Benim görmüş olduğum en iyi antispyware programı spywaredoctor çok güsel bi program tavsiye ederim yanlız paralı ama netten carckini bulabilirsin...
Katılıyorum arkadasa.Yalnız spysheriff sakın kurmayasın ha,ömür billah ondan kurtulamassın yoksa.Bugün ben onu kurmus bulundum ve sanslıydım kaldırabildim.sPYsheriff sadece trojan bulastıran bi program yani antispy degil aslında spy...!
Arkadas bu program antivirüs degil trojan cagıran bisiymis.Nediye Her topicte bunu tavsiye ediyorsun anlayamadım walla..senin YÜzünden bilgisayarım gidiyodu walla...!
arkadaş bilerek mi yapıyon bunu spysherrif nasıl bi program biliyonmu milletin başınımı yakacan bişey tavsiye ederken önce bi araştır sonra tavsiyeni yap bilmediğin işe burnunu sokmao program spy üretmekten başka bişey yapmıyo
quote:
Orjinalden alıntı: mastery
spy serif kurma arkadasım.. bu program once makınana spy yukler sonra spyları kaldırır ve makinanı agırlastırır icine eder...
Benim bilgisayara 6000 tane trojan sokmuştu
uptade yapiyim dedim trojan takviyesi yaptı bilgisayara
quote:
Orjinalden alıntı: fagrusovic
quote:
spy serif kurma arkadasım.. bu program once makınana spy yukler sonra spyları kaldırır ve makinanı agırlastırır icine eder...
Adamlar kutusunuda baya bir şekil yapmış ama spysheriff in bilmeyen hemen atlayıverir..
quote:
Orjinalden alıntı: :::SpyNet:::
Benim bilgisayara 6000 tane trojan sokmuştu
uptade yapiyim dedim trojan takviyesi yaptı bilgisayara
quote:
Orjinalden alıntı: fagrusovic
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme