Şimdi Ara

yol bilgisayarı menüsünü türkçe yapabilirmiyiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
22.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 2006 model 307 var ve yol bilgisayar menüsü türkçe degil içeriktede yok bunu türkçe nasıl yapabiliriz

• Murat bey 307 için uygulamalar sayfası sık kullanılanlarda olduğu ve sürekli buradan açtığım için bazen diğer konular gözden kaçabiliyor.Kusura bakmayın.

Öncelikle RT3 için böyle bi uygulama henüz görmedim ancak erginle sohbetimizden bir arkadaşın (isim veremiyorum)

menüyü türkçeleştirme çabasında olduğunu konuştuk.Ancak orada mevcut yazılım cd sindeki dil dosyası uygun

programla açılıp, gerekli parametreler türkçe olanla değiştirilince büyük ihtimalle işlem tamamlanmış oluyor.

Ancak bu RT3 sistemi olmayan araçlarda (RD4 gibi) nasıl yapılır bilemiyorum.

Aracın serviste bağlantısının yapıldığı bilgisayar elime geçse, şüphesiz, bırakın ingilizcesini arabaya 3 gulhüvellah bi elham

okuturum mezarlığın yanından geçerken ama işte, yapacak birşey maalesef yok.

Yalnız eminim ki CAN bus sistemine sahip araçlarda (T5 serileri, makyajsızlar yani VAN'a göre) bu daha kolaydır.

• @extremeenvy, söylediğin cihaz Peugeot Planet. Bu cihazı kullanma imkanım oldu, baya bi kurcaladım. Yalnız sandığın gibi araçta istediğin kişiselleştirmeyi yapabilmene olanak sağlayan bir yapısı yok yazılımın. Sadece programın izin verdiği parametreleri değiştirebiliyosun ve diyagnostik + bazı ekstra testleri yapabiliyorsun (abs, benzin pompası testi gibi). Peugeot'un orjinal yazılımı haricinde PPS ile kullanılan başka bir yazılımla her parametreyi değiştirmek mümkün müdür onu bilmiyorum.
  • can sistemli araçlar türkçe olabiliyo hatta yeni satılan araçlar türkçe yl bilgisayarına sahip eskilerde güncelleştirme ile türkçe olabilir
  • ben daha aracımın can mı van mı oldugunu bilmiyorum ve orijinal teyp var üzerinde rd3 mü bilmiyorum nasıl anlayacagım bunu
  • Aracınız makyajlı modelse CAN bus sistemine sahip.

Ayrıca look modelleri de (içi makyajlı dışı makyajsız) CAN sistemli.

@Gligamesh açıklama için teşekkür ederim.Yok mudur warez sitelerinde bi crack falan
  • akifin arabanın aynısı siyah olanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sordum servise ekranın değişmesi lazımmış yoksa oluyo olmasınada teknik danışmanın dediği laf boyleydi
  • CAN :)
  • özel servislerde araca bagladıkları cihazla bunu yapamazlarmı acaba
  • murat , illaki olur ama nasıl yapılır bilinmiyor şu anda.
    ekranın Türkçe ya da İngilizce olması BSI ile alakalı değil , ekranın kendisi ile alakalı.
    sadece ekran diyip geçmemek gerekir. bsi dan gelen kodlara göre sinyal çözüyor.

yani dvd yi TV ye bağlamak gibi bir fonksiyonu yok ekranın.

ekranı kim üretti ise ona sormak lazım.
    markasını bilen varmı acaba
  • anladım ben o zaman bir gün fırsat buldugumda sökmesi kolaysa söküp bir inceleyeyim
  • malesef ki güncelleme ile olmuyor bunun için çok uğraştım ve servis ancak ekran değişirse türkçe olur diyor anladıgım kadarı ile ekran içinde bir günceleme lazım ki bunun için ekranı üreten firma ile temasa geçmek lazım vede ekranın için ROM varmı varsa değişmesi için bağlantı soketi mevcutmu bakmak lazım yoksa ekranın ROM unu değiştiremezler uzatmayayım kısacası olacak gibi görünmüyor pugda bunun için herhangi bir çaba sarf etmiyor zaten
  • zaten kaç kelime var sanki..bence gerekde yok..haa olsa güzel olmaz mı,olur tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.