Şimdi Ara

YÖNETİCİLER KAÇ YAŞINDA MERAK ETTİM SÖLERLERSE SEVİNİRİM:D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlamadın bak şimdi forumda bazı max 10 yaşında üyeler var onların attığı saçmaca mesajlardan dolayı arkadaş espiri yapmış yoksa kankalar grubu tıklanabilir bir özellik değil onu sen yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

quote:

Orjinalden alıntı: sel.aslan

quote:

Orjinalden alıntı: ouzzjann

flara 91 doğumlu , nomad 3x yaşında , feversea de 2x yaşında bildiğim kadarıyla

eminmisin modlar kendileri sölese

fever 2x, nomad 3x. Bunlar kesin. Flarayı bilmiyorum. ya 90 lı ya 91 li

nomad la fever'ın yaşları normalde flara ufakmış biraz daha deneyimli mod alsalarmış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

quote:

quote:

flara 91 doğumlu , nomad 3x yaşında , feversea de 2x yaşında bildiğim kadarıyla

eminmisin modlar kendileri sölese

nomad la fever'ın yaşları normalde flara ufakmış biraz daha deneyimli mod alsalarmış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum

işini yapıormu yapıor propLem yok

• quote:

Orjinalden alıntı: nadirgurece

quote:

quote:

quote:

....

....

nomad 28 yaşında da olabilir..

flara ise gayet efendi, nerde ne yapacağını bilen bir insan.. Flara modluk için en iyi seçim diye düşünüyorum ben deneyim demişsin de neye göre deneyim? önemli olan biyolojik yaş değil akıl yaşı

• Orjinalden alıntı: se[R]pentine

flara ise gayet efendi, nerde ne yapacağını bilen bir insan.. Flara modluk için en iyi seçim diye düşünüyorum ben deneyim demişsin de neye göre deneyim? önemli olan biyolojik yaş değil akıl yaşı

onu demek istemedim biyolojik yaşı beni ilgilendirmez sadece deneyim dedim forumda flaranın kilitlediği konulara bakıyorumda hiç bir gerekçe göstermeden kilitlediği konulara rastladım konu yannış yerde diyip kesitirip atıyolar.konuyu kilitlemek yerine forumun ilgili bölümüne konuyu taşısa buda bi deneyimdir

Edit: fazla alınt yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadirgurece -- 1 Ocak 2008; 16:52:26 >

• siz işinize baksanıza deneyimli deneyimssiz adamı hasta etmeyin kıskanmayın
  • Orjinalden alıntı: nadirgurece

onu demek istemedim biyolojik yaşı beni ilgilendirmez sadece deneyim dedim forumda flaranın kilitlediği konulara bakıyorumda hiç bir gerekçe göstermeden kilitlediği konulara rastladım konu yannış yerde diyip kesitirip atıyolar.konuyu kilitlemek yerine forumun ilgili bölümüne konuyu taşısa buda bi deneyimdir

Edit: fazla alınt yapılmış.

yanlış yere açılan koular normalde silinir,modlar iyilik olsun diye taşıolar
    yani bnce yoksa git istediğin yere aç sonra taşısınlar arkandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 1 Ocak 2008; 17:01:21 >

• ede benide koy kankalar listesine
    aga 5k pilis
    aga guild pilis
    aga grup pilis :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladeufuk

siz işinize baksanıza deneyimli deneyimssiz adamı hasta etmeyin kıskanmayın

bana diyosan ne kıskancam bee alla allaaa akşam akşam zıvanadan çıkarma adamı ben kimseyi kötülemek için yazmadım bunları.al sana 2 kere
    quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

yanlış yere açılan koular normalde silinir,modlar iyilik olsun diye taşıolar
    yani bnce yoksa git istediğin yere aç sonra taşısınlar arkandan

her yanlış yere açılan konu silinirse işimiz var. ben konuyu nereye açacağın bilmeyen ve YANLIŞLIKLA konusunun oraya ait olduğunu sanan deneyimsiz üyelerin konularının silinmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. o deneyimsiz üyelerde post sayılarından kendilerini belli ediyorlar zaten. benim bugüne kadar hiç bi konum yanış yere açıld diye silinmedi
    KONU DAHA FAZLA UZAMASIN TEŞEKKÜRLER

• konu uzar gider size ne kac yasındaysa modla ilgili konu acanlar genelde modlar cwp vermezler soleyim
  • Şuan bir arkadaşımın evindeyim.

Deneyimsiz üyeler konuyu doğru yere açmaları gerektiğini öğrendiklerinde deneyim kazanmış olmazlar mı ? Sonuçta burası birçok kişi tarafından takip edilen bir forum, belirli bir düzen altında bulunmasına ihtiyacı var. Bir mod olarak modların kimseyi deneyimsiz yada deneyimli diye ayırarak ayrıcalık yaptığını düşünmüyorum. Sonuçta kurallar herkes için geçerlidir. Modlara mod olurken uymaları gereken kurallarda belirtilir, bunlardan biriside ayrıcalık yapmaması gerektikleridir.
    Yanlış yere açılan konuların kilitlenmesi sizi rahatsız ettiyse ve bunun yerine doğru yere taşınmaları gerektiğini düşünüyorsanız bunu bölüm yöneticileri yerine Genel Yöneticilere bildirmeniz ve mevcut kuralların değişmesini istediğinizi belirtmesiniz.
    Eleştirileriniz için teşekkürler.
    91 doğumluyum.
    Flara..

• Orjinalden alıntı: MaNia©

Orjinalden alıntı: white_wolf_

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Çok istiyosan no problem.Ama ben senin şuana kadar bebecan postlarını görmedim.Bunun için yazmadım.2-3 konuda bebecan postunu göreyim eklerim senide ama gittiğin yol doğrudur.Listeye eklenecem diye kendini paralama

1.bebecan ne???
    2.ben nası kendime kanka grubu yaparım??

Aptalca davranırsan emin ol o listeye girersin

ne demeğe çalışıon?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahariç -- 1 Ocak 2008; 17:44:01 >

• quote:

her yanlış yere açılan konu silinirse işimiz var. ben konuyu nereye açacağın bilmeyen ve YANLIŞLIKLA konusunun oraya ait olduğunu sanan deneyimsiz üyelerin konularının silinmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. o deneyimsiz üyelerde post sayılarından kendilerini belli ediyorlar zaten. benim bugüne kadar hiç bi konum yanış yere açıld diye silinmedi
    KONU DAHA FAZLA UZAMASIN TEŞEKKÜRLER

böle düşümemiştim buda mantıklı haklısın
  • Orjinalden alıntı: white_wolf_

Orjinalden alıntı: MaNia©

Orjinalden alıntı: white_wolf_

Çok istiyosan no problem.Ama ben senin şuana kadar bebecan postlarını görmedim.Bunun için yazmadım.2-3 konuda bebecan postunu göreyim eklerim senide ama gittiğin yol doğrudur.Listeye eklenecem diye kendini paralama

1.bebecan ne???

ne demeğe çalışıon?????

ya off anlamak istemiyon heralde white_wolf. dün akşam içkiyi fazla kaçırıdn heralde... saygaçfurkanın listesindekiler forumdaki akıl yaşı biyolojik yaşından dşük userler. yani sen aptal gibi davranırsan eğer saygaç seni listeye ekler.. yani o liste gerçek anlamda kanki listesi deil.. ne demek istediğimi anladın umarım.. hala anlamadıysan saygaç şaka maka seni de eklicek listeye

• Orjinalden alıntı: white_wolf_

1.bebecan ne???

ne demeğe çalışıon?????

ya off anlamak istemiyon heralde white_wolf. dün akşam içkiyi fazla kaçırıdn heralde... saygaçfurkanın listesindekiler forumdaki akıl yaşı biyolojik yaşından dşük userler. yani sen aptal gibi davranırsan eğer saygaç seni listeye ekler.. yani o liste gerçek anlamda kanki listesi deil.. ne demek istediğimi anladın umarım.. hala anlamadıysan saygaç şaka maka seni de eklicek listeye

anladım saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zahariç -- 1 Ocak 2008; 18:01:56 >

• @white_wolf gup kankalar davranışlarına devam edersen senide arasına alcaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobbim

YÖNETİCİ OLMAK İÇİN NE YAPMAK LAZIM MESAJ SAYISIMI

Öncelikle Forumda Büyük Harfle Yazmanın Bağırmak Anlamına Geldiğini ve Bunun Yasak Olduğunu bilmen Lazım..
  • Eklerim ha.

He bide konu modlarla ilgili olduğudan bişey ekliyim agalar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_20020105/tm.htm şu konudaki :

1 milyara o sunu alanı banada gönder

Bu posttan dolayı ceza puanı aldım.İtiraz edecem hata veriyor herzamanki gibi.Allah razı olsun modlardan.Bide boş yere ceza puanı veriyorsunuz deyince kızıyorlar.Neyse yarın bugün 4gün tatile çıkarım.Piyangodan para çıktıda.

• quote:

Eklerim ha.

Bu posttan dolayı ceza puanı aldım.İtiraz edecem hata veriyor herzamanki gibi.Allah razı olsun modlardan.Bide boş yere ceza puanı veriyorsunuz deyince kızıyorlar.Neyse yarın bugün 4gün tatile çıkarım.Piyangodan para çıktıda.

forumda geyik yapmakta yasaklandı blmiyomusun

• quote:

Eklerim ha.

furkana da puan verdilerse bizim durum kel acele gel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.