herkes bir furya yazılımcı olmak istiyor.tm öğrencilerine de tek alternatifi ybs kalıyor ve ybs okursa yazılım mühendisi olacağını sanıyor.ybs'nin misyonu iş analisti yetiştirmektir.ders içeriği çok geniştir,ekonomi,ml vb. çoğu şeyden fikir sahibi olursun ama tam da bilmezsin.yapmak istediğin yazılım geliştirme ise bilgisayar,yazılım,bilişim sistemleri mühendisliği gibi bölüm okumak olmalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58 DAKIKA -- 27 Nisan 2024; 20:30:23 > |
Yönetim bilişim sistemleri taban puanı (2. sayfa)

-
-
Yönetim Bilişim Sistemleri için artık Sky is the limit. iktisad işletme kamu iibf vb. AI Devrimiyle birlikte daha da dibi görür. ybsye girmek daha da zorlaştı ne yazıkki bu seneyle birlikte.
-
Hocam sizce AI Devrimi ile neden İibfler dibi görür?
Yönetim birimlerinde AI, İnsanın yerine geçecek mi ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk etapta en halledilebilir şeyler elden çıkacak bunlar tabiki birçok iibf alanını içeriyor, en iyi ihtimal AI asistanlığında ilerler ve kontenjan azalır. Ancak gelecek açısından iibf son tercih olmalı zaten geçmişte de böyleydi bu sefer daha da uzaklaşılmalı. bilişim-mekatronik ve yaratıcı mühendisliklere yoğunlaşılabilir. yeni bir çağ geliyor şaka değil.
-
Dayı YBS okuyacağına git 2 senelik programcılık oku sağlam bi ünide 1000 basar.
-
İyi de ybs de iibf sayılır sonuçta computer scientist yetiştirmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilişimle konvansiyonel 1950 müfredatına sahip bölümler aynı değildir. iibf dersek bile modern diyebiliriz. içinde bilişim veya teknoloji olan bir şeyi iktisadla bir tutamayız keşke yapabilsek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X