vLog (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mbs02

58 ve 62 deki bokeh efektleri tam bir facia. bacakların arası yer vs hep karışmış. Hadi zemin rengi ile benziyor diyelim 58 deki fotoğrafta orijinal boyutta boyun kısmında bulunan kırmızı renk bile karışmış.

yani? başka uygulama yükle düzgününü yapsın, bu donanımla çok rahat yapacağı kesin, ayponmu sandın bunu kardeş, android cihaz bu, çare tükenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimelle

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

58 ve 62 deki bokeh efektleri tam bir facia. bacakların arası yer vs hep karışmış. Hadi zemin rengi ile benziyor diyelim 58 deki fotoğrafta orijinal boyutta boyun kısmında bulunan kırmızı renk bile karışmış.

yani? başka uygulama yükle düzgününü yapsın, bu donanımla çok rahat yapacağı kesin, ayponmu sandın bunu kardeş, android cihaz bu, çare tükenmez.

Dostum ben mi6 kullanıyorum. Yani şu ara Androiddeyim. O paraları verip 3. Parti uygulamalara gerek kalmaması lazım bence. Tek kameralı Pixel 2 bile bundan iyi bokeh yapıyor. Bence kamerası o parayı hak etmiyor. Bilmem siz ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hem videoyu hem de mate 10 pro yu beğendim. elde sadece tutup auto ayarda çekim böyleyse her sahne için pro ayarla elbette çok daha güzel çekimler yapılır. hem dji osmo mobile ile beraber belgesel tadında gezi çekimi çıkartılır.
  • Mate 10 pro şimdiye kadar piyasaya çıkmış en iyi kameraya sahip akıllı telefon.
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    Htc u11 in bence Huawei p10 ile kiyaslanabilir

Sadece ekran kasa orani bile büyük bir eksik u11 icin.

• eflatoon kullanıcısına yanıt
    bokey yazılımsal bir olay, rahatça hallederler, pixel 2 değil, pixel 2 XL demen lazım, onu kasttetin sanırım, ne yazıkki bizde satılmıyor ve garantisi olmayan cihazı şahsen almam ben, bu şekilde düşünüyorum, bu arada mate 10 pro aldım, her ama her açıdan memnunum, özellikle pilinden ve özellliiikkle şarj olma süresinden acaip ötesi memnunum, 4000 lik pili bukadar hızlı dolduran şuan başka cihaz yok, pixel 2 saatten fazla sürede bu ise 1 saatte hatta %10 larda şarja takarsan 1 saati bile bulmadan şarj ediyor ve rahatça 2 gün gidiyor, hemde çatır çatır kullanarak, daha ne isteyim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 13 Ocak 2018; 10:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Htc u11 in bence Huawei p10 ile kiyaslanabilir

Sadece ekran kasa orani bile büyük bir eksik u11 icin.

u11+ Mate 10 pro ile kıyaslanır, şayet gelse idi bakacaktım ama gelmedi, u11+ nın ses olayı süper, yandan sıkınca çıkan menü süper, yazılım süper, fakat ekran zayıf, güneşte görünmüyor, bu üzdü beni, 5 senedir One M7 kullanan biri olarak hTC den Huveye geçtim vallahi, yalnız u11+ nın kamera pixel 2 XL den bile iyi çıkabilir, ben bekleyemedim ve en iyi olarak seçtiğim mate 10 pro yu aldım, bakalım u12 çıktığında hem tam çerçevesiz ve aypon gibi üstteki salak çentiği olmayan şekilde gelecek gibi diyorlar, işte o zaman htc ye geri dönüş yaparım, unutmadan hTC androidin en iyisidir bence, ama cihazları geri kaldı biraz o kadar...

• Anlaşılan kimse Lumia 950'nin kamerasını görmemiş. Carl Zeiss ve PureView yazılımıyla Nokia'nın kamera ekibinin çıkardığı şaheser. Ona baksaydınız Mate 10 Pro da neymiş derdiniz. Nokia'nın kamera ekibi tekrar HMD çatısı altında toplanıp bir Android çıkarsa ortada ne Galaxy ne Pixel ne Mate kalır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum. Şu zamana kadar telefon uzerindeki en kaliteli kamera demeyecegim fotoğraf makinesiydi.

Lakin hakettiği yere gelemedilet hem 950 hem 1020 vardi yanlis hatirlamiyorsan mukemmel yetenekleri vardi fotoğraf konusunda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.