Şimdi Ara

Yönetmenlik Denemesi...Sinematik HAWX Videosu hazırladım..lütfen izleyin .) [F16] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Videoyu mesajın içine ekledim.Daha rahat izlenir sanrm.)
  • sinan çetin terk

yaptım,olacak.
  • Video berbat. Kesip yapıştırmıssın movie makerla bile daha güzelini yaparım ayrıca bize multiplayerla bir video hazırla böyle görevlerle olan değil görevdekileri benim 8 yaşındaki kardeşim vuruyor russia-jua clanını bilirsin eğer çok iyi oynuyorsan. Bu arada nerde oynuyorsun online olarak oynuyormusun? Bir oyun atalım diyecem ama joystik yok bide sana şunu diyeyim HUD olarak oyna ctrl pek iyi değildir kokpit daha iyi ve zor. Videoya süper diyenler daha önce bu oyunu oynamamış demekki. T&D oynuyacaksın senin oynadığın T&D değil

• HAWX multi kapışan arkadaşlar varsa arada kapışalım Hamachi veya Garena üzerinden. :D Mesaj atarsınız :D Baya iyi oluyor.
  • Amatör olarak 2 tane kısa film çekmiş bir yönetmen olarak söylüyorum;
    Bu yaptığın görüntü yönetmenliğinin-çekim senaryosu kısmına girmesi gibi bişey oluyor aslında,
    Ama oldukça başarılı, burdaki bakış vizyonunla bir film çekerken birçok kişiye nazaran daha iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum
  • teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.şimdi ben sizin gibi profesyonel oyuncu değilim (: ..potansiyel var mı ne dersiniz .p

işten kalan arta kalan vakitlerimde stres atmak için başvurduğum yöntemlerden biri bu sadece.Aklıma da böyle bi çalışma yapmak geldi paylaşmak istedim. (:

Turkishpower$;

teşekkür ederim.seviyorum bu video işlerini ya. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astralle -- 28 Ekim 2010; 19:31:43 >
  • kız var koşun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.