Şimdi Ara

Yorum Sizin. (İzleyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube da dolaşırken bunu gördüm. Yorum sizin.
    http://www.youtube.com/watch?v=OQ_Lm9xBGa0&feature=related
    Ben hiç beğenmedim ve yakıştıramadım kimseye böyle bişeyi.

• Olayi anlatsana telefondan izleyince fazla anlayamadim.

Edit:Yazim yanlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iade -- 16 Temmuz 2011; 16:54:20 >
  • nasıl kolluk yaktıklarını görün işte basbaya NPT yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iade

Olayi anlatsana telefondan izleyince fazla anlayamadim.

Edit:Yazim yanlisi.

Bende tam olarak bilmiyorum ama benim düşüncem şöyle. Koxpla kasan mı diyim ne diyim afk olan 2 kişi ve 1 priest var bunlar karus. Sonra human party gelip bunları kesiyo. Priest ayakta ve priest paso ölen 2 kişiyi kaldırıyo ve human party kesiyo. Baya bi sürüyo böyle. Priestle anlaşıp bi oyunmu kurmuşlar. Yoksa bildiğin NPT mi yapıyolar bilmiyorum o kadarını.
  • Benim arkadaş tek başına g1
    kendisi de npt yaptı ama hiç banlanmadı kiralık itemleri falan vardı onlarla az adam soymadı öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLken7

Benim arkadaş tek başına g1
    kendisi de npt yaptı ama hiç banlanmadı kiralık itemleri falan vardı onlarla az adam soymadı öyle...

Hiç bişey anlamadım.
  • Beyler adamlar npt yapmış işte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Npt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 16 Temmuz 2011; 19:36:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufakgl

quote:

Orijinalden alıntı: VoLken7

Benim arkadaş tek başına g1

Hiç bişey anlamadım.

Clanday dı diyorum.
  • Bende farkli bisey var sandim. Butun serverlarin 2.cisinde karsilastigimiz bi durum bu.
  • Ortada npt gibi birşey söz konusu değil aslında. Karşı clana garezleri var belli. Adamlar koxp ile exp kasıyor bunlarda slotu basıp yatırmışlar, kaldırıp kaldırıp yatırıyorlar. Arada bir Dark Stone yatırttılar adamları exp düşsünler diye dikkat ettiyseniz. Aslında iyide yapmışlar. Koxp ile kasıyorlar hak ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

Ortada npt gibi birşey söz konusu değil aslında. Karşı clana garezleri var belli. Adamlar koxp ile exp kasıyor bunlarda slotu basıp yatırmışlar, kaldırıp kaldırıp yatırıyorlar. Arada bir Dark Stone yatırttılar adamları exp düşsünler diye dikkat ettiyseniz. Aslında iyide yapmışlar. Koxp ile kasıyorlar hak ediyorlar.

Her ne kadar koxpla kassalar böyle bi adiliği hak etmiyolar.
  • quote:

Ortada npt gibi birşey söz konusu değil aslında. Karşı clana garezleri var belli. Adamlar koxp ile exp kasıyor bunlarda slotu basıp yatırmışlar, kaldırıp kaldırıp yatırıyorlar. Arada bir Dark Stone yatırttılar adamları exp düşsünler diye dikkat ettiyseniz. Aslında iyide yapmışlar. Koxp ile kasıyorlar hak ediyorlar.

Biz de yapardik bi ara luferde Ayrinti vermiyim simdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufakgl

quote:

Her ne kadar koxpla kassalar böyle bi adiliği hak etmiyolar.

Bu adamlar yüzünden 7/24 boş slot,party bulamıyoruz biz. El ile kasmaya uğraşanlar bilir. Nereye gitsek koxp sorup partye almıyorlar aralıksız attack yapamazsın sen yavaşlatırsın diyip. Bu adamlar bunu sonuna kadar hak ediyor.

• Czde afk olmıcaksın.
  • bu kesinlikle npt girmez helal olsun npler adamlara k9xplara yakışır bir son
  • Npt yapmıyorlar. Adamlar Afk şekilde exp kasıyorlar k0xp ile bunlar slotu basıyor, rezleyip kesiyorlar adamları, keşke kesmeselermiş exp'e yatırsalarmış, en azından dilleri yanardı biraz...
  • quote:

Ben yakalasam bende yapardim aynini. Yapanin ellerine saglik. bana boylesi denk gelmezki oyuna basladigi gune lanet okutayim :@
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.