*Öncelikle "The Burning Crusade Expansion" 2.1.x patch en/gb veya en/us oyun versiyonuna sahip olmanız gerekmektedir.Bakınız
*Daha sonra bilgisyarınızdaki wow klasörü içindeki realmist.wtf dosyasını (notepad veya benzeri bir programla) açarak "set realmlist yywow.servegame.com" (tırnaklar yok) yazmanız gerekmektedir.
*Aldığınız hesap ile (5dk içinde hesaplar aktive edilir) daha sonra oyuna girip YYservers.com realmini seçerek sunucuya rahatlıkla girebilirsiniz. Extra olarak dosya yüklemenize gerek yoktur.
*Sunucu güncellemeleri sırasında daha iyi performans için WDB KLASÖRÜnün temizliğine önem gösteriniz.
*WoW sunucusu İstanbul'da 10mbit (up/down) kapasitesine sahip Datacenter'da bulunup, Minumum Latency oranlarına sahip bulunmaktadır. Windows platformunda Ascent Emu çekirdeği kullanılmaktadır. Ve Düzenli aralıklarla çekirdek güncellemesi yapılmaktadır...
Tüm Kullanıcılarımıza Hoşça vakit geçirmelerini dileriz. YySeRVeRS YöNeTiMi
yok yok da 1 yıl önce oynadım o zmn ortam fkn güzeldi. şimdi bomboş diyorlar. başarılar
bomboş değil arkadaşlar tekrar eski güzel günlere dönüyoruz herkesi bekliyoruz
Dün girdim funservera ama kimse yok ya bari bi eski günlere dönseydik bwl falan yapalım diorum takan yok :S
Moderatörler bu konuyuda silin lütfen!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: OzeaN
quote:
Orjinalden alıntı: Php
b.k gibi server.. warlock fear atıyor mob agro rangein dışına çıkıp full hp oluyor... lvl 13 mob 230 vuruyor clotha... speedi de 1.0
bas parayı başla orjin realme private server sana göre değil
Asıl Sana Göre değil, O Adamın bildiğinin yarısını bilsen , Exsodusiumda dahil Bira Emupedia takılırlar mangos forumu takılırlar Ona çözüm bulurlar, (bkz:TurkwowProject) Bkz:(Vayna)
Sayın Playnetim Üyeleri ÇOK ÖNEMLİ.. DAHA ÖNCE KULLANDIĞIMIZ REALM PLAYNETİM.SERVEGAME.COM ARTIK TARAFIMIZDAN KULLANILMAYIP YOK-YOK EKİBİ TARAFINDAN HAKSIZ BİR ŞEKİLDE OYUNCU ÇEKEBİLMEK İÇİN KULLANILMAKTADIR BU REALMLE PLAYNETİMİN HİÇBİR BAĞLANTISI KALMAMIŞTIR....YENİ REALM ADRESİ VERİLENE KADAR LÜTFEN BEKLEYİN....... Bildiğiniz gibi playnetim server’da gidişat kötü bir seyir halindeydi ve playnetim prestij kaybetmeye başladı son olarak karakter tablosunda çıkan hatadan dolayı birçok kişiye emeklerini geri verelim dedik fakat gerek GM lerin acemiliği gerekse bazı kendini açıkgöz zanneden oyuncuların dürüst olmamasından dolayı server’da adaletsizlik meydana gelmiştir Diyenler muhakkak olacaktır RES atın sıfırdan devam ederdik ama bu hem hoş değil hemde benim tarzım değil Artı birde kullanılan ascent emulatör maalesef çok berbat çıkmıştır sizde biliyorsunuzki devamlı hata üstüne hata vermekteydi .. Ben ve kendi ekibim yeni bir mangos tabanlı ve adını cosmos koyduğumuz bir yazılım üstüne yoğunlaştık bu yazılımı mümkün olan en iyi şekilde stabil hale getirdikten sonra server tekrar açılacaktır bu çalışma esnasında 10 users test olarak aranızdan seçilecektir. Şunuda açıkça belirtmek isterimki server orjinal blizlike olacaktır ve kesinlikle bundan vazgeçilmeyecektir.. Birde üye kayıt sistemi üzerinde sıkı bir çalışma yapıp sahte acc almaya çalışanları engelleyeceğiz bunun içinse sms aktivasyon ve tc kimlik olayı geliştirilip daha güvenilir yapmayı hedefliyoruz..Bazı cafe sahipleri ise müşterilerini kayıt yaptırmak için hep aynı kimlikleri veriyorlardı bundan sonra takip açısından cafe sahipleri cafe isimleriyle (örneğin playnetim1-playnetim2 gibi) kayıt altına alınacaktır.. Sizlerinde şayet çözüm önerileriniz olursa ya mail yoluyla yada cengonet forumdan bildirebilirsiniz.. cengo@cengonet.com ..! Bu kesinti için sizlerden özür dilerim..
Cengo...
yazıklar olsun
konu silinsin lütfen
server süper ms 50 yi geçmio acayip pvp yapıoruz yokyok wow ekibine başarılar
private serverde hiçbirşekilde hak talep edilmesini kuşkusuz bu adam bilmiyordur ne kadar bu işleri benden çok iyi biliyorum desede
konu silinirse iyi olur..
quote:
private serverde hiçbirşekilde hak talep edilmesini kuşkusuz bu adam bilmiyordur ne kadar bu işleri benden çok iyi biliyorum desede
Sayın Playnetim Üyeleri ÇOK ÖNEMLİ.. DAHA ÖNCE KULLANDIĞIMIZ REALM PLAYNETİM.SERVEGAME.COM ARTIK TARAFIMIZDAN KULLANILMAYIP YOK-YOK EKİBİ TARAFINDAN HAKSIZ BİR ŞEKİLDE OYUNCU ÇEKEBİLMEK İÇİN KULLANILMAKTADIR BU REALMLE PLAYNETİMİN HİÇBİR BAĞLANTISI KALMAMIŞTIR....YENİ REALM ADRESİ VERİLENE KADAR LÜTFEN BEKLEYİN.......
BUNA NE DİCEKSİNİZ?
quote:
Orjinalden alıntı: hetfield
quote:
Sayın Playnetim Üyeleri ÇOK ÖNEMLİ.. DAHA ÖNCE KULLANDIĞIMIZ REALM PLAYNETİM.SERVEGAME.COM ARTIK TARAFIMIZDAN KULLANILMAYIP YOK-YOK EKİBİ TARAFINDAN HAKSIZ BİR ŞEKİLDE OYUNCU ÇEKEBİLMEK İÇİN KULLANILMAKTADIR BU REALMLE PLAYNETİMİN HİÇBİR BAĞLANTISI KALMAMIŞTIR....YENİ REALM ADRESİ VERİLENE KADAR LÜTFEN BEKLEYİN.......
BUNA NE DİCEKSİNİZ?
denecek birşey yok seviyelerine bıraktık onu, yardım anlayışları küfürse ne yapabiliriz
ya yıllar önceki bi savaşa dönücek ltfen konu silinsin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hetfield
quote:
BUNA NE DİCEKSİNİZ?
denecek birşey yok seviyelerine bıraktık onu, yardım anlayışları küfürse ne yapabiliriz
Bu yazıda bir küfür veya hakaret göremiyorum yanlızca adam üyelerini uyarıyor ve bunu kendi sitesinde yapıyor ama doğal olarakta üyeler bunları faklı yerlere taşıyor Sizde böyle olmasını istemiyorsanız neden ayrıldığınız bir server realmini kullanmaya devam ediyorsunuz ki Bencede bu yapılan tek kelimeyle hak hukuk olayından çok terbiyesizlik
yanlıs anlamayın ama acıkcası kendı fıkrımı soyleyecek olursam prıvate serverlar asla vede asla orjınal serverların yerını tutamaz. en son ogrendıgım kadarıyla hemen hemen acılan butun prıvate serevrlarda alakasız buglar ortaya cıkmıs. Ragnarosu keserek lvl kasan tıplerden tutun warrıora steakth verımek gıbı. benım daıma gorusumdur. oyunu hakkıyla oynamak gerekıorsa parasını verıp oyle oynamak lazım, ne zaman server kapanacak kastıgım onca ıteme ne olacak dıye bı kaygı ıle oyunu oynaması asla ıstemem...
bu sozler hıcbır sekılde saldırı amaclı degıl tamamen kendı fıkrımı ortaya koymaktır. herkeze basarılar ve ıyı oyunlar....
Herkese selamlar ben bişeyi merak ettim tartışmayıda okudum bi arkadaşımız beğenmemiş serverı dorudur olabilir gerçi ben serverada girdim baktım ms si çok güsel en fazla 100 ms oldu neyse demekki serverı beğenmemiş olabilir ama böyle ağır bi dille söylemesi yanlış sonuçta adamlar buraya reklam için adam çekmek için açılmış bi konu böyle sert bi tepkiye gerek yoktu.
Merak ettiğim konuya gelelim ben reklamı ilk yazıldığı günden beri baktım ama orda ben playnetim diye bi kelimenin geçtiğini görmedim mesela playnetimde bizde bize gelin die bi reklam geçmedi ne diye böyle bi tartışma çıktı onu anlamadım.Gerçi foruma yok-yok un forumuna baktığım kadarıyla yanlışı playnetim yapmış ama tam olayları bilmiyorum...
Ben serverı beğendim vendorlar falan baya hoş itemleri falan yavaş yavaş playerlarda artıyor bugün 65 player gördüm ve her geçen günde artıyor.Boss kesenler pvp yapanlar hoş bu arada sakın adamları kayırıyor yalakalık yapıyor diye bi mesaj gelmesin ben gördüklerimi yazıyorum....
Tebrikler Yok-Yok ekibi...
quote:
Orjinalden alıntı: Kilgor
yanlıs anlamayın ama acıkcası kendı fıkrımı soyleyecek olursam prıvate serverlar asla vede asla orjınal serverların yerını tutamaz. en son ogrendıgım kadarıyla hemen hemen acılan butun prıvate serevrlarda alakasız buglar ortaya cıkmıs. Ragnarosu keserek lvl kasan tıplerden tutun warrıora steakth verımek gıbı. benım daıma gorusumdur. oyunu hakkıyla oynamak gerekıorsa parasını verıp oyle oynamak lazım, ne zaman server kapanacak kastıgım onca ıteme ne olacak dıye bı kaygı ıle oyunu oynaması asla ıstemem...
bu sozler hıcbır sekılde saldırı amaclı degıl tamamen kendı fıkrımı ortaya koymaktır. herkeze basarılar ve ıyı oyunlar....
aynı fikirdeyim sonuçta ayda 25ytl her yere verilen bi para gerçekten bu oyun oynanmak isteniyorsa orijinal serverda oynamak gerekir derim herkese ii oyunlar
Gitgide daha kalabalıklaşıyoruz arkadaslar.
Hadi herkesi bekliyoruz.
bombos server server playnetimle sunucu paylastiktan bi sure sonra biraz artis oldu ama oyunda ben simdiye kadar 10 kisiden fazlasini gormedim bi keresindede gm oyunda 13 kisi vardi gm ooo beyler bugun kalabaligiz galiba demisti...