Bildirim
Yok mu güzel kalabalık private?..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aynen ya. Tmn yi de bıraktılar yeni bir server lazım eski olmayan -
Duckroad iyi, ama eski bir server. -
Yeni arıyosanız bilemem ama biz duckroad dayız şuan.Açıkcası çok zevkli gidiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: gsliyim
Yeni arıyosanız bilemem ama biz duckroad dayız şuan.Açıkcası çok zevkli gidiyor
Sistemi çözdümde uğraşmaya üşeniyorum,1-2 gün kendimi versem server elimde Dur bakalım yakında oraya geçebilirim Yada gelmesem mi şimdi isyan edersiniz siz -
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
quote:
Sistemi çözdümde uğraşmaya üşeniyorum,1-2 gün kendimi versem server elimde Dur bakalım yakında oraya geçebilirim Yada gelmesem mi şimdi isyan edersiniz siz
o kodlamalara bakcağına git java dan program yazda android/apple dan sat!Yada boşver ya sen sistemi çöz 3-5 pre immo astral pet dress atarsın hepsindenŞaka bi yana geliceksen 4 gözle bekliyorum seni
Edit:Şimdi bunları okuyup swden soğuyan felan olur sanmayın sw acemi adam tmn yide patlatmıştıBi ara yazılımla ilgili ders verse keşke bana ama adamın işi vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 26 Ocak 2013; 2:13:50 >
-
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sistemi çözdümde uğraşmaya üşeniyorum,1-2 gün kendimi versem server elimde Dur bakalım yakında oraya geçebilirim Yada gelmesem mi şimdi isyan edersiniz siz
o kodlamalara bakcağına git java dan program yazda android/apple dan sat!Yada boşver ya sen sistemi çöz 3-5 pre immo astral pet dress atarsın hepsindenŞaka bi yana geliceksen 4 gözle bekliyorum seni
Edit:Şimdi bunları okuyup swden soğuyan felan olur sanmayın sw acemi adam tmn yide patlatmıştıBi ara yazılımla ilgili ders verse keşke bana ama adamın işi vardır
Yaza doğru nasipse hosting şirketimizi açıyoruz :) çalışmalar sürüyor vergi levhası ofis düzenlemesi bilmem ne uzun sürüyor.Sen boşver pc programlamayı , web programlayı öğren heryeri patlatırsın, necroda bu olayı nasıl gerçekleştirdiğimi anlatan bir video çektim , bir ara paylaşacağım , önemli olan tersine mühendislik yani teori üretebilme sistemleri hataya zorlama,şeytanlığa çalışması lazım kafa azcık
Şöyle necrodan bir ss ekleyelim
Web dillerini bilsem hallederim sanirim baska bi dil bilmeye gerek var mi?o video benim icin egitici olur bayagi onu upload edersen super olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler duckroada bakıyorum araştırayım biraz haber verirşm size, başka önerileri olan varsa bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X