Şimdi Ara

YOKUŞ ÇIKAMAYAN ARAÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
19.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doblo 1.3 Multijet ile Ankaradaki Polisevi onundeki yokustan çıkmamız ya da çıkmak içim arabanın biyerlerini yırtması daha dün gibi aklımdadır. 0kg yük ve 3 kişi ile çabalamıştık.
  • enjektörü kontrol ettir belkide enjektör tıkanmıştır yada gevşemiş yada yanmış olabilir
  • NASI YANİ ARABAYI İTEKLEDİNİZ Mİ

BENCE BİRAZ SAÇMA OLDU NASI OLUR YENİ MOTOR YENİ ARABA BÖYLE BİSE YAPAR HAYRET

YANLIŞIN OLMASIN HELEKİ DİZEL BİR ARAÇ TORK U YÜKSEK BİR ARAÇ
  • Ben de 2001 accent aldığımda 1. vitesle bayırdan çıkarken bile araç teklerdi, bayılırdı, yağ, yağ filtresi, benzin filtresi, buji ve kablolarıyla hava filtresi değişti. Araç canavar gibi oldu.
    Senin yaptıklarından başka yağ ve yağ filtresi kalmış, bir baktır derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kürsad

enjektörü kontrol ettir belkide enjektör tıkanmıştır yada gevşemiş yada yanmış olabilir

Araç sirket aracı idi yani enjektorlerden bana ne sirket baktırsın ayrıca daha rodaj süresi dolmamıstı bununla alakalı olabilir mi bilmiyorum. Full donanımlı olması agırlıgı etkiler tabi ama boyle olmaması lazım. Ben albea 1.3 Multijet kullanan bi taksici ile de konustum tesadüfen aracına binince O da aractan memnun değildi ama bence Onun memnuyetsizlik sebebi araçtan cok dizel araca alıskın olmayısı idi. Bu arada ben C-max tede yasamıstım bunu Passatlarda yaıyo 1. vitesleri cok kotu. Su an Polo 100 HP var yanlarında kedi gibi kalıyo ama passatın 1.8T su vitesinde ve devrinde manyak bir araç.
  • Ben opleciyim ama hiç ayılan bayılan tipo görmedim tabi bi arızası yoksa bir dönemin önemli otoban efendisidir tipo anısına saysızlık etmemek lazım bakımlı bir tipo iyi bir pilot çok 2006 b segment arabayı asfalta gömer.
  • Arkadaşım bende de 1,4 Tipo var.Yokuşta hiç te zorlanmıyor.Hatta aynı yokuşta daha küçük ve daha yeni nesil bir teknoloji olan palio ile daha fazla zorlanıyorum.Üstelik bendeki tipo birde tüplü.Senin arabanda mekanik bir arıza olsa gerek.
  • kesınlıkle bı sorun var arabanda
    arkadasların dedıgı gıbı enjektor olma ıhtımalı cok yuksek

bence zaman kaybetmeden bı servıse gotur
  • baskı balata olabilir.
  • ARAÇ DAEWOO RACER.1,5 ENJEKSİYON.OPEL GENERAL MOTOR VAR.BASKI BALATA BUJİ VS DE SORUN YOK
  • frenler mi sıkıyor.
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: sin_an

kesınlıkle bı sorun var arabanda
    arkadasların dedıgı gıbı enjektor olma ıhtımalı cok yuksek

bence zaman kaybetmeden bı servıse gotur
  • yaw arkadaşlar ilginç ama benim arabada da var aynı sorun.Arabam 1991 Honda Civic 1,5.Hava Filtresi Yağ Filtresi bujiler ve buji kabloları değişti.Ama sorun devam ediyor.
  • Arabamı çoook seviyorum.inşalllah bu sorunu hallederim de arabanın yokuşta karizmasını düzeltirim.
  • bizde doblo var 4 le yokuş çıkıos
  • Bence bu yokuşta ayılma bayılma meselesi okuduklarımdan anladığım kadarı ile sürücü hatası ayılan bayılan araç sahipleri hemen alınmasınlar bu sadece bir tahmin bir yargı değil.Sanırım devir vites zamanlamasını tam yapmıyor olabilirsiniz yada burda bahsi geçen yokuş baya sağlam bir yokuş bu sakın 80-90 Derece yar veya fiyord filan olmasın.Şaka bi yana 1.5cc motor sahibi marka ne olursa olsun bir araç yokuşta mokuşta bayılmaz helede bir civic okudum forumda allah muhafaza bariz bir sorunu yoksa bırak yokuşu ağaca tırmanır civic.
  • Herkese selamlar.1999 Focus Ambiante var bende.Aynı sorun var ne yazık ki.Bakalım en kısa zamanda servise uçacağım.Bana birde triger kayışı ile ilgili bir problem olabileceğini söylediler telefonda.Kayışın ayarından olabileceğini söylediler.Belki ondandır seninde bilgin olsun.Geçmiş olsun.Umarım çözersin problemini.
  • Bu tür hatalar sürücüden kaynaklanıyosa ne yapmak gerekiyor.Usta bir şoför olmamıza çok var daha.Araba devirden düşmemesi için ne yapmalıyız?Devirden düşmüşse nasıl toparlamalıyız?
  • alperenxxx kullanıcısına yanıt
    hasta adam duz yolda bile yuruyemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetde kullanıcısına yanıt
    kardeşim bizde de 1998 daewoo var ablam kullanıyor 106 hp gerçi 850 kg olduğundan piyasadaki çoğu arabadan iyi gidiyor.

daewoo motoruna pek bişey olacağını sanmıyorum hele de benzinli ise..

sana sorununu söyleyeyim... aracının nefesini verdiği yerde sorun var.

söktür egzozu komple bi teste çık. düzelecek büyük ihtimalle. sonra da bi astradan çıkma egzoz al tak. bu motorlar normal araçlara oranla daha yüksek ısılara çıkabildiğinden sebeple katalizörü eritebiliyor.

şimdiden geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.