Şimdi Ara

Yorick (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fragmented

Şimdi öyle diyorsunuz, ama oyunu 30 veya 40.cı dakikaya getirebilirseniz Yorick'in yapabileceği tek şey Carry'yi ultilemek olur. Ve asılında Nasus fena bir pick değil, Q'yi rahat rahat farmlarsınız ghostlarından.

Asıl yorick 30 40 dakikadan sonra hayvanlaşıyor late gamede yorick oyunu kazanabilir ciddiyim ölümsüz gibi oluyor çok felaket tanklıyor öcülerini böcülerini çıkarıyor nasusla kapışır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

quote:

Şimdi öyle diyorsunuz, ama oyunu 30 veya 40.cı dakikaya getirebilirseniz Yorick'in yapabileceği tek şey Carry'yi ultilemek olur. Ve asılında Nasus fena bir pick değil, Q'yi rahat rahat farmlarsınız ghostlarından.

Asıl yorick 30 40 dakikadan sonra hayvanlaşıyor late gamede yorick oyunu kazanabilir ciddiyim ölümsüz gibi oluyor çok felaket tanklıyor öcülerini böcülerini çıkarıyor nasusla kapışır .

aynen.yorick main heromdur.nasıl bi mantık yorick late game de zayıflaşıyor demek?trinty infi warmog atma manamune yap.q skili ztn 1 k dan assagı vurmuyor.ki genelde en erken kasan hero yorick olur.q ile adama tek attıgımı bilirim deli gibi kasıp.sadece w - e skilleri biraz zayıflıo.ama eden yine babalar gibi healımızı alıoruz.w dende mis gibi slow yapıoruz.yorick asıl late game herosudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: pegory

quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

quote:

aynen.yorick main heromdur.nasıl bi mantık yorick late game de zayıflaşıyor demek?trinty infi warmog atma manamune yap.q skili ztn 1 k dan assagı vurmuyor.ki genelde en erken kasan hero yorick olur.q ile adama tek attıgımı bilirim deli gibi kasıp.sadece w - e skilleri biraz zayıflıo.ama eden yine babalar gibi healımızı alıoruz.w dende mis gibi slow yapıoruz.yorick asıl late game herosudur.

Ben kendi fikrimi ve gördüklerimi söyledim. Benim oynadığım oyunlarda 1 tane bile Yorick late game de işe yaramadı. + GA/Randuins gibi itemleri alırsanız Yorick'e karşı, görürsünüz nasıl bir damage atan(!) karakter olduğunu. Armor solves everything bro. Ha, tanklamasına bir şey diyemem, cidden iyi tanklıyor iyi bir bulid ile late game de. Ama damage atamıyor late game de, ve eğer 50 armorlu birisi değilseniz sizi öldürmesine imkan yok Yorick'in. Bu kadar basit, early/mid game yi domine eden bir char, ama late game de düşüyor Yorick. Bu benim fikrim, başkası gelirde bana bunun yanlış olduğunu izah ederse, veya gösterirse o zaman bir şey diyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fragmented -- 12 Ocak 2012; 4:40:59 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.