Şimdi Ara

Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
14.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    köylü hamza ile bi halt olmaz
  • Bugünkü açıklamada Niasse'nin yolunu yapmaya çalışmış
  • Hamza Hamzaoğlu: "Ben de isterim yıldız alalım ama dengeler var. Sadece bir oyuncuyla maç kazanamam. Takım olmamız lazım."

Hamzaoğlu: "Sabri ile değil Maxi Pererira ile 2 katına anlaşsak daha iyi olurdu. İnsanlar bunu istiyor. 5 milyon avroya getirelim o zaman."

Jem karaca transferini de ısrarla isteyen kendisiymis , MAASİNA zam da yapıldı dengeler BOZULMASİN diyee ohhh

Sana edilen laflar az bile daha fazlasını hakediyorsun da forum musade etmiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takim bu yil yine sampiyon olacak bakin gorun. Hersey transfer degil, takim olabilmek muhim olan. Biraz sabir biraz guvenin su takima. 4. Yildizi ilk takan takim kim ? En cok sampiyon olan takim kim ? En cok Turkiye kupasini alan takim kim ? En cok super kupayi alan takim kim ? Avrupada en basarili olan takim kim ? Son 4 sezonda 3 lig sampiyonlugu, 2 Turkiye kupasi, 2 super kupa, 1 kere Şampiyonlar liginde ceyrek final,1 kere Şampiyonlar liginde 2. Tur oynayan takim kim ?
    Rakip takimlar her zaman oldugu gibi basarisizliklarinin ustune tranferle kapatmaya calisiyor olay bu. Elestirilerimizi sezon sonuna saklayalim eger basarisiz olursak o zaman elestiririz ancak daha sezon baslamadan bu sekilde elestirmek hic dogru degil.

• sıfır tekniği olan Sabri ile , üst düzey tekniği olan Maxi pereira yı maliyet açısından karşılaştıran zihin fukarası Hamza yarın birgün şunu da der:" Burak'ta golcü Neymar'da golcü.niye 10 kat fazla verip Neymar'ıalmaya çalışalim ki?"

• quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

quote:

Orijinalden alıntı: Bray Wyatt

Iki yıldız alsalar bu başlıktan eser kalmaz o da ayrı komik.

Onu siz yapmıştınız Quaresma ve Guti geldiğinde. Şampiyon olup 4. yıldızı takıp en büyüklüğü taçlandırdıktan sonra böyle bi konunun açılması söylediğinle çelişmiyor mu? Eski mesajlarda transferle ilgili gerekli açıklamayı yaptım yorum yapmadan önce onu oku. Hadi şimdi kendi bölümüne

Hadi şimdi kendi bölümüne mi?

Koğuş ağası falan sanma dostum kendini. Bizim bölümde cirit atan kankalarından boşalan kontenjanla geldim ben.

• Böyle devam edin. Ocak ayını görürseniz şükredin.

•  Yönetim ve Dursun Özbek İSTİFA!

• Hocam benide ekle lütfen.Soyleyecek cok sey var ama söyleyemiyoruz iste.Yonetime sadece şunu diyorum ; Burası GALATASARAY ulan.!!

• ekle ekle
  • Yaz dostum. Cüneyt, dursun ve hamzanın yüzünü bile görmek istemiyorum. Bu sene hiç bir fedakarlık yok kulüp için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Difensore

İstediği kadar özür dilemiş olsun, şu sözleri aslında ne kadar yabancı düşmanı olduğunu gösteriyor aslında. Özür dileyerek, Sneijder'e sarılarak bitecek bi zihniyetin eseri değil bu sözler. Yerli sevici olduğunu bir kez daha gösterdi.

abi çok ciddiyim, şu sözleri söylediğim adam, takımı şampiyon yapsa şampiyonluğu kutlamam, kutlayamam. kutlarsam ve şampiyonluk sevincinde bu adama sarılırsam yüzsüz olurum çünkü. hamza hoca'ya karakterli demiyorlar mı bir de

• Galatasaray, Mancini ve Prandelli'yi kötü bir şekilde harcadı.
  • Allah belanızı .... senin gibi hocanın da yönetiminde . Hayır çok mu zor kadrodaki 20 oyuncuyu yollayıp yerine kaliteli 3-4 tane futbolcu almak . Takım içi denge diye bahsediyor kendi yılda 2m dolar alıyor. Yahu sen kimsin de yıllık o kadar para alıyorsun. Madem mali durumu bu kadar önemsiyorsun daha azını alsana. Neyse forma falan alacaktım almaktan vazgeçtim , vereceğim paraları sabriye , bilale verecekseniz hiç vermem daha iyi.
  • sneijderle 2 aydan beri sozlesme yenileyecekler .sabriye hemen yaptilar zamli sozlesmeyi sneijderle pazarlik yapiyorlar hehalde . bunlar bu kafayla sozlesme yenilemezlerse hic sasirmam nasil olsa hamza bilali aldi dimi o mevkiye

• Süper Kupa maçından önce üye alımlarını kapatıcaz. O zamana kadar herkes safını belirlesin. Biz iyi günde başladık yanlışları sert bi biçimde eleştirmeye, o zamanlarda bize karşı çıkanlar başarısızlıkta buraya gelmesin.
  • Beni de yazın beni de beni de beni de

• Beni de yaz hocam
  • Kanalları zaplarken karşıma yine HH'nun denge içeren açıklaması çıktı ya
  • Üye listesi;
    1- Difensore (Kurucu üye)
    2- Sanctus,Espiritus! (Onur üyesi)
    3- Ulvi-
    4- sieve
    5- tlhGS
    6- hashus1099
    7- cizgisiz
    8- Sergio Agüero
    9- .SubZero.
    10- Barış26
    11- egemena
    12- Aty.
    13- Amiller
    14- PunkBunny
    15- Nashwood
    16- toshibaci_1970
    17- Itsuka Shido
    18- RoLaN
    19- raho0
    20- Hatake Kakashi
    21- 1s2s
    22- FreeShah
    23- SixSixSix
    24- WesterLandX
    25- vivere
    26- Gielenberg
    27- kkratoss
    28- redrols
    29- ßoNjoVé (best hater)
    30- Tracy-Mcgrady
    31- be46
    32- Insurrection
    33- Pthe.
    34- Umut K.
    35- Relative Minors
    36- Pabliato
    37- egzersayz
    38- DeswesheR
    39- hederahelix
    40- 32aslan
    41- Niccolo Machiavelli
    42- Jax T.

Biz de isterdik caps paylaşabilelim, rahatça yazabilelim ama forum içi dengeleri bozamıyoruz beyler. Dengeleri bozmadan devam.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.