Şimdi Ara

Yoklama kaçağı olarak aranıyormuşum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SAYIN IB...... KI..... ASKERLIK ISLEMLERINIZI YAPTIRMADIGINIZ ICIN YOKLAMA KACAGI OLARAK ARANMAKTASINIZ. EN YAKIN ASKERLIK SUBESINE MURACAAT EDINIZ.

92 doğumluyum liseyi açıktan bu sene bitirdim ve hiç tecil yapmadım. İki senedir üniversite sınavlarına giriyorum. Önümde lys sınavı var. Acilen yardımlarınıza ihtiyacım var. Nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doctore Oenomaus kullanıcısına yanıt
    Yoklamani yaptirip direkt askere alinacaksin eğer üniversite kaydını yaptırmazsan yaşın gelmiş geçiyor bile lise mezunu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavlus

Yoklamani yaptirip direkt askere alinacaksin eğer üniversite kaydını yaptırmazsan yaşın gelmiş geçiyor bile lise mezunu için.

O zaman üniyi kazanana kadar (Eylül) yoklamaya gitmeyip kazandıktan sonra gideyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctore Oenomaus

quote:

O zaman üniyi kazanana kadar (Eylül) yoklamaya gitmeyip kazandıktan sonra gideyim?

Para cezası odersin o zamanda bence bir an önce gidip yoklamanı ol bir çözüm bulmaya çalışsınlar sana, görüş asal şube memurlarıyla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doctore Oenomaus

quote:

Para cezası odersin o zamanda bence bir an önce gidip yoklamanı ol bir çözüm bulmaya çalışsınlar sana, görüş asal şube memurlarıyla.

Hocam para cezası her halükarda gelecek. 3-5 ayın cezası da eklensin sıkıntı yok. Benim korkum önümde lys sınavı var sen git konuş diyorsun ama ya direkt askere alırlarsa üni yok diye? Yazık olur emeğime..

Öyle sen istemedikce artik seni zorla askere alamiyorlar kardeşim rahat ol o konuda :D git bir görüş asal şubeyle yoklamanı ol her şeyini ol sağlam iş yap sonrasinda konus memurla de ki eylüle kadar uni kazanacam ne yapabilirim diye.
  • quote:

Öyle sen istemedikce artik seni zorla askere alamiyorlar kardeşim rahat ol o konuda :D git bir görüş asal şubeyle yoklamanı ol her şeyini ol sağlam iş yap sonrasinda konus memurla de ki eylüle kadar uni kazanacam ne yapabilirim diye.

Hocam şöyle bi durum da var. Ben 2010-2015 arası açık lisede öğrenciydim. Duyduğuma göre öğrenciyken öğrenci olduğun bilgisini askeriyeye gönderiyormuş okul. Mezun olalı 5 ay oldu ve mesaj bugün geldi. Sence 5 ay mıdır yoklama kaçağıyım?

Muhtemelen sen görüş gidip askeriyeyle diyorum bu durumda kalma yoklama kacagi durumunda git aile hekimine muayneni felan her şeyini ol.
  • quote:

Muhtemelen sen görüş gidip askeriyeyle diyorum bu durumda kalma yoklama kacagi durumunda git aile hekimine muayneni felan her şeyini ol.

İnşallah b.k yoluna gitmeyiz hocam. Bir de ben de ileri derece uyurgezerlik var. İki defa aynı şikayetten psikiyatriye gitmişliğim var. Gece şiddetli çığlıklar atıp etrafa saldırıyormuşum. Çürük raporu alma ihtimalim var mı sence?

GATA'ya sevkini iste asal subeden baska seni sevk etsin sonra ilgili birime derdini anlat ilgili değerlendirmeyi yapar onlar.
  • quote:

GATA'ya sevkini iste asal subeden baska seni sevk etsin sonra ilgili birime derdini anlat ilgili değerlendirmeyi yapar onlar.

Hocam ilgin için teşekkür ederim. Yani kısaca sen git yoklamanı ol seni askere almazlar diyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.