Şimdi Ara

Yokmu Şöle Pro Biri :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kritik rune + full eşya ve pot ile beraber %80 kritik yapıp, 360+ ad sahibi olup ve 4k hp yapmakta mümkün. hep tank, hem carry acayip eğlenceli oluyor.

cdr bot veya mercury bot + gp5 kritik eşyası + trinity + warmog + ie + atma + gp5 kritiği satarak sunfire cape/g.a sana kalmış.

250 lik potlarıda basınca resistler zaten 100+, can çok, atak desen var, kritik desen var hem tank hem carry. tek problem biraz sıkıyor arka arkaya oynayınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

Crit GP Useless, Tanky git.

/>
  • Oyuna başladığımdan beri gp mainimdir ancak pro diyemem kendime.. Solotop oynadım hep(başka yerde oynayan varmıdır bilinmez)

İlk amacımız solotop da adamı farm dışı bırakmak.. Bunun için Q crit bizim için çok önemli.. 1v1 de çok iyi bir champ gp.. ben özellikle 4-5 level da 1v1 girmeye çalışırım.. Ulti açılmadan dalmak önemli.. Ultimiz biraz daha team fightlarda işe yarıyor bu yüzden 4-5 level son şansımız 1v1 de.. Jungler a pek güvenmiyorum genelde vent üzerinden konuşmadığın sürece birlikte hareket edemiyorsun..

bunun için ilk bot+3 pot ile başlıyorum.. flash+ignite iyi bir ikili gp için.. Sonraki ilk item
     Yokmu Şöle Pro Biri :)
    hem crit hemde gold veriyor.. Q ile last hit yaparken zaten bir gold alıyoruz ancak ben biraz daha gold göz çıkarmaz diyorum.. isteyen
    da çıkabilir ilk.. ancak ben fazla combata girmediğimden zealın acelesi yok diyorum..

Fight ilerledi artık Q vurup kaçmaktan lane i kontrol etmeye çalışmaya geçiyoruz..Bunun için damage den çok tank lığa ihtiyacımız var.. Karşıdaki takıma göre
    yada
    alırım..Bundan sonra başka bi champ olsa
    çıkılmasını önerirdim ancak bizim zaten slow efektimiz var.. Burada warmog un ilk adımlarını atıyoruz.. Ben
    parasını biriktirene kadar lane de kalırım genelde.. Bundan sonra 2 seçeneğimiz var.. Lane bizde ise direk
    çıkarım.. Eğer warmog u bitirmeye çalışırsak lane in kontrolünü kaybederiz genelde.. Sıra olarak ta
    sonra
    ardından
    alırım.. Ardından
    tamamlıyoruz..

Amacımız kesinlikle en yüksek damage i vermek değil bana göre.. Bunun için ap-ad carryler var.. Bizim amacımız offtank lık.. Bana göre en iyi offtank da ön saflarda yer alır düzen bozar.. tank gibi son focuslanan adam olmamalıyız.. Karşı takım bizim Q skillimizden ve yakın fightlarımızdan korkmalı ki özellikle ad carryden önce bizi indirmeyi düşünsünler..

Main buildimi yazdım arkadaşlar.. Eğer lane de geri kalıyorsak zaten pek bişi olmaz bizden o oyunda.. Ancak ie den önce warmog çıkarsak jungler gank ile oyuna dönebiliriz..

Elimizde
    yada
    -
    -
    var..
    item ı yer sıkıntısı yoksa elinizde tutun olabildiğince.. Bundan sonrası size kalmış biraz.. Atak hızımız gerilerde kaldı bence büyük bir eksiklik.. Sadece Q ile late game gitmez.. Bu yüzden
    çıkabilirsiniz.. Ancak crit şansımız gerektiğinden fazla oluyor biraz kayıp veriyoruz diyebiliriz.. Ben genelde
    da bırakırım.. Son item ya
    yada
    olur..

Bu itemları yazıp verebilirdim ancak itemlar oyun stiliniz ile şekillenir genelde.. Rune olarak kırmızılar flat damage sarı armor mavi mr giderim.. quin lerde kafama göre arp yada flat damage alırım.. Masteries standart 9-21-0 defansif.. Gönül ister ki 21-9-0 olup %10 crit damage alınsın ancak defans dahha öncelikli bana göre.. Umarım işinize yarar arkadaşlar.. Bir hatam varsa affola.. Her türlü eleştiriye açığım

• Bence cooldown bot +trinity+infinity+phantom+atma+lastwidhper güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

Oyuna başladığımdan beri gp mainimdir ancak pro diyemem kendime.. Solotop oynadım hep(başka yerde oynayan varmıdır bilinmez)

İlk amacımız solotop da adamı farm dışı bırakmak.. Bunun için Q crit bizim için çok önemli.. 1v1 de çok iyi bir champ gp.. ben özellikle 4-5 level da 1v1 girmeye çalışırım.. Ulti açılmadan dalmak önemli.. Ultimiz biraz daha team fightlarda işe yarıyor bu yüzden 4-5 level son şansımız 1v1 de.. Jungler a pek güvenmiyorum genelde vent üzerinden konuşmadığın sürece birlikte hareket edemiyorsun..

bunun için ilk bot+3 pot ile başlıyorum.. flash+ignite iyi bir ikili gp için.. Sonraki ilk item
    hem crit hemde gold veriyor.. Q ile last hit yaparken zaten bir gold alıyoruz ancak ben biraz daha gold göz çıkarmaz diyorum.. isteyen
    da çıkabilir ilk.. ancak ben fazla combata girmediğimden zealın acelesi yok diyorum..

Fight ilerledi artık Q vurup kaçmaktan lane i kontrol etmeye çalışmaya geçiyoruz..Bunun için damage den çok tank lığa ihtiyacımız var.. Karşıdaki takıma göre
    yada
    alırım..Bundan sonra başka bi champ olsa
    çıkılmasını önerirdim ancak bizim zaten slow efektimiz var.. Burada warmog un ilk adımlarını atıyoruz.. Ben
    parasını biriktirene kadar lane de kalırım genelde.. Bundan sonra 2 seçeneğimiz var.. Lane bizde ise direk
    çıkarım.. Eğer warmog u bitirmeye çalışırsak lane in kontrolünü kaybederiz genelde.. Sıra olarak ta
    sonra
    ardından
    alırım.. Ardından
    tamamlıyoruz..

Amacımız kesinlikle en yüksek damage i vermek değil bana göre.. Bunun için ap-ad carryler var.. Bizim amacımız offtank lık.. Bana göre en iyi offtank da ön saflarda yer alır düzen bozar.. tank gibi son focuslanan adam olmamalıyız.. Karşı takım bizim Q skillimizden ve yakın fightlarımızdan korkmalı ki özellikle ad carryden önce bizi indirmeyi düşünsünler..

Main buildimi yazdım arkadaşlar.. Eğer lane de geri kalıyorsak zaten pek bişi olmaz bizden o oyunda.. Ancak ie den önce warmog çıkarsak jungler gank ile oyuna dönebiliriz..

Elimizde
    yada
    -
    -
    var..
    item ı yer sıkıntısı yoksa elinizde tutun olabildiğince.. Bundan sonrası size kalmış biraz.. Atak hızımız gerilerde kaldı bence büyük bir eksiklik.. Sadece Q ile late game gitmez.. Bu yüzden
    çıkabilirsiniz.. Ancak crit şansımız gerektiğinden fazla oluyor biraz kayıp veriyoruz diyebiliriz.. Ben genelde
    da bırakırım.. Son item ya
    yada
    olur..

Bu itemları yazıp verebilirdim ancak itemlar oyun stiliniz ile şekillenir genelde.. Rune olarak kırmızılar flat damage sarı armor mavi mr giderim.. quin lerde kafama göre arp yada flat damage alırım.. Masteries standart 9-21-0 defansif.. Gönül ister ki 21-9-0 olup %10 crit damage alınsın ancak defans dahha öncelikli bana göre.. Umarım işinize yarar arkadaşlar.. Bir hatam varsa affola.. Her türlü eleştiriye açığım

Gp mainin ama hala pd diyorsun. Pd değil trinity çıkılır trinity gp nin core itemıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oynadığım oyunların neredeyse hiçbiri trinity çıkacak kadar sürmedi.. Fark ettiysen zealde bırakırım dedim.. 4000 golda trinity yapacağıma genelde 2800 golda pd yapıp potları alıyorum.. Ancak zealde bıraktığım için pd dışında kalan seçenek trinity zaten.. Eğer ilk başta trinity çıkılmalı diyorsan asla yapmayacağım bir şey.. trinity için ie den vazgeçmek lazım o zaman nerede kaldı gp nin eğlencesi..
  • quote:

Oynadığım oyunların neredeyse hiçbiri trinity çıkacak kadar sürmedi.. Fark ettiysen zealde bırakırım dedim.. 4000 golda trinity yapacağıma genelde 2800 golda pd yapıp potları alıyorum.. Ancak zealde bıraktığım için pd dışında kalan seçenek trinity zaten.. Eğer ilk başta trinity çıkılmalı diyorsan asla yapmayacağım bir şey.. trinity için ie den vazgeçmek lazım o zaman nerede kaldı gp nin eğlencesi..

Yav he he hala pd diyor adam

• quote:

Orijinalden alıntı: XeonExceldus

quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

şu canın belli yüzdesinde atak veren itemi neden warmog dan önce çıktın ögrenmek isterim nedenini

def verdiği için olabilir.

Eğer def verdigi için atma cıkıyorsanız vay halinize sizin gidin bi atmanın özelliklerini okuyun sonra ''def verdiği için olabilir'' gibi sacma yorumlar yapmayın

Atma -> 45 armor / %18 crit chance ve her 1000 can için 15 attack veriyor. yapılması 2355 gold.
    Warmog -> 920 Can birde regen veriyor ve yapılması 3000 gold.

Şimdi gelelim.. Warmog'u önceden çıkmanın avantajına 14 attack falan fazladan kazanıyorsun.. 700 gold daha fazla harcıyorsun. ofansif yönde bir artın olmuyor.Zaten üstün olduğun bir elde çıkılması çokta birşeyi değiştirmez.
    Eğer Atmayı önce çıkarsan defansif yönde yine 45 armorla bir gelişim var. mis gibi %18 crit şansın oluyor ekstra (gp gibi bir heroda çok işe yarayabilir) ve 1500 canın falan olduğunu düşünsek fazladan 20 küsür attack ta veriyor. ve 700 gold kadar önce bitiriyorsun.

Çokta mantıksız değil ha hani ?.. Yine de önce atma bitirilmesini savunmuyorum. fakat çıkan insanlara lafım yoktur oyun gidişatına göre çıkılamayacak aaaa ilk atma çıkmış noob bu falan demem. sebebi de yukarıda

• quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

Crit GP Useless, Tanky git.

/>

2 ie mi cikalim? tanky gidecegiz tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Oynadığım oyunların neredeyse hiçbiri trinity çıkacak kadar sürmedi.. Fark ettiysen zealde bırakırım dedim.. 4000 golda trinity yapacağıma genelde 2800 golda pd yapıp potları alıyorum.. Ancak zealde bıraktığım için pd dışında kalan seçenek trinity zaten.. Eğer ilk başta trinity çıkılmalı diyorsan asla yapmayacağım bir şey.. trinity için ie den vazgeçmek lazım o zaman nerede kaldı gp nin eğlencesi..

Yav he he hala pd diyor adam

Yukarıda yarım saatimi ayırıp yazdığım açıklamalı build var.. Bir bildiğin var ise adam akıllı açıkla benim gibi oturup tartışalım..

• Konunun tarihine baktım, ve bi an kendime ben kimlerle aynı forumdayım diye sordum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.