Şimdi Ara

YONETIMDEKI ABARTI SAYGINLIKTAKI KAYIPTIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2011 yılında atılan bu mesaj gibi ceza alınmıyor ve silinmiyordu eskiden:
     YONETIMDEKI ABARTI SAYGINLIKTAKI KAYIPTIR

Ama ben sansürlediğim halde ceza aldım

YONETIMDEKI ABARTI SAYGINLIKTAKI KAYIPTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 9 Temmuz 2013; 12:38:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kelimeleri iyi seçmek lazım. Siz ceza almadınız, uyarı aldınız. Burada uyarı; mesajınızın yanlış olduğunu, aynı/benzer davranışı tekrarlamamanız gerektiğiniz hatırlatan işleve sahip üye ile yönetim arasında işleyen bir ikazdır. Hesabınızda herhangi bir hak kısıtlamasına sebebiyet vermez. Amacı tamamen size bilgilendirme yapmaktır.

Örneğini gösterdiğiniz mesaj muhtemelen hiçbir yönetici tarafından zamanında görülmedi. Bu sebeple silinmediği gibi uyarı da verilmedi. search.asp sayfasından buna benzer onlarca mesaj bulabilirsiniz. Ne yazık ki bu hiçbir şeyi kanıtlamaz.
  • Uyarı puanı sistemi tablet sürümde görülmüyor. Yani nickimin altında renkli noktaları göremiyorum. Her defasında da "Acaba bu mesajımdan uyarı almışmıyım" deyip kontrol etmekte zahmetli.
    Ayrıca tablet sürümde yeni özel mesaj uyarısı da çalışmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Ömer Hoca

İyi güzel konuşmuşsun da.. 3 mesaj boyunca iftira deyip durmuşsun. Böyle konuşma hakkını nerden alıyorsun?

Somut bilgi ve kanıtların var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

@Ömer Hoca

İyi güzel konuşmuşsun da.. 3 mesaj boyunca iftira deyip durmuşsun. Böyle konuşma hakkını nerden alıyorsun?

Sorduk, kanıt sunulamadı. Hatamız varsa telafisi için uğraşacaktık. Somut veriler paylaşılamadı. O durumda bize yapılan iftira değil midir?
  • Avatarını çaldım ban yermiyim(!)

Konu dışındaki saçma sapan konuların kapatılmasını istiyorum sadece ben değil çoğu kişi istiyordur.Film izleyip bunu paylaşanlar, telefon yada bilgisayarla ilgili konuları silmek yerine taşısanız şu zebani vs. saçma konuları açanlara gereksiz mesaj diye 15 gün uzaklaştırma verseniz daha mantıklı olmaz mı? Bunu bütün konu dışı olarak tartışıp herhangi bir yetkili kişiye onaylatabilirmiyiz yoksa bu düşüncem sadece bir hayalden ibaret mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

@Ömer Hoca

Sorduk, kanıt sunulamadı. Hatamız varsa telafisi için uğraşacaktık. Somut veriler paylaşılamadı. O durumda bize yapılan iftira değil midir?

Şimdi Ömer hocam, cevap biraz geç oldu ama

Bu tip şeylerin kanıdı zaten olmaz ki. Arkadaş genel bir serzenişte bulunmuş, dert yanmış. Büyütülecek bir durum göremiyorum.

"Böyle düşünmenize üzüldüm" demeniz yeterli olur. Aksi durumda, sürekli iftira falan, gereksiz agresif kaçıyor.

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Yöneticileri savunmak için yazmıyorum. Ben de benzer sebeple aynı cezayı aldığım oldu Konu Dışı'ndan. Ama malum ki Konu Dışı, forumun banliyösüdür ve kuralların katı olmasının sebebi de budur. Buna rağmen Konu Dışı'ndaki seviye, pardon seviyesizlik eksi bilmem kaçtayken, cezalar hafif olsaydı, kimbilir seviye nasıl olurdu? Aldığın ceza da otomatiğe bağlanmış bir cezadır. Yani Konu Dışı'nda kural dışı konu açmanın cezası herkese 15 gündür. Öyle olmasa, kimse diğer bölümlere girmez bile belki.
  • yöneticilerin taraf tuttugu bir gercegi var oldugunu düsünüyorum.
    cünkü Playstation ve Özellikle Xbox ana konusundaki bagsi kisiler hergün durmaksinin
    bu konulara girip birbiriyle konusmakda ve özgürce fikir paylasimi yapamamakdadir
    nitekim bu insanlarin aradiklari sorulari bulup hem fikir olmakdan aciz insanlar sürekli
    cihazlari övmekden baska yapa bildikleri bir sey yokdur. bagzen konular icin ve yorum yazmak icin daha bir sinir
    konulmasi düsüncesindeyim.

bu konuda ki düsüncemi yansitan resimler aldim forumdan zamaninda.
    zirf yönetici hatam ortaya cikmasin diye sile biliyor mesajlari

bunlara ne diyeceksiniz sayin forum yöneticileri.

YONETIMDEKI ABARTI SAYGINLIKTAKI KAYIPTIR YONETIMDEKI ABARTI SAYGINLIKTAKI KAYIPTIR YONETIMDEKI ABARTI SAYGINLIKTAKI KAYIPTIR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.