Şimdi Ara

YouNeverCantRunAway Has Been Banned :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaslar belkı cogunuz ban vs yazıcak ama ılk defa koxp actım bu acc ıle cunkı oynayanlar bılır xıgenonda koxp acmak yurek ıster koxp acma sebebım cape quest pelerın canavarını 6 kez massıvesız %14 kaybederek kesmeme ragmen 1 kez bıle anahtarı alamadım en sonunda actım koxpu oto lootu ve dısconnet from server oyuna gırıp selecth charactere geldıgımde dırek dc verıyo acc termıneted .....

http://h1078086.serverkompetenz.net/070216/mz3_adsiz.JPG

char onemlı deıl bırı gıder bırı gelır ama 6 kez kesmeme ragmen alamadıgım anahtarın pesıne kostum ve bu yuzden ban yedım

• kardeş sadeceo charınmı kalkmıoı. diğer charların kalkıomuu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaykaykay

kardeş sadeceo charınmı kalkmıoı. diğer charların kalkıomuu.
    dier charlar kalkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::kanser::

dier charlar kalkıyo

Alıntıları Göster
    benmde aynısı 70 lkewel prest gitti. acaba bu 30 günmü yaw.
  • quote:

benmde aynısı 70 lkewel prest gitti. acaba bu 30 günmü yaw.

Alıntıları Göster
    acı koydu tıcget gonderıyorum charınızda sorun yok ban flnda yok dıyolar ama
  • quote:

acı koydu tıcget gonderıyorum charınızda sorun yok ban flnda yok dıyolar ama

Alıntıları Göster
    nabıcaz ya. kardeş bana msn erirmisin bi sonuca ulaşırsan haberdar edersin beni. 30 gün olsa yine iyi
  • quote:

nabıcaz ya. kardeş bana msn erirmisin bi sonuca ulaşırsan haberdar edersin beni. 30 gün olsa yine iyi

Alıntıları Göster
    düzelirmi dersin. bide ban olduğuna eminmisin. benm banlı charım war . siteye login olunca onda belli oluo ban olduğu. ama bugünkü olan charda yok öle bişi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Love will find it's way
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    turkishdelighto_o@hotmail.com
  • quote:

düzelirmi dersin. bide ban olduğuna eminmisin. benm banlı charım war . siteye login olunca onda belli oluo ban olduğu. ama bugünkü olan charda yok öle bişi

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun bende eski x oyuncusuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaghan_88

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben daimi X oyuncusuym geçmiş olsn umarım kalkar bi gun charında cz de görüşürüz
  • quote:

Alıntıları Göster
    char ban yememis o charin bug da kalmis gm e pm at :D duzelir ya da ticket yolla cok ballisin ban yememissin korkma :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    o banada oluyordu korkma düzelir ban flnda yememişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anqruiel

ben daimi X oyuncusuym geçmiş olsn umarım kalkar bi gun charında cz de görüşürüz

Alıntıları Göster
    goruselım ben noob keserek yapmadım 820k np ^^
    alayına gıderZZZ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaghan_88

Alıntıları Göster
    ya bende charıma girdiğimde starta basınca dc veriyo o soruna bi çare bende para kasmak için koxp açmıştım
  • Kardeş PElerin AnahtaRına GidiorSun Die Kimse Kimseye Ban VErMes .. Verilirse Account Terminated Olmas ! SEn 70 Olduunda SS yollamıştın Ve Forumun Yarısı KoxpLa Kasttıını İddaa Etmişti KoxpLa Kasman Ayıp diil Ama Kafandaki Sorulardan Dolayı başka Bir Şekilde Yansıtman Gereksiz Bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane34

Kardeş PElerin AnahtaRına GidiorSun Die Kimse Kimseye Ban VErMes .. Verilirse Account Terminated Olmas ! SEn 70 Olduunda SS yollamıştın Ve Forumun Yarısı KoxpLa Kasttıını İddaa Etmişti KoxpLa Kasman Ayıp diil Ama Kafandaki Sorulardan Dolayı başka Bir Şekilde Yansıtman Gereksiz Bence
    benmde char kalkarden dc werio ya kesin ban yedik böle bugg mı olurr.
  • quote:

Alıntıları Göster
    üzülmedim no koxp no ban......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane34

Kardeş PElerin AnahtaRına GidiorSun Die Kimse Kimseye Ban VErMes .. Verilirse Account Terminated Olmas ! SEn 70 Olduunda SS yollamıştın Ve Forumun Yarısı KoxpLa Kasttıını İddaa Etmişti KoxpLa Kasman Ayıp diil Ama Kafandaki Sorulardan Dolayı başka Bir Şekilde Yansıtman Gereksiz Bence
    ii olmus . senin charın 70 olmustu gereksiz yere topic acmıstın ben yazdıydım benı kotuledıydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devastation

ii olmus . senin charın 70 olmustu gereksiz yere topic acmıstın ben yazdıydım benı kotuledıydın

Alıntıları Göster
    ya umrumda deıl de ban yeme sebebım acı koydu 6 kez gasp edıldım ^^
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.