Kötü usta arabadan değil hayattan soğutur. Muhakkak Facebook gruplarına katılın. Oralardan usta tavsiyesi alın. 3-4 kere tavsiye edilen adama gidin. Kafanız rahat olur. |
Yolda Kaldım… (2. sayfa)

-
-
Yolda kaldığım için mecbur kaldım hocam :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1000 km mesafede olsam da böyle büyük ve meşakkatli bir iş için paraya kıyar kendi ustama götürürdüm şahsen hocam.
Geçmiş olsun. Tecrübe kazandınız diyelim.
-
Teşekkür ederim hocam
Sente belli bir ayarda olmazsa hic calismaz arkadasinda dedigi gibi araci tam senteye alamamis buyuk ihtimal ve sen bunu soylediginde olurmu oyle sey araci senteye aldik tabi diyecektir orada vakit kaybetmeden duzgun bir ustaya git bu iş yine sana 2 3 bin e patlayabilir triger degistirmekle sente ayari yapmak arasinda iscilik olarak cok bi fark yok yine yan taraf komple sokulup takilacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vah arkadaş, umarım götürdüğüm usta çalışıp sesinden anlar sente ayarından mı enjektörden mi
şeker kardeşim zincirliyse hiç bişey olmaz korkma,en fazla boşluk yapar yine yolda kalmazsın. bak herkese söylüyorum triger değiştirmek saatli bombadır. herkes yapamaz ama kimse de yaparım demez. ayarında takılmazsa kopar.
-
Daha once aracinda enjektor problemi yoksa gec calisma problemi yoksa sorunu baska yerde arama daha cok paran gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, yarın bilgi alacağım başka ustadan, gittiğim ustaya tekrar gitmek istemiyorum, sordukça soğutacak, kızdıracak
Arkadaşlar cumartesi günü aracı çalıştırmaya çalışırken aküyü bitirdim, tam bitmese de akü kaynaklı arıza verdi daha da zorlamadım bende, 3 kere falan uzun şekilde çalıştırmayı denedim. Şuan yatıyor, takviyeyle çalıştırmayı deneyeceğim, yarın ya da cumartesi, umarım çalışır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X