Şimdi Ara

Yok olan dünya konulu film(Mahşer,Madmax gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stephen King'in Mahşer romanı ve filmi,Fallout oyunu gibi,Mad Max filmi gibi, ve özelliklede Stephen King'in Kara Kule romanı gibi konuları işleyen film varmı acaba.Bu konulu her şeye hasta oluyorum.Oyun olsun kitap olsun film olsun.Varsa böyle bildiğiniz film kitap ,oyun ,tavsiye ederseniz çok memnun olurum.

Not : Yukarıdakileri hiç okumayan veya izlemeyenler için ; Bunlar genel olarak her hangi bir sebepten(nükleer bomba,salgın vs) dünyadaki insanların çoğu yok olup,dünya yaşanmaz hale gelip kalanların hayatta kalma mücadelesi verdiği filimler.

• begenirmisin bilmiorum ama.... konusu senin istedigin konulara uyuyo en azından....

28. Gun
    Reign Of Fire ( ateş krallıgı)
    Water World

şu an aklıma gelenler bunlar eger başka filmlerde gelirse yazarım.
  • Genel olarak ben de bu tür filmlerden hoşlanıyorum...Mahşer filmini izlemiştim, gerçekten muhteşemdi gerek müzikleri gerekse oluşturulan atmosfer beni bayağı sarmıştı...Reign Of Fire bu film de güzel tavsiye ederim...

Dediğine yakın "Dawn of The Dead" filmi var başka da aklıma gelmiyor...
  • 28. Gün ve Dawn of the dead de güzel filimler o tipide çok seviyorumda o tipte film çok (zombi filimleri.) Reign Of Fire 'i izlemedim edinip izlerim onuda. Bana daha çok Mahşer gibi lazım. ve kara kule gibi kitap. He bide fallout tipi oyun.(Çok şey istedmi galiba).
  • Children of men
    Returner ( Ritana (2002) )
    Deep impact
    The day after tomorrow
    Independence day
    War of the worlds

bu arada mahşerin orjinal ismi nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 23 Ocak 2007; 18:52:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

bu arada mahşerin orjinal ismi nedir ?

"The Stand" filmin süresi 6 saat...
    http://www.imdb.com/title/tt0108941/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugrul12 -- 23 Ocak 2007; 19:17:27 >
  • Dünyayı kurtaran Adam

12 Monkeys
    Armageddon
    Omega Man
    The Core

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 23 Ocak 2007; 20:56:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mahşer nasil film? tavsiye edermisiniz?
  • time machine (2000 olması lazım)

fılmın adı zaman makınası ama zaman makınası bır kez kullanılıyor fılmde gelecekte gecıyo fılm ve dunya cok farklı eger yok olan dunya konulu bı fılm ıstıyosan kesınlıkle ızle cınsel bı sahnede yoktu sanırım
  • Mahser heralde Dizi seklinde yapilmis. Children of Men i tavsuye konusu gercekten cok iyi.
  • Kevin Costner'ın oynadığı haberci filmi..
  • kardeşim mahşer filminde 1 ci yada 2 ci cd mi tam olarak bilmiyorum çok güzel bir müzik var pikapta çalıyor o küt saçlı kız la yanında biriyle dinliyor sana zahmet olmazsa o şarkının adını kimin söylediğini bana yazarmısın çok önemli ama bir türlü bulamıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: d@ndelo

Stephen King'in Mahşer romanı ve filmi,Fallout oyunu gibi,Mad Max filmi gibi, ve özelliklede Stephen King'in Kara Kule romanı gibi konuları işleyen film varmı acaba.Bu konulu her şeye hasta oluyorum.Oyun olsun kitap olsun film olsun.Varsa böyle bildiğiniz film kitap ,oyun ,tavsiye ederseniz çok memnun olurum.

Not : Yukarıdakileri hiç okumayan veya izlemeyenler için ; Bunlar genel olarak her hangi bir sebepten(nükleer bomba,salgın vs) dünyadaki insanların çoğu yok olup,dünya yaşanmaz hale gelip kalanların hayatta kalma mücadelesi verdiği filimler.

• Mahşer yani THe Stand TV DİZİSİNİ buldum in diriyorum.Bakalım nasıl...
  • doomsday 2008 yapımı bunuda izleyebilirsin...
  • kardeşim sen yardımcı olabilirmisin mahşer filminin 1 veya 2 cd sinde bir müzik var pikapta çalıyor çok güzel bir parça o parçanın kime ait olduğu birde adını biliyorsan yazabilirmisin çok önemli
    quote:

Orjinalden alıntı: Scythe Law

begenirmisin bilmiorum ama.... konusu senin istedigin konulara uyuyo en azından....

28. Gun
    Reign Of Fire ( ateş krallıgı)
    Water World

şu an aklıma gelenler bunlar eger başka filmlerde gelirse yazarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huseyinbasakkcii

kardeşim sen yardımcı olabilirmisin mahşer filminin 1 veya 2 cd sinde bir müzik var pikapta çalıyor çok güzel bir parça o parçanın kime ait olduğu birde adını biliyorsan yazabilirmisin çok önemli

http://www.imdb.com/title/tt0108941/soundtrack linkte mahşerin tüm soundtrack lerinin isim bilgisi var biraz uğraşmak lazım ancak burdan bulabilirsiniz.
  • Crowded House: Don't Dream It's Over şarkını adı ve söyleyeni Sana ne kadar teşekkür etsem azdır bu filmi yıllar önce izlemiştim çok etkileyici bir film di orada çalan şarkıyıda bir türlü bulamamıştım çevremde kilerde bilmiyorlardı ilgin alakan için çok teşekkür ederim çok sağol
  • Matrix
    Animatrix

Maymunlar cehennemi.
    Resident evil.

Ek olarak; İmzamdaki Neon genesis evangelion serisi (anime)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkahan -- 3 Haziran 2008; 19:33:53 >
  • I Am Legend...
  • Benim bildiklerim ve izlediklerim

Madmax
    Resident evil serisi
    I am legend
    28 gün sonra
    28 hafta sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.