Şimdi Ara

Yol Bisikleti Tavsiyesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese iyi günler. Bu yaz yeni bir bisiklet almak istiyorum. Bundan daha önce sadece dağ bisikleti ile tecrübem oldu ve daha hafif, daha özgür hareket sağlayacak bir bisiklet istiyorum. Ve tabii ki daha uzun bir sürüş keyfi Bu yüzden yol bisikletine geçiş yapacağım fakat bütçem kısıtlı. Bütçem şu anda azami 1500 TL. İki marka ilgimi çekti. Kron ve Bianchi.

1- Kron RC 1000
    2- Bianchi SLR 400

Kron daha şık görünüyor fakat pek kullanan göremedim ayrıca ses çıkarıyor gibi negatif yorumlar gelmiş. Bianchi şuan başlangıç için iyi gibi duruyor fakat sizin görüşünüzü almak isterim tabii ki başka bir marka ve modele de açığım bütçemi aşmasın yeter :)

• Bu paraya alacagin yol bisikletinden tatmin olmazsin. Bence onden kilitlenebilir masali bir tur bisikleti bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler düşüneceğim. Kilitlenebilir maşa şart gibi duruyor. Ayrıca aklınızda bir marka var mı acaba?
  • Carraro Sportive serisi, Merida Crossway ve Whistle bakabilirsin. Whistle butce olarak daha ustte.

• Bu paraya alacağın yol bisikletiyle tatmin olursun. Yol bisikleti için illa 3-4k ya çıkmana gerek yok. Triban kullanıyorum. Arkadaşım da triban kullanıyor bende 520 var onda 500.
    Ben 5000kmyi devirdim daha 1 sene olmadı...Arkadaşım az kulandı 500 falan heralde, ikimizde memnunuz hele ki o dağ bisikleti vardı dağ bisikletinden geçince bir daha ne dağ ne de amortisorlu bisiklet alınır şehir içinde
    Istanbul/Kadıköy civarında bisikleti denemek istersen deneyebilrisin. Tavsiyem yol bisikleti alman yönünde. bakımını yaptığın sürece sıkıntı yapmazlar.
    Bu
  • her ikiside iyi bisiklet. illa 10bin liraya ihtiyacın yok. onlar zenginlerin görüşüdür genellikle. bianchiyi öneririm. eğer şehir bisikleti alacam diyorsan sportive 225 al. veya 224.

• pekbiumursanmaz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevabın için. Yol bisikleti alacağım zannedersem :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Bisiklet tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad Doc

Teşekkürler hocam cevabın için. Yol bisikleti alacağım zannedersem :)

İkinci el düşünürsen yardımcı olurum çevremde bir çok kişi var bisikletini değiştiren :D
  • Bianchi TOURING 413 güzel bence topraklı yolda falan da gider pazarlıkla 900 tl ye falan alırsın f/p ürünü tam bana kalırsa
  • declan43 kullanıcısına yanıt
    evet bencede. toprak yollardada gidilebilir. açarsın maşayı oh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.