Bildirim
Yok böyle mikrofon | Rode Wireless Go aldım
Sony WH-CH520 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Hızlı Şarj Fonksiyonlu 50 Saate Kadar Pil Ömrü - Kulak Üstü Model - Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BTJD6LCL
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
HAYIRLI OLSUUUUUUNNN . MEZUUUTTTTT
-
Mesut Çevik son iki kamera videosunda bir yıllık gelirimi harcadı.
-
adamlar prof isler yapiyo aga kullandiklari mikrofon 650 dolar mis yani 3500 tl mi yapiyo sadece ses icin
-
Sanki para vererek alındı.İnceleme yapıyoruz deyinde daha inandırıcı olsun.
-
alıcı, verici ve böyle koça bir şey :=))) Sadece ses dinleyince insanın aklına pek iyi şeyler gelmiyor. :=)) Ne güldüm :=)))
-
Ses kayıt stüdyolarındaki vokal kayıtlarında 20.000$'lara varan mikrofonlar kullanılıyorken 650$ pek yüksek bir rakam değil. -
dizilerdeki kamerada 120 bin dolar ne alaka simdi verdigin ornekquote:
Orijinalden alıntı: poko001
Ses kayıt stüdyolarındaki vokal kayıtlarında 20.000$'lara varan mikrofonlar kullanılıyorken 650$ pek yüksek bir rakam değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilker canikligil dah basit anlatmisti bunu. dh ise abartarak :D yaninda 32 bit ses sistemi ile :D ve maalesef kendisi donanim editörü veya haberleri yapmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 14 Mayıs 2019; 19:29:37 >
-
şu başlıkta bir vidyo görsem youtube da ilgilenmiyorum seceneğine tıklardım. cidden çok kötü. izlemedim vidyoyu bu arada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Sanki para vererek alındı.İnceleme yapıyoruz deyinde daha inandırıcı olsun.
İzleyip dinlemiyor musunuz yoksa başka bir aksaklık mı yaşıyorsunuz? Videoda ne diyor, para verdim, kendim için aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aradaki farke değecek kadar fazla fark yok gibi. pahalı kitin frekans aralığı daha geniş.ama buda iş görür seviyede.
-
çok para ve karşılığını vermiyor paranıza yazık etmişsiniz
-
Konu kamera değil mikrofon. Mesaj gayet açık. -
DH' e beğenmedim butonu gelsin artık
-
TPlink kadar dandik ürün yok
-
Mesut bey geçen süre zarfında çokta kez telefonla da denemişsinizdir, bir inceleme vakti geldi sanırım :)
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İzleyip dinlemiyor musunuz yoksa başka bir aksaklık mı yaşıyorsunuz? Videoda ne diyor, para verdim, kendim için aldım.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X