Yavaş yavaş taraftarda suçlunun kim olduğunu anlamak zorunda kaldı, hala kalkıp Aziz yıldırım yok şunu yaptı bunu yaptı dememek lazım, verdiklerinin yanında götürdükleri çok fazla, yaklaşık 10 senelik aziz yıldırım başkanlığında sadece 3 şampiyonluk kazandık onun dışında sportif başarı yok, aslında TS ligi şampiyonlğuda nasıl bir başarısıyla anlamak zor, hiçbir muhalefete izin vermeyen diktatör gibi bir başkan. Herkes zico zico diyor adamın kapasitesi bu, onu getiren aziz başkandır, bir tane FB yazarıda çıkıp yönetimin hatası diyemiyor, nedir bu yönetimden çektiğimiz, saldırgan, bencil futboldan anlamayan bir yönetim var, şimdi şöylede bir şey var. FB 4. tura yükselseydi böyle konuşulmazdı denilebilir ama tam tersi Fb Geçen sene şampiyonluğu kaybettiğinde yine aynı şeyleri topic açıp söylemiştik, körü körüne bizim taraftarlar kalkıp FB dünya kulübü demesin, evet FB çok büyük camia ama sportif başarı olamdan o camianın büyüklüğü devam ettirilemez, hani zengin babanın şımarık çoğunu olur, ama o çoçuk o imkanlar içinde bir baltaya sap olamaz Fb de o hesap, şampiyonluk kaçtıktan sonra başkan kalktı ben bırakıyorum dedi, nedeni ise bakın ben bu kadar FB için canımı dişime takıyorum ama başarı gelmiyor, yani kendi suçunu kamufüle etmek için bu yola başvurdu. Bi
Gelelim bizim topçulara Alex dediğimiz herif tamam teknik kapasitesi çok iyi aklıyla oynayan bir adam ama bende birkez görim bir avrupa maçında oyunu domine etsin yahu, nedir bu alex alex temposu yok, karakter olarak tümeri sevmem ama alex verilen değer ona verilse bizim için çok daha faydalı olur, bizimki gibi kötü bir ligde alex tabi assist kralı olur. Bizi ideallrimiz karşılayacak bir oyuncu değil, git lyon'dan juhinho getir çok daha değerli olur, hatırlasınız lyondaki maçta son golün assitini yapan oyuncuydu juhinho sol çizgide sırfıra inip iyi bir dripling yapıp golü attırmıştı, öyle bir golün assistini alex yapamaz daha doğrusu alex'in en büyük sıkıntısı topsuz oyunda 0 bir adam. Alex italyaya gitti ve orada parmada bir süre kaldı ama geri döndü ülkesine demekki kaldıramıyor. Kısacası aradığımız oyun kurucu değil alex.
Tabi birde volkan efendi var, kasıla kasıla degaj kullanan, kendine fazla güvenen ve bir okadarda mantar bir adam, volakn aynı hani karı için arkadaşı yarı yolda bırakan satıcı artist tiplere benziyor. Bizim takımın aslında en önemli isimlerinden biri olamsı gereken adam mehmet yozgatlı gerçekten sağlam topçu ama gereken değer verilmiyor.
ZİCO karakter olarak çok düzgün bir adam, ne yazikki teknik yönden tercihleri yanlış ayrıca oyunu okuyamıyor ama sorun dediğimzi gibi zico değil, sorun yönetim, gerekli değer verilmeyen bazı oyuncular, gereğinden fazla önemsenen ve oynatılan oyuncular ve bizler yani kendi takımımızı gereğinden fazla büyüten daha avrupada bir başarısı olamyan takımımızı dünya kulübü gören FB taraftarı, ayrıca biz taraftar olarak tahamülsüzüz, hataları kendi içimizde değil sürekli başka yerlerde arayarak en büyük hatayı yapıyoruz o yüzden tepkili olmalıyız.
bir galatasaraylı veya beşiktaşlı aziz başkan başarısız dese bütün fenerli arkadaşlar karşı çıkar.ben şahsım adına aziz yıldırımı çok seviyorum ohep fenerbahçenin başkanı kalsın.taraftar olarak da başarısız ama sesini çıkaran idareceileri ne kadar çok sevdiğimiz ortada.
scolari geldide almadımı başkan yada crespo
Yine aynı şekilde o geldide almadımı başkan, sorun sadece bir oyuncunun alınıp alınması değil, yönetimin gösterdiği anlayış.