Şimdi Ara

Yok mu Media Go Kullanabilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya SE un media dosyalar için hazırlamış oldugu bu programı kullanabilen yok mu? nasıl video convert ve transver ediliyor? aynı şekilde mp3 ve resim transferi?

• ben cözdüm bu media go olayini ve varya inan media go suz bi sonyericsson kullanmak artik mantiksiz geliyor yani media go sart abicim bi sonyericssona ya video okadar güzel mi cevirilir ya tlfnunuzun icindeki demo video gibi videolar ceviriyor hatta daha kaliteli hocam pm at bana cok uzun
  • nasıl pm atayım hocam 2 imaj la veya sözle anlat millet faydalansın. cok buyuk prtoblem kimse beceremiyo daha
  • ben mobil sürümden yazdigim icin pm at dedim mobilden yazamam internet cafeye gidince yazarim resimli pm at dedim cünkü msn adresini alip tlfndan bende msn'mi acip seni yönlendirecektim sunu yap buraya tikla vs vs anla iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 15 Mart 2010; 22:23:19 >
  • tamam dostum saolsın. ben fazla msn kullanıcısı degilim. sne bi ara cafeye gidince birazacıkla olur mu? valla memnun edersin bizleri :)
  • tamam dostum ne demek estagfirullah en kisa zamanda
  • ya ben çözdüm bunu. ama avi video atarken görüntü guzel sesi bozuk atıyor niçin olabilir?
  • Burda anlatsanız olmaz mı çözen arkadaşlar?
  • yarin is cikisi sirf anlatmak icin internete gidecem pazar günü is yok nasi olsa
  • Çok sağol.
  • Hakikaten media go konusunda bir yardım çok iyi olur. Günlerdir adam akıllı bir converter aradım fakat istediğimi bulamadım. flv. uzantılı videolarımı telefona atmak istiyorum. Umarım konu hemen açıklığa kavuşur. Yardım eden(ler)e şimdiden çok teşekkürler:)
  • yarin sirf ise gitmiyecem internete gidecem pazar nasi olsa evde olsam bilgisayar var ama gurbetteyim napip edip gidecem o internete yarin konya rixos oteldeyim muhakkak vardir yakinlarda internet bugün sordum turuva internet cafe varmis yakinda hemen ilk isim ugramak
  • mrb arkadaslar en sonunda geldim internet cafeye
    [simage][/simage]
  • yahu nasil resim yüklenirki bu siteye [simage][/simage]

• 1 arkadaslar resimleri nasil atacagimi bilmiyorum umarim dogru atarim şimdi ilk önce media go'yu kuruyoruz

2 sonra media go BELGELERİM>VİDEOLARIM'a media go diye bi klasör aciyor
    [simage][/simage]
    3 bu media go klasörünün içerisine cevireceginiz videolari atın
    4 sonra o attiginiz video burada gözükecektir [simage][/simage]
    5 sonra burda LİBRARY>VİDEO CLİP> teki videonun üzerine gelip mause ile sağ tıklıyoruz telefonunuzu secip TRANSFER DİYORSUNUZ[simage][/simage]
    6 VE TRANSFER EDİYOR VE ARTİK TELEFONUNUZUN VİDEO BÖLÜMÜNE ATİYOR BU KADAR BASİT
    BİTTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 21 Mart 2010; 16:31:49 >

• buda diger resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 21 Mart 2010; 16:34:51 >

• ya walla siteye resimleri koyamadim tam yerli yerine artik siz anlarsiniz zaten resim koymak bu fotum donanima iskence yaaa
  • Ya ben youtube dan indirdiğim videoları birtürlü bu programda göremiyorum. Ne yaptıysam kâr etmedi. divx lerimi falan görüyor fakat .flv uzantılı hiçbir dosyayı göremiyor. Program mı desteklemiyor yoksa başka bir şey mi söz konusu??
  • flv videoyu baska bir converterde cevirip öyle gördüreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

flv videoyu baska bir converterde cevirip öyle gördüreceksin

anlatı için saolasın. ama ben avi dosyaları atmakta zorlanıyorum. hatta bazısını convert edip mov veya wmv ile attım ama bazısı convert edildiğinde bile gitmiyo. ama avi de gidenlerin sesi bozuk nedendir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.