Şimdi Ara

Yorick yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

quote:

Orijinalden alıntı: erkz

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Bir hero ile normal oyunda 3-4 maç atıp, çözdüğünü sanıp ranked giren oyuncu tipi. Benim takımıma bu tiplerden de geliyordu ara sıra, direk ignore. Hiç uğraşmıyordum, oyun sonu da genelde report zaten.

oynamadan once videolarını izler birkac arkadasındanda puff noktalarını alırsan sıkıntı kalmıyor

sen reprot ve ignore etmeye devam et ;)

kendini begenmiş insan tipi her toplumda istenmesede var arada sırada benim ortamımada geliyor bizde direk yol şekli zaten ;)

Ayıqqss ;))

la bebe laflarımı çalma bi tane daha gördüm bak laflarımı stealliyosun 3. görürsem <<<< doğrarım

• armor veya mr bot - manamune (doğru yazdım sanırım) - trinity force - frozen heart - tam emin değilim ama warmog + atma olabilir
  • eski DH yi hatırlıorumda cok daha iyiydi butun kusur arayan kendılerını bıse zanneden adamlar dolmus

hee bıde gelıp profılıme bakıp demeyın daha gecen sene uye olmussun baska uyelık wardı KO için 3-4 sene oncesınden.

onca laf etmeye calışan insanlarda size gelınce reel haytta bıeyerelere gelemeyıp burda sanki bireymıssınız gibi laf yapmayın herkez kendıne adamdır veyahutda bireydir ne kadar lale olmussunuz farkında deılsınz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkz

eski DH yi hatırlıorumda cok daha iyiydi butun kusur arayan kendılerını bıse zanneden adamlar dolmus

hee bıde gelıp profılıme bakıp demeyın daha gecen sene uye olmussun baska uyelık wardı KO için 3-4 sene oncesınden.

onca laf etmeye calışan insanlarda size gelınce reel haytta bıeyerelere gelemeyıp burda sanki bireymıssınız gibi laf yapmayın herkez kendıne adamdır veyahutda bireydir ne kadar lale olmussunuz farkında deılsınz.

doru dıosun ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yorikle yardın sandım ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.