Şimdi Ara

Yol tutuş sorunu Goodyear Efficientgrip Performance (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Michelin'den geçtim ben de memnun değilim. Kuru zeminde sorun yok ama ıslaklığı gördüğü an 4 teker de kendini bırakıyor. Patinaja çok çabuk düşüyor ve fren mesafesi vasat.

Goodyear markası için skandal bir ürün, aldığıma pişmanım 1 yıl oldu.

Hankook Ventus Prime Evo serileri falan buna 4 yıl okul okutur o derece aralarında fark var.

• Düz Eagle Sport'lar Pirelli P2000, Petlas Pt311 gibi tamamen ömür ve ekonomiklik bazlı hazırlanmış rezalet bir ürün. İyi olanları Eagle F1 Asymetric modeli.

• 225-45-17 çok kanallı olanını kullandım :)

EGP 5-10 bin km sonra kaymaya başlayan bir lastik. Tüketim düşük olsun diye yola tutunmayan lastik yapmışlar :))

• Bana göre yakıt ekonomisi yapan lastiklerin iyi yol tutması mümkün değil. Yolda sürtünme olmasın ki rahat yuvarlansın. Varsın bir tık fazla yaksın ama yola tutunsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • %90 lastiktendir. Ben de Focus 3ten Egea Hbye geçtim. Dediğin gibi bir kayma vs yok. Ama focus rijitliği de yok. Focusta ben de çok viraj kasardım aşırı keyifliydi. Egea ile orta şeritte takılıyorum. Sakin kullanım için ideal ve yol tutuşu için gayet güzel bir araç. Ama focus gibi spor sürüş imkansız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt

aklıma gelmedi değil ancak şuan alabilecek durumum yok yani yeni lastik alıp diğeriniş satacak durumum yok. 17 inj jantlarım var lastikli onları satmaya uğraşıyorum onları satıp yerine jant alırsam 17 ölçüde güzel lastiklerim var

• crssover C kullanıcısına yanıt

evet egeanın dinamiklerinin farkındayım ama bu iş dinamikleri ile alakası yok onu fark ediyorum araç daha kabiliyetli ancak lastikler çok etkiliyor o yüzden lastikler ile ilgili bilgi alayım dedim. Yoksa ford ile egeanın mukayese edilmeyeceğinin bende farkındayım

• Haketmedim H kullanıcısına yanıt

tam dediğiniz problem var araç resmen yüzüyor

• 19can84 1 kullanıcısına yanıt

maddi imkanlar gereği geçmek durumunda kaldım egea ilede kasabildiğimiz kadar kasacağız sonuçda 211.000km dizel bir araç verip 30 binde bir araç aldım ve focusa göre piyasa değeri daha hızlı artıyor. Egea ile focus mukayese edilmeyeceğinin bende farkındayım ancak burda olay çok farklı

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Evet %90 lastikten sanki yüzerek gidiyor. Şimdi hocam maddi imkanlar gereği aracı yenilemek istedik 211.000km dizel bir focustan 30.0000km de bir egeaya geçmiş bulundum. Hem daha çok değer kazanıyor hemde yeni arıza açısından risksiz bir araç

Egea ilede aracı ne kadar zorlayabileceğimi görmek istediğimde lastikler araçdan çok ama çoook daha önce bıraktığını hissettim

• nebel N kullanıcısına yanıt

hocam anlamadığım nokta bir kesim bu lastik çok berbaet bir kesim çok iyi diyor ortası yok malesef. Süspansiyonda sorun olma ihtimali yok araç 30 bin km de. Araç resmen yüzüyor yolda

• Sánchez kullanıcısına yanıt

söylediklerinize bende katılıyorum evet bir focus etmez ancak dediğim kayma eğilimi çok başka.

• Willian kullanıcısına yanıt

egea kötü araba değil, geneli itibariyle focus 2 ile mukayese de edilebilir ama ne yaparsan yap özellikle düşük hızlı, yüksek açılı virajlarda mutsuz edecek, hatta kombine virajlarda korkutacak.

egeayı continental premium contact yazlık, kışlık wintercontact continentalle kullanıyorum, durum onda da aynı. hemde 1.6 multijetin torkuna rağmen aynı... Arabanın en zayıf noktası çevikliği.

• Fabrikasyon Goodyear ise bizim araçta da fabrikasyon var. Araç şuan 50bin kmde 25bin kmsi yazlıkla yapıldı. Benim sorunum aslında yok lastikten memnunum özellikle balansı falan iyi tutuyor. Kayma eğilimini çok sıcak havada hissetmiştim o da normal haricinde bi olumsuz izlenim olmadı. 4 yıllık lastik çatlak vs de henüz olmadı. Dişlerinde kopma da meydana gelmedi. Ama üstündür der miyim demem. Egea çeviklikte ani hareketlere tepki veremiyor ama yine de yol tutuşu yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.