Şimdi Ara

Yok mu güzel bi mmorpg ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
9.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enthris

şuan sadece tek server kalabalık ama yeteri kadar kalabalık oda oynanabilir yani lvl sınırı 135 şuanda,eskiye göre lvl kasmak çok kolaylaştı 1-60 2 günde olunabiliyor.en son ne zaman oynadın bilmiyorum ama piyasada fiyatlar aşırı yükseldi 2009-2010 yıllarına göre kingdom questler 1-60 arası öldü 60tan sonra dolmaya başlıyor :)

Alıntıları Göster
    bahsettiğiniz yıllar civarı oynamıştım hocam. Bi deniyeyim olmazsa zamanında sarıyordu baya eğlenceli oyundu

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerdush

BDO ya p2w değil diyorsanız MMO lardan anlamıyorsunuz demektir. P2W içerikler ; enerji tonik, muazın çığlığı (artı basma şansını etkileyen unsur),zanaatkar hafızası,hizmetçiler,petler, depo slotları, at skill bereceleri değişimleri, inci dükkanı p2w dolu arkadaşa bakmayın.
    bdonun +sı güncel bir oyun olması ve kısmen daha taze bir kitleye sahip olması.

Şuan bakıyorum eso ve bdo hoşuma gitti ama eso çıkalı yıllar oldu o sebepten biraz şüpheliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

bdonun +sı güncel bir oyun olması ve kısmen daha taze bir kitleye sahip olması.

Şuan bakıyorum eso ve bdo hoşuma gitti ama eso çıkalı yıllar oldu o sebepten biraz şüpheliyim.

Alıntıları Göster
    Ben 252 saat BDO oyun süremden sonra oynamayı bıraktım. 2-3 gün oyun baktım. Bişey bulamadım. Geri dün BDO ya döndüm. Şuan oynanabilecek 2 oyun var. BDO ve WOW...

Ama BDO'ya Eu da başlamadığım için pişmanım. Mena server oyuncu kitlesi çok kötü. Millet Chatten bişey soruyor muhtemelen 12 -15 yaşındaki çocuklar espiri yaptığını zannederek saçma sapan cevaplar veriyorlar :)) sürekli blockluyorum o tipleri ama aslında hiç gerek yokmuş. Eu da direk başlanabilirdi. Birde TR'de server sıkıntısı var. Server sayısı az. Sürekli Slot kavgası oluyor. Oyuncu sayısı fazla server az olunca farm yapmak işkence oluyor. Ayrıca ve ayrıca ben taming horse yapan biriyim. Mena'da breeding rate oranı malesef 9... yani tier 8 at çıkarma olasılığım yok. Ama eu da breeding rate 14 ... kısaca eu da at işinden ciddi karlar elde edilebiliyor.

En önemlisi de inci eşyalarına Eu da oyun parası ile ulaşmak mümkün. TR serverinde an itibari ile 280 saat oyun süremde hiç inci eşyasının market yerinde aktif olarak bulunduğunu görmedim. Yani inci eşyaları için TL yatırmak lazım. Eu da ise oyunda kastığın para ile alabilrsin. Karakterimde çok emek var. Taming levelim yüksek. Bırakıpta eu ya geçemiyorum. Herşeyi baştan yapamam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Temmuz 2018; 11:24:45 >

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    Bdo ile içerik bakımında yarışacak oyun yok lifeskill detayları çeşitliliği doyurucu öğrencilik zamanında eu ya başlasaydım iyi zevk alabilirdim ama işten dönüp evde 2-3 takılmalık bir oyun değil bdo senden tüm zamanını istiyor . Offline olduğunda bile PC nin 24 saat açık olması gerekiyor aksi taktirde işçilerin durur bu seni geriye düşürür oyundan soğursun. Bir de BDO nun beni sıkan en önemli yanı elini cebine attırması yani para yatırtıyor bu oyun size ben yatırmam demeyin arkasını alamazsınız söyleyeyim ve Mena serverının rezaleti yaş kitlesinin yerlerde gezmesi, küfürler, slotlardaki saygısızlıklar had safhada..
  • quote:

Bdo ile içerik bakımında yarışacak oyun yok lifeskill detayları çeşitliliği doyurucu öğrencilik zamanında eu ya başlasaydım iyi zevk alabilirdim ama işten dönüp evde 2-3 takılmalık bir oyun değil bdo senden tüm zamanını istiyor . Offline olduğunda bile PC nin 24 saat açık olması gerekiyor aksi taktirde işçilerin durur bu seni geriye düşürür oyundan soğursun. Bir de BDO nun beni sıkan en önemli yanı elini cebine attırması yani para yatırtıyor bu oyun size ben yatırmam demeyin arkasını alamazsınız söyleyeyim ve Mena serverının rezaleti yaş kitlesinin yerlerde gezmesi, küfürler, slotlardaki saygısızlıklar had safhada..
    Baya araştırdım herkes senin dediğin gibi yazmış. Eu oynama işi nasıl olacakki sürekli vpn ara pingli laglı oyna falan. Bilmiyorum zor iş. Ben birçok mmorpg oynadım hiçbirine de para vermedim. O konuda iradeliyim benden para koparabilecek bi mmorpg henüz üretilmedi. Ama tr nin p2w , eunun daha az p2w olduğunu herkes yazıyor. Kötü tabi bunlar. Eso oynadın mı acaba? Onla kıyaslamak istiyorum.

Eso hakkında tam bilgiye sahip değilim yanlış yönlendirmeyelim ustad, Ağustos wow yeni paket gelecek istersen onu deneyebilirsin wow tekrardan canlanacak bu pakette.
  • quote:

Eso hakkında tam bilgiye sahip değilim yanlış yönlendirmeyelim ustad, Ağustos wow yeni paket gelecek istersen onu deneyebilirsin wow tekrardan canlanacak bu pakette.
    bilgim var bir arkadaş çağırdı ama çok p2w değilmi. Hem ilk alırken çok pahalı hem de aylık ücretler.

Wow bilgin varsa wow vs bdo. Ne dersin?
  • Eso oynuyorum ben şuanda. Eso b2p gibi bir oyun gibi dursada aslında oyunu bir kere aldıktan sonra ek paketler içi ya premium alıcaksın her ay veyahut bir kereye mahsus paketleri satın alıcaksın. Premium olayı çok fazla artısı oluyor. Oyunda çok fazla crafting item var. Bir dünya malzeme için çanta yetersiz kalıyor normal bir player için. Ama premium alınca sana sınırsız bir craft bag veriyor ki bu çok fazla artı sağlıyor. Diğer konu ise bir çok olan paketler. Bunların içerisinde yeni mapler, savaş haritası, ırk, bazı guildler, bir çok set ve farklı itemler var. Ben sadece iki ay aldım başkada almaya gerek duymadım şuanda. Almadan da gayet güzel oynanabiliyor olmasına rağmen içerik olarak elbette eksik oluyor. Ben premiumlu iken ek paketlerin bütün haritalarını bitirip setlerini topladığım için gerek duymadım.
    Gerek varmı yokmu kısmına gelirsek eğer, kesinlikle alınması gerekiyor bir dönemden sonra. Pvpsi çok zevkli. Devasa bir haritada bir tarafın kalesini kuşatırken bir anda üçüncü bir taraf gelip bir anda seni arkadan kuşatıp savaşın seyri değişebiliyor.

Wowda çok fazla oyun sürem var o yüzden wow daha uzun ömürlü bdo mena ya nazaran, Wow da ekiple çok eğlenirsin m+ dungeonlar mytc raidler yaparak vakit geçirebilirsin lakin wow kullanıcısına kıyamıyor örnek sen bir pakette çok fazla oynadın iyi duruma geldin bir başka oyuncu senin 6 ayda geldiğin kıvama 2 haftada gelebilir çok şanslıysa, her paket başı oyuncuları anadan doğma gibi sıfırdan başlatır eşit bir yarış olsun diye. pvp bakımından bg arena doyurur seni. BDO da birilerine sinirlenip item yapmaya çalışırken bir şey eline geçmeye bilir(örn 130 fs ile tet basamadım rng diyorlar) bdo daha çok hardcore oyuncuların oyunu, wow ise sakinlik, sessizlik ve hikaye oyunu bence, seçim senin ikiside dalında başırılı oyunlar .
  • quote:

Doğru söylüyorsunuz da kaliteli oyunlara gelin birlikte bir göz atalım. Bugün kaliteli bir mmorpg oynamak istersen kaçtane seçenek var önünüzde ? Kaliteliden kastım mmorpg için çok önemli unsur olan popilasyon ve içerik... bunlar olmazsa olmazlar. Birde oyun p2w dibine vurmamışsa o oyun benim açımdan kaliteli demektir. Bugün google most played mmorpg 2018 yada most popular mmorpg 2018 yazarsanız sizin karşınıza şu oyunlar çıkacaktır.

1- WOW
    2- Black Desert
    3- Guild Wars 2
    4- Elder Scroll Online
    5- Final Fantasy

Bu oyunlar kaliteli oyunlardır. Mmorpg oynamayı seven birisi bu oyunlardan birinde istediğini muhtemelen bulabilir. Hani demişsiniz ya elimizi cebimize götürmemiz lazım. Şu listede hangi oyun size para harcatmıyor. En pahalısı wow. En kalitelisi de wow. Bugün her ay 80 TL + 300 TL paket parası vermeyi göze alsam wowdan başka oyun oynamazdım. Ancak iyi bir oyun oynamak istiyorsanız ya her ay premium paket adı altında sizden para alıyorlar, ya oyunu satarken çok fena sövüçlüyorlar yada BDO gibi oyunu ucuz yapıp ekstra şeyler için sizi sürekli markete yönlendiriyorlar. Ben bu listeden BDO yu seçtim ve devam ediyorum. Listedeki oyunlar dışında başkada bir seçenek yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 4 Temmuz 2018; 16:25:48 >

• quote:

Wowda çok fazla oyun sürem var o yüzden wow daha uzun ömürlü bdo mena ya nazaran, Wow da ekiple çok eğlenirsin m+ dungeonlar mytc raidler yaparak vakit geçirebilirsin lakin wow kullanıcısına kıyamıyor örnek sen bir pakette çok fazla oynadın iyi duruma geldin bir başka oyuncu senin 6 ayda geldiğin kıvama 2 haftada gelebilir çok şanslıysa, her paket başı oyuncuları anadan doğma gibi sıfırdan başlatır eşit bir yarış olsun diye. pvp bakımından bg arena doyurur seni. BDO da birilerine sinirlenip item yapmaya çalışırken bir şey eline geçmeye bilir(örn 130 fs ile tet basamadım rng diyorlar) bdo daha çok hardcore oyuncuların oyunu, wow ise sakinlik, sessizlik ve hikaye oyunu bence, seçim senin ikiside dalında başırılı oyunlar .
    Şu anlattığın özelliklerde beni wow çekiyor. Fakat uzun ömürlü diyorsun ama bir arkadaşın dediği gibi sende aynısını demişsin. Yeni paket çıktımı önceki paketlerde oyuncu kalmıyor. Tüm emekler çöpe gidiyor. Bu olay hiç de uzun süreli değil. Bu paket kaç ay yaşayabilri sence?
    Bir de bana o pakete başlayabilmem için kaç tl yatırmam gerektiğini söyler misin? Tabi aylık ücret de veriliyor 13 euro. Gerçekten fazla. Arkadaş bana farmlayarak bedava oynayabildiğini söylemişti. Tabi deli gibi farmlayan birisi o yüzden bilmiyorum.
    Bir de şu bg arenayı anlatır mısın? Pvp sevdalısıyım.
    Wow konusunda biraz aydınlatırsan sevinirim.

• quote:

BG arena dedin beni benden aldın. En sevdiğim pvp şeklidir BG Arenalar. 14 Euro aylık ödeme. Çok fazla ... Maaşımı euro üzerinden alsaydım muhtemelen wow dışında bir oyun oynamazdım. O nedenle BDO devam ediyorum

Wow diğer oyunlar gibi seni büyük bir yarışa sokmuyor yarış anlayışı wowun mytic raid , mytic score. Eski pakedin yani legionun son zamanlarıdır şu zamanlar da bile user sıkıntısı yoktur olamaz wowda. yeni pakette oynamak için eski olan tüm paketleri alman gerekiyor 100 tl eski paketler yenisi de 45 euro olması gerekiyor.Bu fiyatlara düzenleme gelir bfa gelince daha ucuza döner 100 tl lik eski paketleri aldığında 1 aylık oyun süresi veriyor 45 euroluk pakedi almadan 100 tl lik bfa öncesi oyna sonra karar verin. aylık 13euro olayıda ya parana kıyıp 13 euro verecen veya oyunda 350k gold kasıp 1 aylık oyun süresi alabiliyorsun oyun içindende oyun süresi almak mümkün. Bgleri keyifli rated sistemi var çok sağlam oyuncular mevcut ilk başlarda pvp ağır gelir ama tüm classları öğrendiğinde keyifli olur senin için.
  • şundan emin olabilirsin bdo nun senden aldığı para senin gelişimi çok etkiliyor. ama wowunki başka oyun süresi alıyorsun bana Wowun kitlesinin ne kadar kaliteli olacağını gösteriyor zaten. Bdo da çok keyifli ama sıkılacağının garantisi vereyim çok yatırma o yüzden dost tavsiyesi.
  • quote:

şundan emin olabilirsin bdo nun senden aldığı para senin gelişimi çok etkiliyor. ama wowunki başka oyun süresi alıyorsun bana Wowun kitlesinin ne kadar kaliteli olacağını gösteriyor zaten. Bdo da çok keyifli ama sıkılacağının garantisi vereyim çok yatırma o yüzden dost tavsiyesi.
    Aslında oyun keyif verdikten sonra premium parası çok dert de değil. BDo'ya para veriyoruz nihayetinde. ama gw2 deki sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Ben yabancılarla oyun oynamayı seven biri değilim. zaten adamlar türk ve müslüman olduğumuz için bize garip gözle bakıyorlar. o nedenle çok haz almıyorum. wow da türk oyuncular bulabilirmiyim ? gw2 de toplasan 50 tane türk oyuncu vardı. olanlarda solo takılıyordu. gw2 mükemmel bir oyundu bence ancak türk kitlesi olamdığından ve ortam bulamadığımdan oyunu oynayamadım. Birde ben oyuna en fazla günde 3 saat verebilirim. Pve seven biri değilim. Günde 3 saat oynayarak bg arenalarda iş yapacak kadar iteme sahip olabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 5 Temmuz 2018; 9:50:45 >

• quote:

Wow diğer oyunlar gibi seni büyük bir yarışa sokmuyor yarış anlayışı wowun mytic raid , mytic score. Eski pakedin yani legionun son zamanlarıdır şu zamanlar da bile user sıkıntısı yoktur olamaz wowda. yeni pakette oynamak için eski olan tüm paketleri alman gerekiyor 100 tl eski paketler yenisi de 45 euro olması gerekiyor.Bu fiyatlara düzenleme gelir bfa gelince daha ucuza döner 100 tl lik eski paketleri aldığında 1 aylık oyun süresi veriyor 45 euroluk pakedi almadan 100 tl lik bfa öncesi oyna sonra karar verin. aylık 13euro olayıda ya parana kıyıp 13 euro verecen veya oyunda 350k gold kasıp 1 aylık oyun süresi alabiliyorsun oyun içindende oyun süresi almak mümkün. Bgleri keyifli rated sistemi var çok sağlam oyuncular mevcut ilk başlarda pvp ağır gelir ama tüm classları öğrendiğinde keyifli olur senin için.
    Üyelik dışında oyuncuların birbirine üstünlük sağlayacağı bir şey yoksa süper.
    350k goldu kasmak ortalama ne kadar zaman alıyor?
    bfa öncesi dediğin
    sadece legionu alsam yeterli mi? (şuan 100tl civarı sanırım)
    yoksa bunu da almam gerekiyor mu?
    https://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/World-Of-Warcraft-5-0-Pc/Oyunlar/Rpgrole-Playing-Games/urunno=0000000568745 bu yeterli mi?

Şurda bir de deluxe edition var sanırım bana gereken bu. 210 tl
    https://www.oyunfor.com/blizzard-oyunlari/wow-game-card

• Wow Tr kullanıcısı hayet çok tw horde serverının çoğu türk sıkıntı çekmezsin. Sadece pvp yapacam diyorsan wow iyidir neden ; Bg arenalarda item leveli eşitleme olayı var ve stat. Normal mapte gezerken pvp çıkarsa orada itemin önemlidir ama bg arenalarda oyun stat ve gearları eşitliyor sadece pvp yaparsan rated arenalarda iyi yere gelirsin. 3 saat pvp için güzel tatmin edici süre. Bdo için bu süre korsan adasına git gel 40 dk zaten.
    Diğer arkadaş fiyatlar hakkında güncelleme gelir ağustos ayında ama ben başlıcam diyorsan wow battle chest yaz 100 lv e kadar maplerde oynayabilirsiniz oyunun güzel mapleri questlerle güzel kasarsınız. deluxe pakedi bfa pakedinin en pahalı sürümü 1 binek fazladan veriyor değmez. 100 lv kadar olan paketle 110 legion pakedini birleştircekler istersen bekle o zamanı. battle chest ucuzdur al oyna 1 aylık sürede veriyor miss gibi keyifli görevler var ingilizcede sıkıntı çekmezsen efsane keyif alırsın.

• quote:

Wow Tr kullanıcısı hayet çok tw horde serverının çoğu türk sıkıntı çekmezsin. Sadece pvp yapacam diyorsan wow iyidir neden ; Bg arenalarda item leveli eşitleme olayı var ve stat. Normal mapte gezerken pvp çıkarsa orada itemin önemlidir ama bg arenalarda oyun stat ve gearları eşitliyor sadece pvp yaparsan rated arenalarda iyi yere gelirsin. 3 saat pvp için güzel tatmin edici süre. Bdo için bu süre korsan adasına git gel 40 dk zaten.
    Diğer arkadaş fiyatlar hakkında güncelleme gelir ağustos ayında ama ben başlıcam diyorsan wow battle chest yaz 100 lv e kadar maplerde oynayabilirsiniz oyunun güzel mapleri questlerle güzel kasarsınız. deluxe pakedi bfa pakedinin en pahalı sürümü 1 binek fazladan veriyor değmez. 100 lv kadar olan paketle 110 legion pakedini birleştircekler istersen bekle o zamanı. battle chest ucuzdur al oyna 1 aylık sürede veriyor miss gibi keyifli görevler var ingilizcede sıkıntı çekmezsen efsane keyif alırsın.
    Ooo arena çok iyiymiş. Valla farm yapmam sırf onu oynarım Tabi aylık 350k gold kasmak gerekecek.
    @Nisan2005 beraber pvp yaparız

Birleşecekse beklerim boşa masraf etmiyim fazladan zaten oynasam o emekler çöpe gidecek.

• Şu kısım mmorpg hakkında konuşup duruyor ama Lineage 2 den haberi olan yok. Ru - Eu - Jp kendi. Classic sunucularını açtı 2 3 sene once. Aylık ücretli hala binlerce kisi oynuyor. Pvp farm hardcore hersey var. Aylık ücretini veriyosun oyun icinde hicbir sekilde bisey satılmıyor. Onun dışında binlerce private serveri, suanki f2p official serveri...

Şurda MMORPG oyuncusuyum deyipte hayatında Lineage 2 duymamış oynamamış adamların en büyük kaybıdır. Ver parayı wowa sabah aksam pve yap. Ver parasi FF e sabah aksam PVE. Gir BDO ya oyun seni sömürsün hep aynı mantık. PVP PVE dengesi en iyi oyundur Lineage 2. Farma gidersin bi anda kendini 30vs30 bi pvpde bulursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Şu kısım mmorpg hakkında konuşup duruyor ama Lineage 2 den haberi olan yok. Ru - Eu - Jp kendi. Classic sunucularını açtı 2 3 sene once. Aylık ücretli hala binlerce kisi oynuyor. Pvp farm hardcore hersey var. Aylık ücretini veriyosun oyun icinde hicbir sekilde bisey satılmıyor. Onun dışında binlerce private serveri, suanki f2p official serveri...

Şurda MMORPG oyuncusuyum deyipte hayatında Lineage 2 duymamış oynamamış adamların en büyük kaybıdır. Ver parayı wowa sabah aksam pve yap. Ver parasi FF e sabah aksam PVE. Gir BDO ya oyun seni sömürsün hep aynı mantık. PVP PVE dengesi en iyi oyundur Lineage 2. Farma gidersin bi anda kendini 30vs30 bi pvpde bulursun.
    Lineage 2yi duydum, hem mobil hem pc oluşu hoşuma gitti ama fazla bilgim yok. Biraz bilgilendirir misin bizi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.