Şimdi Ara

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
4
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu sıralamayı neye göre yaptınız ? İkinci sıraya Türkçe bölümü koyup son sıraya ankarada ingilizce olan bölümü koymuşsunuz :) bu bölüm ingilizce okunur ve sıralama şudur:

1) boğaziçi

2) marmara( 1-2 yıllık geçmişi var)

3) ankara ybu ( boğaziçi ve özellerden sonraki en eski ybs programı, ankarada ve yüzde yüz ingilizce)

4) dokuz eylül ( 4-5 yıllık geçmişi var-türkçe)

5) sakarya (eğitim türkçe)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke insanların bilmediği konularda fikri de olmasa, yaptığım sıralamada marmarayı atlamışım, sizin sıralamanızda ybu ve sakaryanın o noktada olması inanılmaz geldi. Hayır efendim bu bölüm sadece ingilizce okunmak zorunda değil :) türkçe de okunabilir ingilizceyi dışardan halledebilirsiniz, birazcık araştırın sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-603CF508D -- 3 Ağustos 2021; 19:13:20 >
  • Ybs okurken matematiğe cok ihtiyacınız oluyor muydu

• işletimci kullanıcısına yanıt
    Düzeltme marmara ybs nin 2 yıllık geçmişi yoktur

marmara ybs TR deki ilk ybs bölümüdür

1991 de almanlar tarafindan isletme enformatigi adiyla kurulmustur

ybs(mis) almancada wirtschaftsinformatik olaarak bilinir bizede ayni sekilde enformatik olarak gecmistir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Marmara ybs 2 yıllık bir bölümdür. Köklü olan bölümün ismi işletme enformatiğidir. İsmi değiştiği için ybs de yenidir dedim. Enformatics ile management information systems benzer olsa da ayrıldığı noktalar vardır. Yurt dışında bu nedenle ikisi farklı alanlar olar geçer

• işletimci kullanıcısına yanıt
    ikside aynı şey
    YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ

• Hayatınızda kaç kere ybs konferansına katıldınız ? Farklı okullarda okuyan kaç tane ybs öğrencisiyle tanıştınız ? Ben 2019 yılında bu bölümden mezun oldum. Siz mezun oldunuz mu? Sektörde çalışan kaç tane ybs mezunu biliyorsunuz ? Teknokentte proje yaptınız mı? Sektörde ne kadar tecrübeniz var ? Dediğiniz gibi keşke insanlar bilmediği konularda fikir beyan etmese :)

• İkisi aynı diyor hala :)) yahu ben bu bölümden mezun oldum çalışıyorum. Hiç müfredatlara baktın mı, kaç tane yurt dışından ders aldın bana ss atıyorsun:D şaka gibi insanlarsınız. Yukardaki kişi de araştırmanı öneririm diyor sektörde zerre bilgisi olmadan. Siz bu şekil devam 👍

• https://www.ybsmezunu.com/ bu sitede Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü ve bilişim sektörü hakkında çokça bilgi fikir edinebilirsiniz...

ama ben fikirlerimi söyleyeyim ybs den mezun olarak yapabileceğiniz çokça meslek var. ama revaçta ve çok sorulan olan bilişim sektörü. her ne kadar diplomasız da olsa ben iş bulurum deniyor. Ama iş ilanlarının ön şartı alanında lisans mezunu olmaniz. alaydan gelip kendini geliştirmiş olan 2 yıllık mezunu olan iş bulamaz mı bulur. Zamanında da bulmuştur. Ama güncel duruma baktığınızda lisans mezuniyeti ön şart. ama https://www.ybsmezunu.com/ bu sitede güzel ve detaylı bilgiler veriyorum. Okumanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kodadiyazilimci -- 17 Mayıs 2023; 15:48:0 >

• kodadiyazilimci K kullanıcısına yanıt
    hayırlı işler

Siteniz hayırlı olsun, reklamını yapmaya devam edin.
    Ama mümkünse benim sitem diye ekleyin rol yapmak yerine.

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt
    sakarya ybs’den kampüste iki adamla tanıştım. biri trendyolda, diğeri de işini kurmuştu. sakaryayı pamukkale ile bir tutmayın. ortalama bir universitedir en kötü.

Bak sen yawwww kim vermiş bu bilgileri Josetti mi 🤣

• bounlukizaraniyorv2 kullanıcısına yanıt

neden yandın

• RealOmer kullanıcısına yanıt

Ne yancam olm endüstri mühendisi halimle bildiğin tüm dillerde daha yetkinim, gördüğün tüm sosyal bilimlerde daha nitelikliyim; 2 yıllık yüksek bölümünü bomboş müfredatla 4 yıl yapıp bi de hypelıyosunuz üstüne. 17 yaşındaki elemanlara çok havalı gözükebilirsiniz ama işin iç yüzünü bilen insan ne mühendis ne sosyal bilimci olmadığınızı gayet iyi biliyor.

• bounlukizaraniyorv2 kullanıcısına yanıt
    ? Sen yanlış anladın galiba ben yönetim bilişim sistemleri okumuyorum ayrıca endüstri müh, mühendislik hakkında pek konuşmasın bir fotoğraf atarumg görürsün lise mezunu ya da endüstri mezunu aranır fotosu boşuna yok

Bu adam sıradan bi endüstri mühendisi mi sence hocam

🤣🤣🤣 napsam bölüm mü değiştirsem ya 😖

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 16 Mayıs 2023; 23:33:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.