Şimdi Ara

Yönetim İyice Despotlaşmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki daha bir çoğunuz okumadan bu topic kitlenecek yada silinecek ama lütfen okuyun haksızmıyım.Forum yönetiminden aSSembLy nickli arkadaşımızın rütbesine bakın Allahaşkına ( DEREBEYİ) .

Walla zaten ado tek başına yetiyor asıp kesme işlerine bide derebeyimiz oldu iyice despotluga dogru gidiyo bu işin sonu . Üst yönetimden talebim lütfen modlarınızı daha sıkı denetleyin yoksa forum çekilmez bir hal alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horikos -- 20 Ocak 2006 13:16:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: horikos

aSSembLy nickli arkadaşımızın rütbesine bakın Allahaşkına ( DEREBEYİ) .

DEREBEYİ mi? Koptum yaaa..

Abi bende Burjuvayım . . .
  • Sanırım kurallar uygulanmaya başlandığı için bu kadar gürültüyü çıkmaya başladı.Yönetimi o kadar çok sevmeyen varki forumda demek ki adamlar işini iyi yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yalnızca

Sanırım kurallar uygulanmaya başlandığı için bu kadar gürültüyü çıkmaya başladı.Yönetimi o kadar çok sevmeyen varki forumda demek ki adamlar işini iyi yapıyor

hiç sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yalnızca

Sanırım kurallar uygulanmaya başlandığı için bu kadar gürültüyü çıkmaya başladı.Yönetimi o kadar çok sevmeyen varki forumda demek ki adamlar işini iyi yapıyor

Bu ne mantık anlamadım bi türlü..

Bence de Teymen, Subay vs in yanında Derebeyi çok saçma..
  • Bence modlar bir konuyu silmeden önce kötü bulduğu taraflarını konuyu açan kişiye bildirip sildirmeli yada haber vermeli.
  • Kurallara destek veriyorum. Kesinlikle kurallar uygulanmalı... Aksi halde forumda ben yokum... Kurallar bu formun seviyesi açısından gerekli... Beğenmiyorsanız internette bir sürü form var. Hep söylerim bu formu seviyesinden dolayı seviyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

Kurallara destek veriyorum. Kesinlikle kurallar uygulanmalı... Aksi halde forumda ben yokum... Kurallar bu formun seviyesi açısından gerekli... Beğenmiyorsanız internette bir sürü form var. Hep söylerim bu formu seviyesinden dolayı seviyorum...

arkadaşım konu başlığını okumadın galiba kimsenin kurallarla bi sıkıntısı yok , eleştirimiz başka şeyle ilgili sen nerden çıkardın şimdi kuralı falan okumadan cewap yazıyorsun nasıl bi iş bu
  • arkadaşlar eğer bir moderatör ü şikayet edecekseniz lütfen forumdestek@donanimhaber.com a mail atınız.Haklı ya da haksız olmanız önemli değil ama bu tür başlıklar hoş olmuyor. Lütfen biraz daha sağduyu gösterelim.İzninizle kilitliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.