Şimdi Ara

Yok Böyle Ses [Güzel Kız İçerir] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
9
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

o kadar guzel sesi olsaydi yarida kesmezdim. orijinal den iyi olmayinca bir işe yaramiyor malesef. ayrica saci hic yakismamis

Zevkler tabiki tartışılmaz ama okadar şarkı dinledim şimdiye kadar bence müthiş başarılı hangi şarkıyı dinleyip bu yorumu yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

quote:

o kadar guzel sesi olsaydi yarida kesmezdim. orijinal den iyi olmayinca bir işe yaramiyor malesef. ayrica saci hic yakismamis

Zevkler tabiki tartışılmaz ama okadar şarkı dinledim şimdiye kadar bence müthiş başarılı hangi şarkıyı dinleyip bu yorumu yaptınız?

adele - skyfall la rihanna - diamonds u yariya kadar dinledim

• arkadaş skyfallı dınlıyım dedım çok kötu geldı, zevkler renkler tartısılmazda skyfall resmen batırmış,daha doğrusu o ses o şarkıya gıtmıyor abı
  • quote:

quote:

quote:

Adele ve rihannaya karşılaştırınca normal değilmi sizce Ayrıca skyfall gerçekten kötü olmuş

Ayıca Can't Hold Us da güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 6 Temmuz 2013; 17:05:46 >

• çok güzelmiş ya hayran kaldım, bu kadar temiz ses nadir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adele ve rihannaya karşılaştırınca normal değilmi sizce

Ayıca Can't Hold Us da güzel olmuş

bence cok iyilerin coverini yapmamalari lazim. yap yine de koyma youtube a. bu sadece kendilerini daha kotu gosterir. kizin sesi guclu. ama mesela adele in skyfall inda sakinlik hakim.muzikle uyum cok iyi. ama kizinkinde alakasi bile yok. kafasina gore soylemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muzun içinde gelen böcek -- 6 Temmuz 2013; 17:10:25 >

• 19 mu?kesinlikle daha büyük gösteriyor.
  • Sia'nın sesi gibisini görmedim ben
  • Bıktım bu tondaki kadın seslerinden. Allah pek uğraşmadan baya sağlam bi grup kadını böyle mi yaratıyor, ne yapıyor anlamadım.

Özellikle zenci bayanlarda aynı ton çok sık rastlanıyor.
  • Sesi güzel ama bir adele değil

• Şu çok hoş.
  • La bir kerede sese yüzden daha fazla önem verin. Bu ne lan kıtlıkta gibiyiz.

• Kızın kendi videolarını bulamadım ama buda fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Kızın kendi videolarını bulamadım ama buda fena değil

Şarkıyı dinlemedim, şaka mı bu ?

• Ses müthiş dudaklar ayrı bi müthiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.