Şimdi Ara

Yönetim İstifa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Resmi maç yaptık, olumlu bir sonuç elde edemedik maalesef, artık yönetimin istifa etmesi gerekiyor. Cocu ve Comolli isimleri yanlıştı. Ali Koç ismi de yanlıştı. 5 Resmi maç oynadık ama ne şampiyon olduk ne bi şey, böyle bi şey olabilir mi ya? Sayın arkadaşlar sizinde benimle aynı fikirde olduğunuzu biliyorum.

Aziz Yıldırım tekrar başkan olmalı, Aykut Kocam + Vitor + Ersun Yanal'ın olduğu bir Trio takımın başına geçmelidir. 5 hafta oldu inanılır gibi değil.

• Yönetim İstifa!
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

Tipik sabırsız taraftar profili çizmeye çalıştım. Bunu yaparken forum kullanıcılarından bir profil çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

çok iyi ya
  • Güzel troll ben beğendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi çalıp kendi oynamak bu sanırım. Kendi kendine tiyatro yapıyor birde açıklıyor sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY

Kendi çalıp kendi oynamak bu sanırım. Kendi kendine tiyatro yapıyor birde açıklıyor sonra
    Açıklamazsam ciddi olduğumu düşünen çıkar, forumda da bu tarz düşünen adamlar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Açıklamazsam ciddi olduğumu düşünen çıkar, forumda da bu tarz düşünen adamlar var.

Alıntıları Göster
    Haklı
  • Bence önümüzdeki maçtan sonra hemen istifaya davet etmeliyiz. 3 aydır takım çok kötü. 20 senede 6 şampiyonluk alan muhteşem Aziz Yıldırım'ın acilen tekrar başkan olması lazım. Aykut Kocaman gibi bir futbol ilahının altını oydu taraftarlar. Alex gibi garabetleri gönderdi diye suçlu oldu.

Geçen sene aldıkları adamlar harika oynuyorlar. Dirar bu takımın vazgeçilmezidir. Çok koşan ve mücadele eden bir futbolcu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Bence önümüzdeki maçtan sonra hemen istifaya davet etmeliyiz. 3 aydır takım çok kötü. 20 senede 6 şampiyonluk alan muhteşem Aziz Yıldırım'ın acilen tekrar başkan olması lazım. Aykut Kocaman gibi bir futbol ilahının altını oydu taraftarlar. Alex gibi garabetleri gönderdi diye suçlu oldu.

Geçen sene aldıkları adamlar harika oynuyorlar. Dirar bu takımın vazgeçilmezidir. Çok koşan ve mücadele eden bir futbolcu.
    Üstelik isabetli pas yüzdesi Yüzde 60 değil Yüzde 160 dır.O kadar isabetli paslar atar ki sayamazsınız bile.

Dirar 1 Xavi ikidir bu alemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Üstelik isabetli pas yüzdesi Yüzde 60 değil Yüzde 160 dır.O kadar isabetli paslar atar ki sayamazsınız bile.

Dirar 1 Xavi ikidir bu alemde

Alıntıları Göster
    Göztepe maçının yıldızıydı adam. Cocu gitti adami 60. dakikada çıkardı. Dirar gibi adamlar zor gelir bu takıma. Kıymet bilinmiyor.

• genetik mühendisleri bu dırarı kopyalamalı 10 tane daha dırarımız olursa bizi dünyada hiç bir takım yenemez
  • Ozan Tufanın derhal Eljif yerine oynaması lazım bu hatayı nasıl yaparlar anlam veremiyorum istifa istiyorum hemen!
  • Yönetimin seçildiği gün istifa etmesi gerekirdi böylece tarihe geçer ve büyük bir iş başarmış olurdu. Bjk ve GS bizi kıskanırdı.
  • Kadro planlaması rezalet de olsa,yapılan transferler facia da olsa yönetim istifa edemez. Bu kadar umut bağlanan bir ekip yapamadık deyip çekip gidemez. Bu külüp 100 yıllık kulüp. Dü-zel-te-cek-ler.
  • valla kayseri şu an formda bir takım. bu hafta takımın işi zor olacak. cocu' nun marifetini, başarılı olup olamayacağını bu maç ile göreceğiz. bursa maçını hatırlarsanız iyi değildik. deplasmanları konuşmaya gerek yok. bu maç şahsıma skor açısından önemli değil. yenilebiliriz de. fenerbahçe aynı oyunu oynarsa taraftar takımı düzeltecektir. bu konuda benim de hiç şüphem yok.
  • takımın ne oynadığını anlayan oldu mu? bu sene boş tribünlere oynarız artık. üzücü bir durum.
  • Ali koc da kurtaramadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Transfer dönemi bitti, eğer seçimler daha erken bir tarihte yapılsaydı ve dünya kupası olmasaydı transferler çok daha erken biterdi. Bu transfer döneminde başkan ve Comolli kendini kanıtlamıştır. Vizyon lafının altı, üstü her yeri doldurulmuştur. Sıra Cocu'ya gelirse Cocu tercihi de çok doğru bir tercihtir, özellikle Türk bir teknik adamdan çok daha iyi bir tercihtir neden derseniz bu adamın eminim kafasında ileride Barcelona gibi bir takımı çalıştırma hayali vardır, burada kendini kanıtlamak istiyordur. Vitor Pereria için de aynı şeyi düşünüyorum, bu adamlar aç adamlar, sadece kendi ülkelerinde değil başka ülkelere de gidiyorlar. Beğenirsin beğenmezsin durum böyle ama bizim teknik adamlardan yurtdışına giden var mı? Ersun Yanal ya da Aykut Kocaman gitsin mesela Romanya takımı çalıştırsın ya da ne bileyim Yunanistan'da bir takım çalıştırsın kendini geliştirsin? Türk teknik adamların max hedefi Fenerbahçe, Galatasaraydır. Demem o ki vizyon sadece lafla değil icraat ile de olmalı buna zırt pırt teknik adam değiştirmeden, sabretmekte dahil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.