Şimdi Ara

Yönetimi Tebrik Ediyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
5.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Konu dışına mesaj atımı engellenmiştir.

aramasak uyuyorsun hacu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Arkadaşlar ss varsa pm atabilirmisiniz

• neler olduki ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

bu kadar yönetici burdayken neden şu şehit konuları kapanıyor?

Şehit konularımı kapanıyor daha neler öyle bişey varsa Şehit konularını kapatan akıllıdan hesabımıda kapatmasını rica ediyorum.Orda ölenlerde ana baba evladı huzurumuz için ordalar o yoldada şehit olmuşlar.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40611234/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_40613173/tm.htm

Konuların kapanmasının sebebi ya o konudan daha önce açılmış olması ya da o konuda siyaset yapılması arkadaşlar.
  • bazı üyeliklerin şifrelerinin patlatıldığına dair söylentiler var doğrumudur ?
  • Kurallara aykırı bi sebebi varsa eyw. gerekli başlıklar açıkmış zaten cümleten başımız sağolsun

Edit : Gece saatlerinde malum site terör örgütüne ait bir siteye saldır yapıyordu.Normalde malum yerden nefret ederim ama yapmaya çalıştıkları işi ilk defa takdir ettim.Dh ile uğraşan bile olmadı gönül isterdiki konu dışı açık olsaydıda duyursaydık bizdende işi bilen arkadaşlar olaya el atsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [topal]solucan -- 19 Haziran 2010; 15:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

Kurallara aykırı bi sebebi varsa eyw. gerekli başlıklar açıkmış zaten cümleten başımız sağolsun

Edit : Gece saatlerinde malum site terör örgütüne ait bir siteye saldır yapıyordu.Normalde malum yerden nefret ederim ama yapmaya çalıştıkları işi ilk defa takdir ettim.Dh ile uğraşan bile olmadı gönül isterdiki konu dışı açık olsaydıda duyursaydık bizdende işi bilen arkadaşlar olaya el atsaydı

Gecenin bir vakti buraya da saldırmaya çalıştıkları için kapandı zaten.

Bu arada yönetici arkadaşlar, sizden ve avukatlarınızdan ciddi ciddi korkmuş adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: [topal]solucan

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

bu kadar yönetici burdayken neden şu şehit konuları kapanıyor?

Şehit konularımı kapanıyor daha neler öyle bişey varsa Şehit konularını kapatan akıllıdan hesabımıda kapatmasını rica ediyorum.Orda ölenlerde ana baba evladı huzurumuz için ordalar o yoldada şehit olmuşlar.

siyasete çekiliyor diyemiş
  • Saldırdıkları zaman - daha doğrusu saldırmaya çalıştıkları zaman burda onlinedım.Adamların konu açma hızı bizimkilerin silme hızına yetişemedi bile Genede okadar süre kapalı kalmamızın fazla olduğunu düşünüyorum
  • İncideki bir arkadaşım mesaj atımı açılınca tekrar saldıracağız diyordu, ilgilenenlere duyurulur.
  • DH açısından bir güvenlik açığı oluşmadı. Konulara online olan arkadaşlar hemen müdahale etti zaten.
    Sorun eski üyelerimizin bir çoğunun hesaplarının kendi hataları sebebiyle ele geçirilmesi idi. Tıklattıkları link sayesinde çok üyenin hesabı tehlikeye girdi.
    Hesapları çalınan eski üyelerimizin banlanmasını önlemek amacıyla Konu Dışı kapalı kaldı. Ele geçirilen hesaplardan başkalarının foruma girmesini engellemeye yönelik küçük bir güvenlik önlemini üzerinde çalışıyordu programcı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

DH açısından bir güvenlik açığı oluşmadı. Konulara online olan arkadaşlar hemen müdahale etti zaten.
    Sorun eski üyelerimizin bir çoğunun hesaplarının kendi hataları sebebiyle ele geçirilmesi idi. Tıklattıkları link sayesinde çok üyenin hesabı tehlikeye girdi.
    Hesapları çalınan eski üyelerimizin banlanmasını önlemek amacıyla Konu Dışı kapalı kaldı. Ele geçirilen hesaplardan başkalarının foruma girmesini engellemeye yönelik küçük bir güvenlik önlemini üzerinde çalışıyordu programcı arkadaşlar.

Yani herhangi bir açık söz konusu değil.Bu iyi haber işte.çünkü idda ettikleri şeyler çokdaha abartı şeylerdi.Bu link işinide nasıl yemiş üyelerimiz hayret ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Arkadaşlar buradayız

asayiş berkemal

ya ne oldu ben işteydim.36 saattir calısıyorum..

sunuda söyliyim 40 gün önce yapılan inci saldırısına karsılık verelim diyenlere 30 gün verdiniz ama gecen gece inci kendi icinde modlara karşı tepki gösterirken DH içerisinde saldıralım diyen lere bu cezayı vermediniz.hatta aynı kişi tarafında cok saçma konular açılmasına ve şikayet edilmesine rağmen...

evet nerde oldugunuz ve kimlere asayiş sağladığınız belli..

• quote:

DH açısından bir güvenlik açığı oluşmadı. Konulara online olan arkadaşlar hemen müdahale etti zaten.

sayfalarca üye ve şifre vardı ve bunda pmler bile gözüküyordu. linke tıklattırdıkları zaman (böyle birşey olduğunu sanmıyorum) dh hesapları nasıl çalınıyor? çalabildiklerine göre dh de sorun vardı bence.
    not: olay olduğu zaman onlinedım yöneticiler gerçekten güzel bir çalışma yaparak sildi konuları. dakika geçmeden konuyu açan kişiler banlandı.

• İyi ki dün gece erken yattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knsrky

quote:

sayfalarca üye ve şifre vardı ve bunda pmler bile gözüküyordu. linke tıklattırdıkları zaman (böyle birşey olduğunu sanmıyorum) dh hesapları nasıl çalınıyor? çalabildiklerine göre dh de sorun vardı bence.
    not: olay olduğu zaman onlinedım yöneticiler gerçekten güzel bir çalışma yaparak sildi konuları. dakika geçmeden konuyu açan kişiler banlandı.

Linke tıklayanların cookieleri download edilmiş oluyor. Şifreye gerek kalmaksızın aynı cookieler ile foruma giriyorlar. Linke tıklayanların diğer hesaplarıda tehlikede aslında.
    Üyelerin bilgisayarlarındaki cookielerin güvenliği üyelerle ilgili bir durumdur ama şuan programcı arkadaşlar bunun içinde çalışıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Linke tıklayanların cookieleri download edilmiş oluyor. Şifreye gerek kalmaksızın aynı cookieler ile foruma giriyorlar. Linke tıklayanların diğer hesaplarıda tehlikede aslında.
    Üyelerin bilgisayarlarındaki cookielerin güvenliği üyelerle ilgili bir durumdur ama şuan programcı arkadaşlar bunun içinde çalışıyorlar.

nasıl bi link peki? sonuçta farklı sitelerde de hesaplarımız var bunlar çıkmadı sadece dh çıktı. bunları iyi ayırmışlar o zaman. aynı şeyi yöneticilere de yapabilirlerdi. linke tıklayanlar şifrelerini değiştirmeli mi?
    bir de dh hukuki yoldan hakkını arayacak mı yoksa kayıtsız mı kalacak?

• quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl bi link peki? sonuçta farklı sitelerde de hesaplarımız var bunlar çıkmadı sadece dh çıktı. bunları iyi ayırmışlar o zaman. aynı şeyi yöneticilere de yapabilirlerdi. linke tıklayanlar şifrelerini değiştirmeli mi?
    bir de dh hukuki yoldan hakkını arayacak mı yoksa kayıtsız mı kalacak?

Kayıtsız kalır gibime geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 19 Haziran 2010; 17:04:30 >

• @supremum
    anlamadığım 1 2 yer var bu işlerden fazla anlamam da
    şimdi bu linke tıklayıp cookieleri çalmayı olayı dhin sorunu değil diyorsunuz o zmn programcılar ne için çalışıyor?
    dh in açığı değilse kullandığımız browserların bir açığımı ?

bir linkle bütün cookiler çalınıyorsa o zaman imzama bi link koyarım herkesin tüm şifresini çalarım bu kadar kolay mı?

aynısını ekşiye yaptılar ekşi çıktı baba baba bizim bir açığımızdan dolayı cookieleri ele geçirmişler dedi,olay sizdense bilelim ona göre önlem alalım gereksiz gurur yapmaya gerek yok dimi? onlar başka bişi diyor,siz başka bişey diyorsunuz 1 2 kişiye soruyorum dh'den diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.