Şimdi Ara

Young Sheldon (2017) | CBS - TBBT Spinoff (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sheldon karakteri farklı bir karakter, onu hangi şekillerde yansıtacaklar bilmiyorum, iyi olacağını düşünmüyorum bekleyip görelim.
  • Bence izlenir, bekleyip görelim.
  • Çocuk role uygun gözüküyor. Sheldon'ın kişiliğini iyi bir şekilde yansıtan bir dizi olursa uzun bir süre devam eder ve izlenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 2 Eylül 2017; 18:19:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Geçtiğimiz pazartesi başlayan ve 3,8 reyting elde edip 17,2 milyon kişi tarafından izlenen Young Sheldon’a şaşırtmayan tam sezon onayı geldi.

13'ten 22 olmuş

ilk bölüm itibariyle dizi tam çerezlik bir şeylerle uğraşırken izlemelik olmuş
  • 01x01

İlk bölümden sonra bir şey söylemek doğru olmaz ama dizi bu tarzla giderse boş vakitlerde izlenecek çerez bir dizi olmuş. Yani oturup heyecanla yeni bölümünü beklemem...
  • I'm not crazy.. My mother had me tested

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon I -- 28 Eylül 2017; 21:54:24 >
  • İlk bölümü beğendim, izlenir bu
  • Kesinlikle olmuş. TBBT'nin tadı kaçmışken iyi geldi.
  • İnsin de izleyelim

Edit: Güzel güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsmrc -- 4 Kasım 2017; 14:16:30 >
  • Bu dizi olmuş, Sheldon'un ilk bazinga diyişini sabırsızlıkla bekliyorum
  • Birinci bölümü "eh işte" olsa da arada izlemelik takip ederim gibi.
  • The Big Bang Theory’nin çok kötü bir hal almış olması nedeniyle pek beklentim yoktu. Sheldon karakteri için oyuncu seçimi doğru olmuş, yan karakterlerin oyunculukları da sırıtmıyor. Bitse de gitsek düşüncesiyle izlemedim çünkü eğlenceli olmuş. Benim komedi dizilerini sınıflandırmadaki ölçeğim bu.

Haftalık takip edilirse daha iyi olur, toplu izleyince sıkacak dizi potansiyeli var. Beklentinizi yükseltmezseniz zevk alarak izleyebilirsiniz.

7/10

• Ilkokul cocuklarini eglendirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv'de 2.bölümüne denk geldim 10dk dayanamadım, baya vasat ya.
  • İzlenecek başka dizi olmadığından 3 bölüm güzel gitti açıkçası. Anne ve kız kardeş neredeyse birebir oynuyor ,hadi anne aynı rolü yapabildi diyelim o küçük kızın birebir konuşması meemow'ın biraz fingirdek olması şaşırttı açıkçası

Kilise sahneleri de güzeldi, diğerlerinin tepkisine göre her hafta tekrarlanan bi olay gibi.

Abisini asıl dizide görmek isterdim açıkçası, kendi ailesine karşı tavırları farklı olduğundan komik olabilirdi.
  • 01*06 iyiydi, sonu özellikle
  • ikinci sezonu onaylandı
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Bu güzel haber için teşekkürler
  • Diziyi izleyen yokmu yav bence gayet güzel gidiyor. 10 bölüm diye çıkmıştı 22 bölümlük full sezona uzatılmış dün 15.bölümü izledim sırf gülme efekti olmadığından ve sheldon için bile izlenir. Naif aile komedisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

Diziyi izleyen yokmu yav bence gayet güzel gidiyor. 10 bölüm diye çıkmıştı 22 bölümlük full sezona uzatılmış dün 15.bölümü izledim sırf gülme efekti olmadığından ve sheldon için bile izlenir. Naif aile komedisi.

Güncel izlediğim pek dizi olmadığından takip ediyorum, tbbten sonra iyi gidiyor açıkçası.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.