Şimdi Ara

Yol verme tartışması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Arkadaşınızın eşgalini verinde yolda kazara karşılaşırsak falan hemen uzaklaşalım. Adamla tartışma yaşıyosun arabadan pompalı tüfek el bombası elektroşok cihazıyla fln iniyor düşünsenize

Hocam yanlış anlaşılmasın ufak tartışmalar herkes yaşıyor ama ölçülü bir şekilde konu kapanır gider ama bazı durumlar vardır. Adamlar sabıkalıdır böyle kavga işlerine çok alışkındırlar senide komaya sokmak için üzerine yürürler böyle adamlara sıkacaksın öldürmeyeceksin sadece hesabını soracaksın hesabını sormazsan onlar başka masum insanların canına malına gasp ederler herkes susarsa bu iş yürümez !

• quote:

Orijinalden alıntı: Agorian

Keske arkadasiniz o apaci dediginiz kekolardan 3 tanesini pompaliyla oldurseydi. Yanindaki arkadasida kalan iki kisiyi elektro sokla soklayip bicakla oldurseydi. Arkadasin ve yanindaki apaci kalan omurlerini bir delikte curutselerdi ne guzel olur toplum biranda potansiyel suclu 7 sosyopattan kurtulmus olurdu

Dua edin böyle insanlarla inşallah karşılaşmazsınız Allah korusun bir gün denk gelir ıssız bir caddede sizi araçtan indirmeye çalışıp komaya sokmaya çalışan apaçilere denk gelirsiniz işte o zaman keşke pompalı tüfeğim olsaydı derdiniz !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

5 yılı çakarlar umarım.

Para her kapıyı açar sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

insanları yaftalamaktan ne zaman vazgeçeceğiz merak ediyorum. arkadaşım zorunlu hizmete ağrı - patnos a gitti. keşke bir de ondan dinlesen sıcakkanlı insanlık nasıl olur, yabancıyı soymaya hazır keriz gözüyle bakmayan yerli halk nasıl olur..

arkadaşınıza iyi görevler. ben gördüklerimi söyledim. elbet tertemiz yerleri de vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi söz vadır 2 dakikalık erkeklik 10 yıl karılık yaptırır icerde diye, biraz daha sakin olsun arkadasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetyasir45

quote:

Orijinalden alıntı: infernaltr

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım arabasıyla kalabalık bir caddede trafik sıkışıklığından yol verme tartışması yaşadı . Arkadaşım arabada taşıdığı ruhsatlı pompalı ile araçtan inip yüzlerce insanın gözü önünde cafenin , barların , lokantaların olduğu caddede pompalı tüfeği çıkardı karşı tarafa doğrulttu bu sırada sözlü kavga ettiği karşı taraf arabayı bırakıp kaçtılar. Arabayı yolun ortasında bıraktıkları için yol kapandı ve yoldakiler ve mekandaki vatandaşlar bölgeden uzaklaşmaya başladı. Polis ekibi geldi arkadaşımı götürdü. 1 gün polis merkezinde kaldı sonra salıverildi karşı taraftan bir kişi bana silah doğrulttu diye şikayetçi oluyor bunun cezası ne olabilir ?

-Alkol var. (Araç sürücüsü değil)
    -Pompalı tüfeği polis el koydu. (Taşıma ruhsatlı)
    -Elektroşok cihazı da vardı o da el konuldu.
    -Bıçakta el konuldu.

nasıl arkadaşlara sahipsin, farkında mısın?

Bu olaylara sebebiyet veren tek kişi Jack Daniel's dir. O olmasaydı pompalı ile savunma teşebbüsü gerçekleşmezdi belki hiç tartışmada olmayabilirdi. Alkolün kötü etkilerinden bir örnek daha ama onsuz da yapamıyoruz. hayat böyle güzel

• Bu yol vermeme meselesine ben de ayar oluyorum gecenlerde basimiza geldi arabayi ben kullanmiyordum 2 genc arkadas ehliyetleride yoktu buyuk ihtimalle araci durdurduk arabadan indim karsimdaki cocugun yuregi kornaya bastigi elinden daha gucsuzmus camina tiklattim cevap yok kapi kilitli sadece onune bakiyor falan olay sorunsuz bitti allah biliyo ki arabadan ciksaydi daha kendimi kontrol etmezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

İnşAllah bi 10 sene hapiste kalır.

Karşı taraf üstüne yürümüş 5 kişi belki silah olmasıydı linç edeceklerdi oturup beklesemiydi ?

Sadece cezayı merak ediyorum Türkiye de mahkeme süreci 3-5 sene sürdüğü için

Başta söyliceksin bunu. Eğer üstlerine gelmişlerse iyi yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Bu yol vermeme meselesine ben de ayar oluyorum gecenlerde basimiza geldi arabayi ben kullanmiyordum 2 genc arkadas ehliyetleride yoktu buyuk ihtimalle araci durdurduk arabadan indim karsimdaki cocugun yuregi kornaya bastigi elinden daha gucsuzmus camina tiklattim cevap yok kapi kilitli sadece onune bakiyor falan olay sorunsuz bitti allah biliyo ki arabadan ciksaydi daha kendimi kontrol etmezdim

Hocam ölçülü bir şekilde tepkinizi koyarak en güzelini yapmışsınız bunların dersini vermek lazım. Ama bizim olayda araç şöfürünün kapısını açmaya çalışıp zorla indirmeye çalışıyorlar tabi yanında oturan arkadaşım alkolün etkisiyle arka koltukta duran pompalıyı alıp kırma kolunu çekip adamlara doğrultuyor adamlar kaçmasaydı canından olabilirdi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Bu yol vermeme meselesine ben de ayar oluyorum gecenlerde basimiza geldi arabayi ben kullanmiyordum 2 genc arkadas ehliyetleride yoktu buyuk ihtimalle araci durdurduk arabadan indim karsimdaki cocugun yuregi kornaya bastigi elinden daha gucsuzmus camina tiklattim cevap yok kapi kilitli sadece onune bakiyor falan olay sorunsuz bitti allah biliyo ki arabadan ciksaydi daha kendimi kontrol etmezdim

Hocam ölçülü bir şekilde tepkinizi koyarak en güzelini yapmışsınız bunların dersini vermek lazım. Ama bizim olayda araç şöfürünün kapısını açmaya çalışıp zorla indirmeye çalışıyorlar tabi yanında oturan arkadaşım alkolün etkisiyle arka koltukta duran pompalıyı alıp kırma kolunu çekip adamlara doğrultuyor adamlar kaçmasaydı canından olabilirdi.

Alkolunde etkisiyle verdigi kararlarin ne derece sacma olabilecegini gostermis arkadasin gecmis olsun hocam ama arkadasina engel olmadigin icin sende de biraz hata var en azindan silahi elinden alsaydin silahsiz ciksaydi olay daha az buyurdu

• Silahı çıkaranın suçu yok, silahı satanın-sattıranın suçu var. Bu ne ya herkesin belinde silah var, haklı da olsan biri çekse vursa vurur yani. Peynir ekmek gibi silah alıyorlar, ondan sonra maganda kurşununa kurban gitti vs.

Maganda silahı sıkan mı, silahı satan mı, sattıran mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOZ_ -- 13 Mayıs 2014; 2:55:45 >
  • Hey maşallah ne adamlar var.Ben açıkçası arkadaşını tebrik ettim.Tüfeği doğrultunca o sırada 5 artist apaçinin halini de görmek isterdim.Dövmeye gelip topuklayan kapkaç tipli zibidiler.
    İyi olmuş gerçekten.Adamları vursa içeri girmesine üzülürdüm sadece.Karşısındakiler bence mikrop tipler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Benim anlamadığım tek yer. O kadar techizatı yanında taşımasındaki amaç nedir?

Demek ki yolda biri sataşırsa önce şok verir , sonra bıçakta doğrar , ölmezse şayet pompalı ile süzgece çeviririm gibi bir düşünce mi var ? @infernaltr

Evet yolda biri sataşırsa kullanılması için bunlar bulunduruluyor süs olsun diye değil. Biri gelir kafanıza silah dayarsa elektro şoku , böyle çete gibi üstünüze linç etmek için gelenlerede pompalı kullanılıyor

Kısa namlulu pompalılar 500 TL arka koltuktaki cebe yerleşebilir , elektro şok cihazı 30 TL , Bıçak 10 TL

Bunlar savunma amaçlı , hırsız ı var teroristi var gaspçısı var. İsteyen herkes bulundurabilir. Doğuda herkes kalaşnikofla geziyor , batıda bir tane pompalı var diye sorun oluyor.

Arkadaşınızın soyadı Norris mi?
    Tanıyor olabilirim.

Evet Norris sanırım.
    Ama bundan olsa olsa, Çakma Norris olur.

• Hiçbişey olmaz burası Tr ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TncyKrmn

Benim anlamadığım tek yer. O kadar techizatı yanında taşımasındaki amaç nedir?

Demek ki yolda biri sataşırsa önce şok verir , sonra bıçakta doğrar , ölmezse şayet pompalı ile süzgece çeviririm gibi bir düşünce mi var ? @infernaltr

Evet yolda biri sataşırsa kullanılması için bunlar bulunduruluyor süs olsun diye değil. Biri gelir kafanıza silah dayarsa elektro şoku , böyle çete gibi üstünüze linç etmek için gelenlerede pompalı kullanılıyor

Kısa namlulu pompalılar 500 TL arka koltuktaki cebe yerleşebilir , elektro şok cihazı 30 TL , Bıçak 10 TL

Bunlar savunma amaçlı , hırsız ı var teroristi var gaspçısı var. İsteyen herkes bulundurabilir. Doğuda herkes kalaşnikofla geziyor , batıda bir tane pompalı var diye sorun oluyor.

Arkadaşınızın soyadı Norris mi?
    Tanıyor olabilirim.

Evet Norris sanırım.
    Ama bundan olsa olsa, Çakma Norris olur.

-2 aracın yan yana zor sığdığı dar sokak ve bu sokakta arka arkaya bir sürü araçlar.
    -İleri geri hareket etme şansın yok kilitlenmiş bir trafik.
    -Bu trafikte 5 tane hıyar gelecek senin arabanın kapısını zorlayacak.
    -Ve seni dışarı çıkartıp linç etmeye kalkacak bu sırada yanında kız arkadaşın ya da ailen olduğunu düşünsene ? kaçamıyorsun çünkü yol kapalı Üstelik aracında sopa , bıçak , şok , pompalı hiçbir şeyin yok. O zaman senin ne yapacağını merak ediyorum ? Olay kalabalık içinde olduğu için hiçbir tepkide koymayabilirdin olay yerindeki halka güvenerek yalnız ben halkın müdahale edeceğini sanmıyorum.

Bu konuyu açma amacım sadece yaşanılan olaylar sonucunda nasıl bir cezai yaptırım uygulanabilir diye bunu öğrenmekti. Birçok kişi sağolsun yardımcı oldular ve sonuç olarak büyük ihtimal hapis cezası değil para cezası sonucuna vardık. Konuyu farklı ortamlara çekmeye hiç gerek yok. Teşekkürler.

• Nasıl arkadaşlarınız var , insan biraz seçici olur yav.
  • Terör örgütleri tamam var ama normal insanları da öyle dağdan inme sanmak hiç doğru deģil. Ki arkadaş normal insanları degilde teror orgutlerini kastetmis de olabilir. Ama onlarla da bu silahlarla basedemezsin.Pompaliyla bicakla teroristlerden kurtulacak olunsaydi devlet bu isi coktan yapardi ( tabi gercekten bitmesini istiyorsa) . Velhasıl kelam dogu insanı kabadır, cahildir ama çok büyük bir kısmı insand8r. Batıda bi bardak su vermezken insanlar birbirine doguda bir evin kapisini calip da karnim ac dediginde yemek vermezlerse o zaman gel

• İlla ki arabanızda koruma amaçlı bir şey bulundurmak istiyorsanız BİBER GAZI BULUNDURUN. Yok bıçakmış, sopaymış, silahmış, bu ne yahu? Savaşa gidiyoruz san ki. Silahınıza da eğer taşıyorsanız o kadar güvenmeyin. Karşı taraf öyle bir sert kaya çıkar ki gelip seni silahın ile vurur ve taşıdığın silah ile ölür gidersin. En temizi bier gazı, baktın adam üzerine yürüyor, sıkarsın hemen gazı olur biter. O yanarken sende basıp gidersin.

Neyniş efendim arkadaşı üniversite mezunuymuş, arabası 2007 Passatmış ve karşı tarafın arabası camları kara Şahinmiş.

2010 yılında bir cumartesi sabahı işe giderken Boğaz havası alayım dedim ve Aşiyan'da boğaza karşı durdum. Poğaça ve limonata keyfi yapıyorum. Sabahın 07:30'u. Yanımda siyah bir Passat durdu ve içinden 4 tane 20'li 205'li yaşlar da genç indi. Sabahın köründe dördü de bira içiyor ve içip biralarını şişeyi attılar denize. Ondan sonra cehennem olup gittiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 13 Mayıs 2014; 7:19:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Terör örgütleri tamam var ama normal insanları da öyle dağdan inme sanmak hiç doğru deģil. Ki arkadaş normal insanları degilde teror orgutlerini kastetmis de olabilir. Ama onlarla da bu silahlarla basedemezsin.Pompaliyla bicakla teroristlerden kurtulacak olunsaydi devlet bu isi coktan yapardi ( tabi gercekten bitmesini istiyorsa) . Velhasıl kelam dogu insanı kabadır, cahildir ama çok büyük bir kısmı insand8r. Batıda bi bardak su vermezken insanlar birbirine doguda bir evin kapisini calip da karnim ac dediginde yemek vermezlerse o zaman gel

doğru söylüyorsun, ama ben zaten terörstlerin olduğunu ima ettim, yoksa genelleme yaparak, bütün doğu halkının böyle olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, helal süt emmiş çok insan var doğuda.

• Doğrudur hocam. Bu mesajım sadece size değildi zaten. Konu sahibi maganda arkadaş için yazmıştım. Bu arada şunu da söyleyeyim doğulu değilim, kürt de değilim. Ama sezarın hakkı sezara..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.