Şimdi Ara

Yönetici Parolası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben format atmak için win xp home cdsini cdroma taktım kurtarma konsolunu açtım hangi windows yüklemesinde oturum açmak istiyorsunuz diyor 1 diyorum sonra yönetici parolası yazın diyor ancak ben bir parola koyduğumu, koyduysamda parolayı hatırlamıyorum bu yüzdende format atamadım.ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim

• CDyi bootable olarak başlatıyor musun?
  • yaptıklarını anlatayım önce win xp home cdsini cdroma takıyorum sonra pc açılırken del tuşu ile biosa giriyorum ordan first boot yazan yeri cd rom yapıyorum sonra kaydedip çıkınca pc restart atıyor sonra cdden önyükleme yapmak için bir tuşa basın diyor entere basıyorum.sonra kur bilgisayarınızın donanım yapılandırmasını inceliyor yazıyor sonra 1-2 dk bekledikten sonra windows kur ekranı çıkıyor. windowsu kurmak için entere onarmak için r ye nasın diyor format atacağım için r tuşuna basıyorum sonra hangi windows yüklemesinde oturum açmak istiyorsunuz diyor bende 1 yazıp enterliyorum sonra yönetici parolası istiyor .
  • önceki yüklemeyi kim yüklediyse o bir parola girmiştir...
    ha ben yükledim ve parola girmedim diyorsan parola kısmını boş bırakıp enter la bakalım..
    en kısa zamanda home dan kurtul xp pro kur... çok cins ve sorunlu bir işletim sistemi home...
  • boş şifre geçerli olmazsa erd commander dene admin parolasını kır. ya da erd mantığıyla çalışan başka programlar var local de kayıtlı password leri kırarsın
  • ABİCİM SEN FORMAT ATMAK İSTİYORSAN ÖNCE BİR FORMAT AT TÜM WINDOWSUN SİLİNSİN ONDAN SONRA YÜKLE ODA ŞU ŞEKİLDE OLACAK önce win xp home cdsini cdroma takıyorum sonra pc açılırken del tuşu ile biosa giriyorum ordan first boot yazan yeri cd rom yapıyorum sonra kaydedip çıkınca pc restart atıyor sonra cdden önyükleme yapmak için bir tuşa basın diyor entere basıyorum.sonra kur bilgisayarınızın donanım yapılandırmasını inceliyor yazıyor sonra 1-2 dk bekledikten sonra windows kur ekranı çıkıyor. windowsu kurmak için entere onarmak için r ye BASIN DİYOR BURDA ENTERE BAS SONRA OLACAKLARI TAKİP ET SİLİM Mİ DİYECEK SİL DE YENİDEN KURACAKSIN SONRA BU KADAR

quote:

Orjinalden alıntı: casusfb1907

yaptıklarını anlatayım önce win xp home cdsini cdroma takıyorum sonra pc açılırken del tuşu ile biosa giriyorum ordan first boot yazan yeri cd rom yapıyorum sonra kaydedip çıkınca pc restart atıyor sonra cdden önyükleme yapmak için bir tuşa basın diyor entere basıyorum.sonra kur bilgisayarınızın donanım yapılandırmasını inceliyor yazıyor sonra 1-2 dk bekledikten sonra windows kur ekranı çıkıyor. windowsu kurmak için entere onarmak için r ye nasın diyor format atacağım için r tuşuna basıyorum sonra hangi windows yüklemesinde oturum açmak istiyorsunuz diyor bende 1 yazıp enterliyorum sonra yönetici parolası istiyor .

• quote:

Orjinalden alıntı: maniaq

boş şifre geçerli olmazsa erd commander dene admin parolasını kır. ya da erd mantığıyla çalışan başka programlar var local de kayıtlı password leri kırarsın
    Hocam su erd mantigini tam olarak analatabilir misin sifre kirmak icin benimde boyle bi bilgiye ihtiyacim var.
  • istersen hiç formatlamadanda yeniden kurabilirsin anlatayım:
    cd den başlattıktan sonra xp'yi yüklemek için ENTER'a basıyosun
    sonra c yi seçip ileri diosun
    kura devam etmek için c ye basın diyecek basiosun ''c''ye ve devam ediosun
    sonra hangi dosya sistemiyle biçimlendirmek istiosunuz bölümüne gelice
    Dosya sisteminde değişiklik yapma olduğu gibi bırak diosun enter'a basiosun
    sonraki adımda sana dioki kurmaya çalıştığınız bölümde windows die bi bölüm var dio
    orda ''L'' ye basiosun ve o windows bçlümünü siliosun
    sonrada normal kurulum gerçekleşio
    kurulduktan sonra kullanıcı ismi girin bölümüne gelince daha önce kullandığın kullanıcı ismini girme kabul etmez farklı bişey gir yada oraya gelince reset'e bas administrator olarak oturum açarsın
    sonar açılınca sıfır bir windowsun kurulduğunu göreceksin
    eski dosyalarını almak için C:\Documents and Settings bölümüne giriosun orda eski kullanıcı ismin hangisiyse ona tıklayıp içine girecen ve içinde tüm data larının olduğunu göreceksin belgelerim/desktop falan
    onların tümünü alıp yeni kurduğun yere kopyalarsan o eski kullanıcı klasörü ilede işin kalmayınca onuda silebilirsin

İnşallah anlata bilmişimdir...

• İlk Önce Hiçbirşey yapmadan pc'yi güvenlik kipten aç administrator'den giriş yapıp parolaları kaldır.
    Daha sonra ne yapmak istiyorsan yap parola filan sormayacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyanus_17

istersen hiç formatlamadanda yeniden kurabilirsin anlatayım:
    cd den başlattıktan sonra xp'yi yüklemek için ENTER'a basıyosun
    sonra c yi seçip ileri diosun
    kura devam etmek için c ye basın diyecek basiosun ''c''ye ve devam ediosun
    sonra hangi dosya sistemiyle biçimlendirmek istiosunuz bölümüne gelice
    Dosya sisteminde değişiklik yapma olduğu gibi bırak diosun enter'a basiosun
    sonraki adımda sana dioki kurmaya çalıştığınız bölümde windows die bi bölüm var dio
    orda ''L'' ye basiosun ve o windows bçlümünü siliosun
    sonrada normal kurulum gerçekleşio
    kurulduktan sonra kullanıcı ismi girin bölümüne gelince daha önce kullandığın kullanıcı ismini girme kabul etmez farklı bişey gir yada oraya gelince reset'e bas administrator olarak oturum açarsın
    sonar açılınca sıfır bir windowsun kurulduğunu göreceksin
    eski dosyalarını almak için C:\Documents and Settings bölümüne giriosun orda eski kullanıcı ismin hangisiyse ona tıklayıp içine girecen ve içinde tüm data larının olduğunu göreceksin belgelerim/desktop falan
    onların tümünü alıp yeni kurduğun yere kopyalarsan o eski kullanıcı klasörü ilede işin kalmayınca onuda silebilirsin

İnşallah anlata bilmişimdir...

arkadaşım sağol anlatmışsın ancak bunu denedim sonra baktığımda program filesteki tüm dosyalar duruyor.sonra yönetici parolası yazan yerde entere bastım sonra format c: yazddım format bittikten sonra kurulum yerinde windows zaten var üzerine kurmak istiyormusunuz yazdı format attığım halde nasıl windows duruyor

• quote:

Orjinalden alıntı: NLme

quote:

Orjinalden alıntı: maniaq

boş şifre geçerli olmazsa erd commander dene admin parolasını kır. ya da erd mantığıyla çalışan başka programlar var local de kayıtlı password leri kırarsın
    Hocam su erd mantigini tam olarak analatabilir misin sifre kirmak icin benimde boyle bi bilgiye ihtiyacim var.

erd tarzı başka programlar da var ama mantığından ve uygulamasından çok az bahsedeyim. kullandığımız işletim sistemi local se yani bir domain de değilse başka bir deyişle local kullanıcıysak bizim kullanıcı adı ve parolamız gibi gizli bilgilerimiz local de SAM adını verdiğimiz bölümde saklanır. erd tarzı programla da hac mantığıyla bu SAM i ele geçirir ve SAM de kayıtlı bütün kullancıların parolalarını resteleyebilirsin. erd bi tek parola resetlemek değil klasörlere atanan permissionları yapamadığımınız tcp-ip ayarları gibi kısıtlanmış ayarların hepsini yapabilirsiniz. uygulama olarak yazmak istersek; pc yi bios tan cd rom dan bootable yapıyorsunuz. erd aktif hale geçiyor ve sankki yeni bir işletim sistemi açılıyor gibi görünüyor. fakat aslında senin işletim sistemini kullanarak yeni bir ara yüzü gelmiş oluyor. ve arayüzden herşeyi yapabiliyorzunuz. takıldığınız ya da sormak istediğniz bişey olursa devam edebiliriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.