Şimdi Ara

Yorumlar???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yorumlar???

Yorumlar???

Yorumlar???

• daha degisik biraz daha buyuk jant koysan super olur ... keske amblemi sokmeseydin :))
  • Seritli haliyle resimleride var ama onlarin cekim kalitesi iyi deil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lakerman

Seritli haliyle resimleride var ama onlarin cekim kalitesi iyi deil...
    Ya laf aramizda araba dizel 13.2 olan 0-100 hizlanmasi bu jantlari takinca 14.5 e yukseldi.Daha buyugunu koysam iyice essek olur
  • quote:

Ya laf aramizda araba dizel 13.2 olan 0-100 hizlanmasi bu jantlari takinca 14.5 e yukseldi.Daha buyugunu koysam iyice essek olur

Alıntıları Göster
    şeffaf stop şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: efece

şeffaf stop şart

Alıntıları Göster
    Burdaki seffaf stoplar iyi deil gibi geldi bana.Fransadan siparis ettim bekliyorum onlari...
  • quote:

Burdaki seffaf stoplar iyi deil gibi geldi bana.Fransadan siparis ettim bekliyorum onlari...

Alıntıları Göster
    aynı boyutLarda cok daha guseL bi jant takmanı tavsiye ederim. Bence bu jantLar pek gitmemiş modifiye yapıyorsan jant'Lar onemLi ondan taktım biras . Ama geneL oLarak guseL seytan kırmızısıda oLsa oLurdu rengi.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

aynı boyutLarda cok daha guseL bi jant takmanı tavsiye ederim. Bence bu jantLar pek gitmemiş modifiye yapıyorsan jant'Lar onemLi ondan taktım biras . Ama geneL oLarak guseL seytan kırmızısıda oLsa oLurdu rengi.

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum usta ya.Daha takali 1 ay oldu.Biraz gidelimde bakalim.Rengi zaten kum gri diye geciyo.Bejle gri karisimi bir sey.Seytan kirmizi elbette olurdu ama.Normal aliminyum gri olsaydi da fena olmazdi.Gri deyince bunu verdiler...Bu da eski arabam bunun rengi cok guzeldi.

• quote:

Bilmiyorum usta ya.Daha takali 1 ay oldu.Biraz gidelimde bakalim.Rengi zaten kum gri diye geciyo.Bejle gri karisimi bir sey.Seytan kirmizi elbette olurdu ama.Normal aliminyum gri olsaydi da fena olmazdi.Gri deyince bunu verdiler...Bu da eski arabam bunun rengi cok guzeldi.

Alıntıları Göster
    Yorumlariniz benim icin gercekten onemli arkadaslar..
  • quote:

Yorumlariniz benim icin gercekten onemli arkadaslar..

Alıntıları Göster
    güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shairim

güzel...

Alıntıları Göster
    kardeş zevk meselesi ama İĞRENÇ olmuş yaaa o jantlar çöplük olmuş arabanın herşeyi tamam ama o jantları görünce bittim ben sıştı orda mesele......şöle insan 16-17 bişeyler koyar...

sade güzellik herzaman iyidir ama bence jantlara acil çare bul (bizimkiler böle arabalara kerhaneci arabası diiolar çünkü kalitesiz duruyor...)

biliyorum biraz ağır eleştiri oldu ama iyiliğin için söylemedi isem şurdan nah şuraya gitmek nasip olmasın....

• süper olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

kardeş zevk meselesi ama İĞRENÇ olmuş yaaa o jantlar çöplük olmuş arabanın herşeyi tamam ama o jantları görünce bittim ben sıştı orda mesele......şöle insan 16-17 bişeyler koyar...

sade güzellik herzaman iyidir ama bence jantlara acil çare bul (bizimkiler böle arabalara kerhaneci arabası diiolar çünkü kalitesiz duruyor...)

biliyorum biraz ağır eleştiri oldu ama iyiliğin için söylemedi isem şurdan nah şuraya gitmek nasip olmasın....

Alıntıları Göster
    sade güzellik parasınızı fiberci kazıkçılarına vermeyin para biriktirip en güzel şekilde RC GTi tarzı arabalara binmeniz temennisi ile

benden tavisye hiçbirşeyin orjinalliğini bozmayın biz geç anladık siz geç kalmayın....

Yorumlar???

saygılar

• quote:

sade güzellik parasınızı fiberci kazıkçılarına vermeyin para biriktirip en güzel şekilde RC GTi tarzı arabalara binmeniz temennisi ile

benden tavisye hiçbirşeyin orjinalliğini bozmayın biz geç anladık siz geç kalmayın....

Yorumlar???

saygılar

Alıntıları Göster
    güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: bart simpson

güzel

Alıntıları Göster
    walla sisler yanardöner olmuş sade sis bence daha ii durur gibime geldi...ön tampon sade ama logo iptali iile agresif durmuş...sonuç güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gti

walla sisler yanardöner olmuş sade sis bence daha ii durur gibime geldi...ön tampon sade ama logo iptali iile agresif durmuş...sonuç güzel

Alıntıları Göster
    güzel hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real®

güzel hacı

Alıntıları Göster
    kardeş bişey söyliyecem ama alınma mahfetmissin aracıbence
  • quote:

Orijinalden alıntı: eradnan

kardeş bişey söyliyecem ama alınma mahfetmissin aracıbence

Alıntıları Göster
    eywaLLA..1 ay sonra tekrar foto koycam.Bu sefer daha degisik olcak ama on tamponumdan olsem vazgecmem...
  • quote:

eywaLLA..1 ay sonra tekrar foto koycam.Bu sefer daha degisik olcak ama on tamponumdan olsem vazgecmem...

Alıntıları Göster
    ön tampon 1 numara olmuş
    sen sadece 17 inch lastik jant bul şöle çok kollu
  • quote:

ön tampon 1 numara olmuş
    sen sadece 17 inch lastik jant bul şöle çok kollu

Alıntıları Göster
    araba güzel saglam ama modifiye fazla bi şey yapmamışsın gibi mesela önce tamponları şişirte bilirsin jantalrı hiç sorma o güzelim arabaya hiç gitmemiş igrenç ilk işinde jantları degiştirmek olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.