Şimdi Ara

Yönetici SorumsuzLuğu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _HacıMuro_

Extreme ben senin yanlış yaptığın şeyleri söylemek zorundamıyım kendin bulamıyormusun ben sadece senin yapamadığın hatta ne bileyim birilerinin arkadaşlarının hoşuna gitmeyen şeyleri yapmadıklarından söz etmek istiyorum cevap verip vermemen beni alakadar etmez ama sen burda bana cevap vermekle yükümlüsün herşeyin bir bedeli var.

ARkadasım sana soleyebilecegim tek sey Allah sabır versin yakınlarına !.. Kenan dogulu da Haddini bilecen sarkısını sana yazmıs galiba :D:D nasıl bana cevap vermekle yukumlusun senin gibi bos adamlara hic bir allahın kulu cevap vermek zorunda deildir!..
  • Hem Maydonoz Olma Diyorsun Hemde Cevap Vermekle Yükümlüsün Diyorsun. Benimle Burada Oyun Oynamak İçinmi Konu Açtın. Sana Ne Yaptığımı Söyle Diyorum, Söylemiyorsun. Burada Söyleyecek Birşeyin Olmadığı İçin Beni Oyalamayı Bırak.

Eğer Şikayetin Var İse Üst Yöneticilere Bildir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • KarayaK Efendi.

Benim Küfürlü Fotograflarımı Bulamadınmı ? Dün Akşam Çizilmeden Önce Diyordun Yayınlayacağım Vs.Şimdi Suçlayacak Bişey Bulamadın Party İstemeklemi Çamur Atmaya Çalışıyorsun ?Beni Yöneticilikten Attıracaktın. Orada Günlerin Sayılı Diyordun.Ne o Gücün Yetmedimi ? Beceremedinmi ? Şimdide Gelmişsin İstifa Et Diyorsun.Ama Şunu Bilki Ben Senin IQ Sonucundan Tutta Konuşma Tarzına Kadar Herşeyini Biliyorum.Konuşma Tarzı Demişken Aklıma Geldi.Milleti Küfür Etmekle Suçluyorsun.Kendini Sütten Çıkmış Ak Kaşık Olarakmı Görüyorsun.Bana Burada Yayınlatma Şimdi Boy Boy Fotograflarını.Başkalarına Çamur Atmadan Önce Kendine Bir Bak. Ha Şunuda Anlamış Değilim.Sen Beni Burda Bişeyle Suçlayamazsında.Hadi Suçladın Diyelim.Başaramazsında,Başardın Varsayalım.Bişey Yapmışmı Sayacaksın Kendini.Yada Yaptığın Veya Kanıtladığın Şey Benim Çokmu Umrumda Olacak Sanki. Seni Ve Senin Gibileri Kaâle Almadığımı Belirtmek İsterim.Son Cümlede Daha Bi Genel Olmayı İsterdim Ama.Bundan İlerisi Senin Seviyen Canım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtReme1®

Herkezin Dilediği Olsaydı Kim Bilir Neler Olurdu. Bir Kere Şunu Baştan Belirtelim. Herkez Kurallar Kurallar Kurallar Diyor. Biz Kuralı Boşuna Koymuyoruz Koymamızın Nedeni Var. Bunları Zaten Açıkladık.

Sana Bütün Nedenleri Tek Tek Yazayım.

İtiraz Edilen Kurallar ve Konulmasının Nedeni :

Server Tanıtım Biçimi : Herkez Anlamlı Anlamsız Reklam Yapmaktan Dolayı Forumdaki Düzeni Bozmuştur. Bu Nedenle Bu Kural Konuldu.

Server Kurulumu Anlatımı : Bu Kural Ben Burda Yokken Anket İle Kabul Edilen Bir Kuraldır. Şahsi Görüşüm İse Bilmeyenlerin Oyunu Kurmayı Bilmesini İstemiyorum. Eğer Gerçekten Server Kuracak Adam Kendisi Çabalar Yapar.

Bizi Daha İyi Anlayabilen ve Bize Cevap Veren Yok Demişsin. Daha Önce Bir Tartışma Olmuştu. Demişlerdiki Kuralları Anket İle Belirleyelim. Sana Soruyorum. Mu Bölümünde Yöneticiye Küfür Etmek Serbest Olsun Diye Bir Kuralı Siz Ankette Onaylatırsanız Ne Olucak ? Bu Kadar Basit ve Yanlış Düşünmeyin. Siz Yanlış ve Kural Dışı İsteklerde Bulunduğunuz Sürece Size Bende Yardım Edemem Başkasıda Yardım Edemez.

Adaletiniz Konusuna Gelince, Sana Adaletten Bahseden Bir Başka Sitenin Yaptığını Söyleyeyim. Bahsettiğim Bu Sitenin Üyeleri Benim Burada Koyduğum Server Tanıtım Biçimi Kuralını Aynen Oraya Kopyalamışlar. Kopyalayabilirler İsmimi Yazmalarını Kafaya Takan Biri Değilim. Ama Kendi Forumlarında Kurala Süper Kural Çok Güzel Olmuş Dedikten Sonra Buraya Gelip Bu Ne Biçim Kuraldır Forum İyice Kötüye Gidiyor Demek Saygısızlıktır.

Ben Kimseye Adaletliyim Demem. Ama Şu Bir Gerçekki Bölümde Şikayet Oranı Eskiye Oranla Çok Fazla Azaldı. Siz Kendi Kişisel Çıkarlarınız İçin Bölümün Kurallarını ve Yetkililerine Böyle Şeyler Söylemeyi Bile Göze Almışsınız. Ayrıca Ben Hiç Server Kurmadım, Kurmam ve Adam Gibi Kurmayanada Karşıyımdır. Benim Hiç Bir Tayfam ve Benzeri Türde Bir Ekibim Yok. Ben Bu Foruma Yetkili Olduğumda Bana Bir Çok PM Mesajı Gelmişti. Hepside Arkadaşlık Teklifiydi Ama Hepsinide Geri Çevirdim.

Şimdi Sana Söylüyorum. Milleti Kafasına Göre Çiziyor İsem Yanlış Yaptığımı Düşündüğün Bir Olayı Buraya Yaz. Bende Sana Neden Böyle Yaptığımı Açıklayayım. Bakalım Kurala Uygunmu Değilmi.

Ayrıca Küfürlü ss Konusuna Gelince. Sanki Küfür Eden Kişi Dünyanın En Kötü Adamıymış Gibi Bir Şekilde Söylüyorsun. İnsanlar Küfür Edebilir. Ama Bunu Nerede Ettiği Önemli. Sizin Anlayacağınız Dilde Konuşuyorum Gerçi Ben Gündelik Yaşamımdada Küfür Etmeyen Bir İnsanım Ama Yinede Söyleyeyim. Eğer Gerçekten Küfürlü Yazımı Koyacaksan Koyabilirsin. Ama Şunu Söyleyeyim Bu Zaten Forum Kuralına Aykırı.

Xobide Party Pls Demiş. Olayı İyice Saçmalatmayın Party Pls Diyen Adama Ne Oluyor Birşeymi Oluyor Yani ? Afedersiniz Ama Bu Kadar Seviye Düşürmenize Gerek Yok. Biri Şunu Demiş, Öteki Şunu Yapmış. Siz Öncelikle Kendinize Bakın.

Eğer Anlayışlı Bir Şekilde Cevap Vereceksen Sana Tekrar Söylüyorum. Yanlış Yaptığımı Düşündüğün Bir Olayı Buraya Yaz. Bende Sana Neden Böyle Yaptığımı Açıklayayım. Bakalım Kurala Uygunmu Değilmi.

bende bu forumda baya eskiyim.mesaj sayısına bakıp aldanmayın sakın.ben bu güne kadar hiç bir yöneticiden şikayetçi deildim yalnızca ExtReme1® senden şikayetçiyim arkadaşım.Zaten bundan sonra tüm yazılarını dikkatlice okuyup en ufak bir taraflı tutumundan seni forum sahibi ve yöneticilerine şikayet edeceğim.Ha kaale alınırmı alınmazmı bilemem ama uzunca bir yazı olacağı ve burayada bir nüshasını koyacağım kesin.

"Server Kurulumu Anlatımı : Bu Kural Ben Burda Yokken Anket İle Kabul Edilen Bir Kuraldır. Şahsi Görüşüm İse Bilmeyenlerin Oyunu Kurmayı Bilmesini İstemiyorum. Eğer Gerçekten Server Kuracak Adam Kendisi Çabalar Yapar. "

sen burda sanki forum sahibi gibi "istemiyorum felan yazmısın.unutma sen sadece bu bölümden sorumlusun diye kafana göre takılamazsın."istemiyorum dmekle" mesela öğrenmek için çaba gösteren ama elinden tutacak bir kimsesi olmayan insanların azmini baltalıyorsun bence." forumda her şey senin istediğin gibi olup,istemdiğin gibi olamaz.bizim server tanıtımında da uyarmadan kilitlemiştin hatırlarsan.şimdi kalkıp ondanmı şikayetçisin deme bana.senin yazılarına dikkat ediyorum sanki taraf tutar gibi davranıyorsun.Bu arada arkadaşım şunu da belirtiyim ben hayatımda hiç bir zaman açık sözlülükten çekinmem.öz eleştiriye açık olmalı insan ve hatalarını kabul etmeli.yoksa ben yaprım ben ederim,ben istemiyorumla olmaz bu şeyler.tabiki kurallar uyulması için vardır.kuralar olmasa düzen olmaz.ama kurallara kendi egonu koyarsan o zaman kişi ye göre kural olur.bu lafım ortaya.Herkes özgür iradesini ve düşüncesini Türkiyenin kendini kanıtlaış bu güzelim formunda yazabilir,belirtebilir.birde bu forumda bir tayfa varki tam tımarhanelik.herkesin postuna çamur atıyorlar.saga sola laf yetiştirip insanları tahrik ediyorlar.tabi daha önceki yazımda da yazdığım gibi onlar 12-13 yaşındaki çocuklardır muhakkak.kimsenin kimseyi bu forumda sinirlendirmeye,üzmeye,kafasına göre davranmaya hakkı yok diye düşünüyorum.Bakın mesela benim Xobi arkadaşımdan hiç şikayetim yok.uzun süredir foruma takılamıyorum ama yönetici olmadanda herkese yardımcı oluyordu.ama extreme şahsen senin tavırlarını açıkça tasnif etmiyorum.bahsettiğim gibi umarım taraflı ve kandine göre tutumun olmaz.Senin görevin bizlere yardımcı olman.Ben sana akıl öğretmiyorum ama lütfen kisme forumda "ben istemiyorum" gibi yazılar yazmasın.bura kimsenin dükkanı deil.
    bu yazı bir eleştiri yazısıydı.kimseye çamur atma,kimseyi kötüleme adına deildi.ben öyle yukar da da bahsettiğim tipler gibi deilim aslada olmadım şükür.Olgun ve düşünceli biri bu eleştiriyi kaale alır ona göra analiz eder ve savunamsını yapar.Başka türlü olansa zaten çoğu postlarda görüyoruz o tipleri.Bu arada kurallar ve adaplar çerçevesinde herkes bir birini eleştirebilr.OLurya benimde yazılarımda yanlış yazdığım bir şey olursa lütfen uyarın düzeltiyim.Hatasız kul olmaz.Umarım bu güzellim forumda hep temiz insanlar olur.Saygılarımla..
    [code][/code]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 31 Temmuz 2009; 22:49:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huntterr

bende bu forumda baya eskiyim.mesaj sayısına bakıp aldanmayın sakın.ben bu güne kadar hiç bir yöneticiden şikayetçi deildim yalnızca ExtReme1® senden şikayetçiyim arkadaşım.Zaten bundan sonra tüm yazılarını dikkatlice okuyup en ufak bir taraflı tutumundan seni forum sahibi ve yöneticilerine şikayet edeceğim.Ha kaale alınırmı alınmazmı bilemem ama uzunca bir yazı olacağı ve burayada bir nüshasını koyacağım kesin.

"Server Kurulumu Anlatımı : Bu Kural Ben Burda Yokken Anket İle Kabul Edilen Bir Kuraldır. Şahsi Görüşüm İse Bilmeyenlerin Oyunu Kurmayı Bilmesini İstemiyorum. Eğer Gerçekten Server Kuracak Adam Kendisi Çabalar Yapar. "

sen burda sanki forum sahibi gibi "istemiyorum felan yazmısın.unutma sen sadece bu bölümden sorumlusun diye kafana göre takılamazsın."istemiyorum dmekle" mesela öğrenmek için çaba gösteren ama elinden tutacak bir kimsesi olmayan insanların azmini baltalıyorsun bence." forumda her şey senin istediğin gibi olup,istemdiğin gibi olamaz.bizim server tanıtımında da uyarmadan kilitlemiştin hatırlarsan.şimdi kalkıp ondanmı şikayetçisin deme bana.senin yazılarına dikkat ediyorum sanki taraf tutar gibi davranıyorsun.Bu arada arkadaşım şunu da belirtiyim ben hayatımda hiç bir zaman açık sözlülükten çekinmem.öz eleştiriye açık olmalı insan ve hatalarını kabul etmeli.yoksa ben yaprım ben ederim,ben istemiyorumla olmaz bu şeyler.tabiki kurallar uyulması için vardır.kuralar olmasa düzen olmaz.ama kurallara kendi egonu koyarsan o zaman kişi ye göre kural olur.bu lafım ortaya.Herkes özgür iradesini ve düşüncesini Türkiyenin kendini kanıtlaış bu güzelim formunda yazabilir,belirtebilir.birde bu forumda bir tayfa varki tam tımarhanelik.herkesin postuna çamur atıyorlar.saga sola laf yetiştirip insanları tahrik ediyorlar.tabi daha önceki yazımda da yazdığım gibi onlar 12-13 yaşındaki çocuklardır muhakkak.kimsenin kimseyi bu forumda sinirlendirmeye,üzmeye,kafasına göre davranmaya hakkı yok diye düşünüyorum.Bakın mesela benim Xobi arkadaşımdan hiç şikayetim yok.uzun süredir foruma takılamıyorum ama yönetici olmadanda herkese yardımcı oluyordu.ama extreme şahsen senin tavırlarını açıkça tasnif etmiyorum.bahsettiğim gibi umarım taraflı ve kandine göre tutumun olmaz.Senin görevin bizlere yardımcı olman.Ben sana akıl öğretmiyorum ama lütfen kisme forumda "ben istemiyorum" gibi yazılar yazmasın.bura kimsenin dükkanı deil.
    bu yazı bir eleştiri yazısıydı.kimseye çamur atma,kimseyi kötüleme adına deildi.ben öyle yukar da da bahsettiğim tipler gibi deilim aslada olmadım şükür.Olgun ve düşünceli biri bu eleştiriyi kaale alır ona göra analiz eder ve savunamsını yapar.Başka türlü olansa zaten çoğu postlarda görüyoruz o tipleri.Bu arada kurallar ve adaplar çerçevesinde herkes bir birini eleştirebilr.OLurya benimde yazılarımda yanlış yazdığım bir şey olursa lütfen uyarın düzeltiyim.Hatasız kul olmaz.Umarım bu güzellim forumda hep temiz insanlar olur.Saygılarımla..
    [code][/code]

Doğru söze ne denir...

• quote:

Uquruna bilmemnene şikayet yok bizim gibi derdini dile getirenlere direk 4 gün uzaklaştırma

ßunu bi açıklıyabilirmisiniz ne demek istediğini ben şahsen anlamadım. ßen şikayet edilicek birşey yapmadım yaptıysamda geçmişte cezasını almışımdır. Madem herhangi bir postumdan hoşlanmıyorsunuz kural dışı olduğunu düşünüyorsunuz şikayet edin ilgilensinler. Eğer haklıysanız ceza alırım, uyarılırım vs. Yada insan gibi sorununuzu pm den belirtin bende eğer haklıysanız yanlışımı göreyim ona göre kendimi düzelteyim. Ama siz kendi derdinizi doğru dürüst anlatmadan herkese çamur atıp birşeyler elde edebileceğinizi sanıyorsunuz. insan gibi konuşa konuşa anlaşmak dururken ya küfür edersiniz yada cevaplara alakasız yazılar yazarsınız sonrada bir netice beklersiniz. Neyse iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKaN44

quote:

Extreme ben senin yanlış yaptığın şeyleri söylemek zorundamıyım kendin bulamıyormusun ben sadece senin yapamadığın hatta ne bileyim birilerinin arkadaşlarının hoşuna gitmeyen şeyleri yapmadıklarından söz etmek istiyorum cevap verip vermemen beni alakadar etmez ama sen burda bana cevap vermekle yükümlüsün herşeyin bir bedeli var.

ARkadasım sana soleyebilecegim tek sey Allah sabır versin yakınlarına !.. Kenan dogulu da Haddini bilecen sarkısını sana yazmıs galiba :D:D nasıl bana cevap vermekle yukumlusun senin gibi bos adamlara hic bir allahın kulu cevap vermek zorunda deildir!..

ßirader Kenan Doğulu Haddini Bilecen diye bir şarkısını ben bilmiyorum.. Ama Rütbeni Bileceksini Diyeceksen Onu Biliyorum..

• birde ricam arkadaşım sakın konuyu kilitleyim deme.harkes düşüncelerini açıkça beyan etsin.Konu kiltlemek insnaların düşüncelerini açıklamalarını engellemektir.ha şu olur hakaret küfür olursa şayet benimde ozaman kuraları uygular banlarsın.Tabi ben öyle bir dengesizlk yapmam ama yinede rica ettiğim gibi konuyu kiltlemeyelim ve sorunları giderelim.Eskiden bu forumda hiç yöneticilerdenşikayet edildiğini görmemiştim.Neyse zamanla göreceğiz her şeyi.Bu formu çok seviyorum ve her zaman Allah izin verirse bu forumda olacağım.sadece benim düşüncem:" Forumda Klavye delikanlısı kimse olmasın ve SAYIN yöneticilerimiz bizimle ilgilenip bizlere yardımcı olsunlar."
    Kimse kimseyi kollamaısn ve kendi kafasına göre davranmasın lütfen.Saygılarımla..
  • Sizler Direk Olarak Eleştiriyorum Yanlış Yapıyor Diyorsunuz.

Bakın Bunu 4. Kez Yazıyorum. "Eğer Yanlış Yaptığımı Düşündüğün Bir Davranış Var İse Yaz. Nedenini Açıklayayım."

Yanlış Yaptığımı Düşündüğün Bir Davranışı Detaylı Olarak Anlat. Sen Şunu Yaptın Bunu Yaptın De. Sana Neden Öyle Yaptığımı Açıklayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?AkRep?

quote:

[code][/code]

Doğru söze ne denir...

• server tanıtımı konusunda uyarmadan konuyu kiltliyorsun.bu 1.si idi birde yazılarına dikkat ediyorum sanki güzel kardeşim taraflı davranıyor gibisin bazı koularda.bak güzel kardeşim bu forum hepimizin.inan ben isterimki kimsenin kalbi kırımasın.tabi bu benim düşüncem ama yazıların sanki emir verir yada hesap sorar gibi kesin ve direk bol konu kilitliyorsun.Ben açıkça senden olan şikayetimi beyan ettim.ha olur hepimiz hata yapabiliriz.hepimiz bu forumda varız.Ben şahsen ne seni ne Xobiyi hiç tanımam,seninle alıp veremdiğim hiç bir şey yok.Xobi den şikayet yok mesela oda yönetici.Ama işte bazı konularda kral deilde sanki kralcı gibi davranıyorsun.Yani yönetici olmak yanlış anlama snein için söylemiyorum ama insanlara ahkam kesmek deildir bence.
    Hata yapan olur uyarırsın,düzelmezse cezasıı verirsin bu konuda hem fikiriz.Ben yazdığım yazılarımın arkasındayım.Bundan sonra zaman buldukça takılacam ve hep bir dikkat edeceğim.Söylediğim gibi bu forum hepimizin lütfen saygılı,adil ve birazda insancıl olalım hep beraber.saygı ve sevgilerimle..

• quote:

server tanıtımı konusunda uyarmadan konuyu kiltliyorsun.bu 1.si idi birde yazılarına dikkat ediyorum sanki güzel kardeşim taraflı davranıyor gibisin bazı koularda.bak güzel kardeşim bu forum hepimizin.inan ben isterimki kimsenin kalbi kırımasın.tabi bu benim düşüncem ama yazıların sanki emir verir yada hesap sorar gibi kesin ve direk bol konu kilitliyorsun.Ben açıkça senden olan şikayetimi beyan ettim.ha olur hepimiz hata yapabiliriz.hepimiz bu forumda varız.Ben şahsen ne seni ne Xobiyi hiç tanımam,seninle alıp veremdiğim hiç bir şey yok.Xobi den şikayet yok mesela oda yönetici.Ama işte bazı konularda kral deilde sanki kralcı gibi davranıyorsun.Yani yönetici olmak yanlış anlama snein için söylemiyorum ama insanlara ahkam kesmek deildir bence.
    Hata yapan olur uyarırsın,düzelmezse cezasıı verirsin bu konuda hem fikiriz.Ben yazdığım yazılarımın arkasındayım.Bundan sonra zaman buldukça takılacam ve hep bir dikkat edeceğim.Söylediğim gibi bu forum hepimizin lütfen saygılı,adil ve birazda insancıl olalım hep beraber.saygı ve sevgilerimle..

artık uyarmamız gerekmiyor kural belli. okumaları zorunludur.

kime taraflı davrandıgımı hangi konuda yaptıgımı daha net açıklarsan daha net cevap verebilirim.

• İlk baştan şunu belirteyim ki ben karayak filan değilim eğer sen karayaksın diyenler ispatlasın ve beni sınırsız banlasınlar ben buna hiç birşey demem hatta sizi ayak da alkışlarım ama ne yazıkki değilim ve ikinci olarak şunu da dile getireyim ki siz birilerine küfür ederken küçülmüyorda bizim gibiler küfür edince küçülüyor demi arkadaşlar bakın beni burda bazı şeyleri ortaya çıkarmakla meşgul etmeyin..
    Uqur arkadaşım sana gelince senin bir suçun yok tamam orada haksızım sen mesela extremeye farzedelimki nabr lan dedin o sana gelir düzgün cevap verir ama biz extremeye gelip öyle birşey desek 4 gün uzaklaştırma en azından arkadaşım burası seviyeli bir forum lütfen doğru konuşalım diyeceğine ben adım gibi eminim...Bir de kendini Huntter in belirttiği gibi fazla önemli sanıyor önemlisin de o kadar da değil be arkadaşım fareli köyün kavalcısı...O yüzden bu konuyu açma sebebim bu herkes de bana karayak diyip durmasın...Burada size diyeceğim söz ben bu forumda 5 seneden beri varım 3 senesi üye 2 senesi ziyaretçi gezdim,şimdi yeni yönetici vb insanlar bana yok senin ilk kez görüyorum diye lakırdamsın...

Not:Kaan Pm'den yolla msn ni derdin varsa halledelim.

• Mademki Bunları Yazıyorsun.Benimle Alıp Veremediğin Nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?AkRep?

quote:

Doğru söze ne denir...

Doğru Söz denir
  • arkadaşlar lütfensayghılı olalım.demokratikçe bir eleştiri yapıyoruz.sorunlarınız var ise msn'den hallediniz lütfen.bu forumu kirletmeyelim.saygılı olalım bir birimize ve konuyu dağıtıp,çarpıtmayalım.
  • quote:

İlk öncelikle forumda ki sevdiğim herkese merhabalar;
    Arkadaşlar son 1 senedir forumun düzenin değiştiğinin farkındasınızdır herhalde...Bunun nedenini Ben Extreme ve Xobi'ye bağlıyorum kendi kişisel sorunlarını forumda dile getirirler milleti kafalarına göre çizerler Kendi Tayfalarına Saz Arkadaşları yani açtığı bir serverda Gm'lik verir milleti ayırır ayrımcılık yapar bizim iyi niyetimizi suistimal ederler...Bizim adaletinden şüphe etmeyeceğimiz her daim forumu gözümüz kapalı ona teslim edebileceğimiz bir forumumuz olmalı ama bu böyle yöneticilerle çok zor gözüküyor....Bizi daha iyi anlayabilen isteklerimize cevap verebilen hiç olmadı vermeye çalışan yok ben senden yaşça büyüğümdiye bizi ezmeye çalışmayan herbirşeye gırgıra vurmayan simitçi tayfası gibi bu ne yaa cidden tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş olmuş yeter artık bana gına geldi siz olmadan önce forum da çok iyi eğlenirdik bilgi paylaşımı yapardık Extreme ve Xobi'nin istifasını ister en yakın Zaman da forum da dolaşmamalarını dilerim.

muro sana ne Forum babanın mı ? Adamlar güvenmiş ve yetki vermiş sana ne gerisi. onları görmek istemıosan Forumdan gidersin. Senden başka kimse yokmu bunu şikayet etcek ? Edecek varsada yetkililere eder Forumda konu açarak değil. Eğer dediğin gibi kafasına göre çizse Konuyu goruncede kaldırırdı senıde banlardı, eğer banlamıosa dediğin çok yanlış bir ön yargı.

• Arkadaşım Forum benim babamın forumu değil ama onun da babasının forumu değil...Adamlar güvenip yetki verdiyse al sana mu online bölümü ne halt yersen ye eti senin kemiği benim mi dediler.Ben bunları görmek istemiyorum ama 2-3 tane senin gibi çapulcu yüzünden de forumu bırakmam bunu bilesin...Biz yetkililere derdimizi anlatamıyoruz ki demek buraya açıyoruz hem sanane kardeşim burası özgür bir forum tartışma yaparak belki herşeyi tam terazinin dengesinde oturtacağız kafasına göre çiziyor halada devam ediyor ilk önce kilitledi sonra açtı hem onun beni banlamaya ne yetkisi var küfür etmedim sadece bana göre eksiklerini belirttim suçmu...
    Hem sen benimle böyle konuşma samimiyetini kimden alıyorsun gece gece güldürdün beni Tatar Ramazan gibi Allah iyiliğini versin

• olum senı kımsınkı benle capulcu felan konusuon lan delikanlım benim. Forumu senmı kurtarcan burda kız yok kuşum erkeklik yapma burda millete bilgisayar başından tamam mı Erkek olcam diyosan, milleten özür dile ve sus..
  • Kardeşim gece hece terbiyemi bozmaya sakın çalışma Hadi sana iyi forumlar açtığım konuma mesaj yazmazsan çok memnun edersin beni.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.