Şimdi Ara

Yorum ve Tavsiyelerinizi Bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Genelde Onkyo 600, Pioneer 900 ve Denon 2000 modellerinden itibaren 7.1 hoparlör desteği ve çift hdmi çıkışa sahip ürünler çıkar. Ve yukarıda konuştuğumuz tüm AVR'lerde çift hdmi desteği mevcut.

Yalnız çift hdmi çıkış destekleri arasında fark var. Onkyo ve Denon'da o iki hdmi çıkıştan aynı anda aynı görüntüyü alabilirsiniz. Bunu da görüntüyü tv yerine projeksiyona aktarmak için kablo söküp takmadan yapabilmek için kullanabilirsiniz.

Pioneer'daki hdmi zone ise daha farklı bir özellik. Bunda ise 2 hdmi çıkıştan farklı kaynakların görüntülerini aktarabiliyorsunuz.
    Örnek olarak sistemin kurulu olduğu odada ana hdmi çıkışa projeksiyon bağlı olsun. Ana çıkışa digitürk'ün görüntüsünü aktarırken, 2. hdmi çıkışa da pc - tivibu vs gibi bir kaynağın sesini ve görüntüsünü aktarabilirsiniz.

Açıkçası what hifi dergisinin yorumlarına çok takılmamak lazım. 5 yıldız verdikleri yamaha as 500 stereo amfiyi de dinledim. Açıkçası pek de matah değildi. Ki nette what hifi yorumlarına pek bakmamak gerektiği ile ilgili birçok yorum görebilirsiniz. Gerçi incelemedeki eksi not verdikleri "lack of punch" yorumuna bende katılıyorum. Dinleme şansını bulduğum genelde giriş modeli birkaç denon avr'de bunun eksikliğini hissetmiştim. Benim kafamda Onkyo daha bir güçlü ve sinema amfisi şeklinde bir algı var. Ama bu başkası için doğru olmayabilir.

Bu sebeple kesinlikle birkaç farklı markanın benzer seviyedeki ürününü dinleyin ve hangisinin ses karakterinin size daha uygun olduğuna karar verin. Bir başkası için güzel olan ses sizin için çile gibi gelebilir.

• Turuncu55 çok teşekkür ederim bilgilerin için ama bulunduğum yerde malesef bunları dinleme fırsatı bulamam hatta gittiğim çoğu yerde ne olduklarını bile bilmiyorlar. Gördüğüm kadarıyla siz bunlarda uzmansınız yani sizin tavsiyenize uymaktan başka şansım yok kısaca hdmi zone benim pek işime yaramaz bana iki hdmi çıkış projeksiyon için yeterli pikap kullanmıyacağım bana ileriye dönük olması açısından 2 sub. çıkışı 7+2 son çıkan atmos ve dts x desteklesin yeter sen buna göre bana hangisini önerirsin artık senin önerdiğinde karar kılıcam çünkü dediğim gibi ne dinleme nede deneme şansım var bunları yardımların için teşekkür ederim.
  • Yardımcı olacak varmı açaba.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.