Şimdi Ara

Yoksa tıp mı okumalıydım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ara sıra aklıma geliyor. İçten içe insanlara yardımcı olma işi heyecan ve mutluluk verir diye düşünüyorum. Ama ilgi alanıma da çok girmiyor açıkçası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hayır.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hocam biyolojiyi pek sevmem ama insanlara çözüm olmak da çok cazip geliyor her tıp okuyan biyoloji aşığı mıdır? İlla ki yaparım diye düşünüyorum

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    yo nasıl her tıp okuyan biyoloji aşığı olsun ders değil meslek seçiyoruz okul bi noktada bitiyor zaten

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    Tabii ki hocam ama tümevarım düşündüm biyolojiyi sevmezsem atıyorum anatomi zehir gibi gelmesin diyerekten.

• Hocam insanlara yardım etmenin bir sürü yolu var ilgi alanınıza girmiyorsa tıp uzak durmanız çok isabetli olur seveni bile yıpratan,tükenmişliğe sürükleyen bir bölüm dikkatli olmak da fayda var

• Requiem41 R kullanıcısına yanıt
    Hocam ama bi yandan da benden iyi hekim olur diyorum. Ama acaba komşunun çimi hep daha güzel gözükür gibi bir şey mi oldu anlamadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HUKUK MU DAHA ZOR TIP MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ara ara ben de acaba mühendislik okusam nasıl olur diye düşünüyorum ama halimden memnunum çok şükür

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uppppp

Hazırlanılabilir veya özele yatay geçilebilir. Hazırlanılabilir ama bi çok yönden eksi okulla birlikte götürürüm desem düşüncede güzel pratikte sıkıntıdır çok çok yüksek ihtimalle. bölüm dersleri ile sınav birlikte gitmeyecektir. Okulu salmam gerekir. Ama sıcarsam bi senem de çöpe gitmiş olur. Dondurursam 3. Mezuna kalmış gibi olurum kazanamazsam da 06larla 1. Sınıf okurum ne yapsam bilemedim bi akıl verin ya

Hocam çim muhabbetinden ötürü öyle geliyor olabilir ben de acaba mühendislik yazsaydım hayatım nasıl ilerlerdi diye çok düşünüyorum hatta daha rahat daha az stresli bir hayatım olurdu diye tahmin ediyorum okudugunuz bölümden memnunsanız maceraya girmeye gerek yok hocam tıbbı gerçekten isteseydiniz şuan okudugnuz bölüm yerine tıp yazardınız o yüzden çok bir sevgi beslemediğinizi düşünürsek doğru yoldasınız bu tur dusunceler de normal

• Kimse tıp okumamalı bro

• Requiem41 R kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında devlette tıp tutmuyordu ama vakıf tıp falan tutar bizimkiler de beni yollar ama bilemedim. Sonuçta herkesin bir yolu var, ben de olabildiğinde düzgün adımlarla ilerlemeye çalışıyorum fakat. 30 yaşıma geldiğimde şu yaşımda verdiğim kararların beni pişmanlıklara keşkelere itmesini de istemiyorum.

Bölümden memnunum elbet, olmasam işim daha kolay olurdu diye düşünüyorum.

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt
    Neden jocam

Kotu bolum

• masumbiröğrenci kullanıcısına yanıt

Hocam hangi bölümü kazandın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thatisreal kullanıcısına yanıt
    Kötü bir bölümü kazandım

• sevilmiyorsa çekilmez hocam. çünkü alışık olmayan vey sevmeyen, sadece sınavlar için çalışıyor ve bu da feci stres yapıyor. seven sevdiği için çalışıyor, sınavları da rahtlıkla geçiyor.

tanıdığım 100 kişiden 99 u sınavlar için çalıştığını söylüyor

• Kararsız tıp seçmeni.. Doktorluk ''acabala'' lar ile seçilecek bir meslek değildir. Gerçekten, çok uzun zamandır SENİN doktorluğu istemenle doktor olursun ya da hiç olmazsın. Alttaki yazdığım konu kafandaki soru işaretlerini giderecektir..

Yeni mezun doktor abinizden altın değerinde tavsiyeler (mühendislik vs tıp) + soru-cevap | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• hocam ben de arada lan acaba cengi tercih etseymiydim diye düşünüyorum bu sene mezun olup iş aramalarına başlamıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.