Şimdi Ara

Yolda Geçerken Kızlara Bakmasam Bakıyolar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
5
Favori
4.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hoppala
  • yok artık
  • Supernatural
  • Ben sana fizyolojik ve psikolojik olarak anlatayım dostum. Öncelikle bu durum çok normal bunu bil. Bunu sadece kendi üzerinede alınma herkes te böyledir bunu da bil. Şimdi tr de kızların kızlara bakma oranı, kızların erkeklere bakma oranından daha fazladır. Kızlar kızlara bakarak kendinde ne eksik olduğunu ve maddi ve manen neleri yerine koyabileceğini öğrenir. Bknz: magazin programlarındaki mankenlerin giydiklerinin moda olması bunun kanıtı. Sonra kızlar madden ve manen giderebildikleri eksikliklerinde ne derece başarılı olduklarını doğrulamak için birilerinin aaa çok güzel oldu demesinin gerçeğe çok yakın olmadığını düşündükleri için erkeklerin bakışlarının açısı, süresi, boyutu vs gibi etkenlerin istatistiklerini tutarak kadınsal olarak en verimli hale gelmeye çalışır. Bu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mathers

Yolda Geçerken Kızlara Bakmasam Bakıyolar

Böyle birşeyi bekliyordum. Helal

• Incredible
  • baktıkmı bakmıyolar çünkü bi yerleri kalkıyor bakmayınca onlar bakıyor bu sefer bizim bir yerlerimiz kalkıyor sonra böyle gidiyor işte
  • Very interesting,very interesting indeed

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık

• Oha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

kızlar ilgi delisidir

yakışıklı veya yakışıklı olmayan farketmez,onlara bakılmadığını hissederlerse sinir olurlar çünkü onlar,kendilerinin bakmayıp karşındakinin bakmasını isterler hep

Çözmüş işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kzenon

Ben sana fizyolojik ve psikolojik olarak anlatayım dostum. Öncelikle bu durum çok normal bunu bil. Bunu sadece kendi üzerinede alınma herkes te böyledir bunu da bil. Şimdi tr de kızların kızlara bakma oranı, kızların erkeklere bakma oranından daha fazladır. Kızlar kızlara bakarak kendinde ne eksik olduğunu ve maddi ve manen neleri yerine koyabileceğini öğrenir. Bknz: magazin programlarındaki mankenlerin giydiklerinin moda olması bunun kanıtı. Sonra kızlar madden ve manen giderebildikleri eksikliklerinde ne derece başarılı olduklarını doğrulamak için birilerinin aaa çok güzel oldu demesinin gerçeğe çok yakın olmadığını düşündükleri için erkeklerin bakışlarının açısı, süresi, boyutu vs gibi etkenlerin istatistiklerini tutarak kadınsal olarak en verimli hale gelmeye çalışır. Bu yani

+1

• Lol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık

• İbretlik...

• quote:

Orijinalden alıntı: netada

bana eş sesli sözcükler türetmeyin cümle yazın

Cümle

• Yok artık

• Kafa karıştırıcı
  • It's impossible

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.