Şimdi Ara

Yola dökülen Mıcır, hakimiyeti kaybeden kamyon, 4 acı haber. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mıcır çok fena kayıyor, geçen gün geniş ve bomboş bir yolda, yaklaşık 70 km/h hızla insignia ile mıcırlı yolda giderken deneme amaçlı freni kökledim. Dümdüz giden arabanın burnu bir anda sağa doğru çevrilip araba çarpraz gitmeye başladı ve hemen freni bıraktım. Frene basmaya devam etseydim belki de takla atacaktım
  • Chuckly kullanıcısına yanıt
    Hocam araç kurtarmış sizi.Sağlam basmayan araç olsa Allah korusun kötü şeyler olabilirdi.Geçmiş olsun.
  • Ben hergün bu yolu kullanıyorum. Her yıl Mayıs ayında bu yol erimeye başlar. Yolun üzeri su gibi olur. Kazalar çok artınca bu erimiş asfalta beyaz mıcır dökülür. Araçlar geçtikçe mıcır asfalta gömülür. Tabi kazalar devam eder. Bu defa büyük bir kaza oldu. Bu yolu neden adam gibi bir asfalt ile kaplamadiklarini hiç anlamadim. Mıcır döktük yavaş gidin diyorlar. Iyi de parça parça mıcır atıyorsun. Sol şerit mıcır sağ şerit erimiş asfalt. Seç beğen hangisinde ölmek istiyorsan. Kazanın olduğu gün yıllık izne çıkmıştım. Şans.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu mıcır uygulamasının başka yolu yokmudur, illa araçlar mı geçmelidir üzerinden. Silindir olmuyor mu, yoksa kolaya kaçma mı var bu işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Hocam araç kurtarmış sizi.Sağlam basmayan araç olsa Allah korusun kötü şeyler olabilirdi.Geçmiş olsun.

Aynen hocam hele ülkemizde hala yoğun olarak kullanılan (ki benim denediğim yerde oldukça çok var) şahin kartal gibi arabalar olsa çok kötü durumlar oluşabilirdi
  • Chuckly kullanıcısına yanıt
    Nerede ne çıkacağı hiç belli olmuyor hocam.Çok dikkatli olmak lazım.Vites küçülterek bir nebze de olsa hızı düşürmeye çalışmak en doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

devlet ihale açar.

çok enteresan şartları vardır ihalenin nedense tek bir gurup o şartlara uyuyordur.

bir ak mı ak insan ihaleyi alır direkt taşerona devreder. taşeron da aktır tabi.

yol özellikle berbat yapılır.

3 sene sonra çöker her sene tekrar onarım için ihaleye gider. gene ak mı ak insanlar alır ihaleyi teker teker zengin olur.

sonra çıkarlar yol yaptııkk derler millet de alkışlar.

Ağzına yüreğine sağlık 👏👏👏

• Rahmetli Kerim Tekinde mıcırlı yol yüzünde ölmüştü.Mıcırlı yol bildiğimiz tuzaktır.3 ay önce memlekete giderken yol çalışmasından dolayı yol tek şeride düşmüştü gidiş geliş şeklinde tabi etrafta tabela vs koyulmamıştı tek gidiş tek geliş olduğuna dair bende yolun solundan gidiyorum bir anda karşıdan kamyon çıktı hemen sağ şeride attım kendimi.Tabela koymak bu kadarmı zor olur insan canının hiç değeri yok türkiyede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasret62 -- 11 Temmuz 2015; 16:42:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Ben hergün bu yolu kullanıyorum. Her yıl Mayıs ayında bu yol erimeye başlar. Yolun üzeri su gibi olur. Kazalar çok artınca bu erimiş asfalta beyaz mıcır dökülür. Araçlar geçtikçe mıcır asfalta gömülür. Tabi kazalar devam eder. Bu defa büyük bir kaza oldu. Bu yolu neden adam gibi bir asfalt ile kaplamadiklarini hiç anlamadim. Mıcır döktük yavaş gidin diyorlar. Iyi de parça parça mıcır atıyorsun. Sol şerit mıcır sağ şerit erimiş asfalt. Seç beğen hangisinde ölmek istiyorsan. Kazanın olduğu gün yıllık izne çıkmıştım. Şans.

3sene sonra yola sıcak asfalt yapılacağını ögrendim. sacmaliktan başka bir şey değil.

• bu tarz yollardan nefret ediyorum, zaten araç içi gürültüden durulmuyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.