Şimdi Ara

Your connection is not private hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gündür bir sorunla uğraşıyorum ve kafayı yemek üzereyim. Internet Explorer ve Google Chrome kullanamıyorum.

“Chrome’u açtığım zaman direkt: Bağlantınız gizli değil (Your connection is not private)
    IE’yi açtığım zaman: Bu web sitesinin güvenlik sertifikasında sorun var (There is a problem with this website’s security certificate)”

Uyarılarını alıyorum. Denemediği yöntem kalmadı. Tarih ve saati ayarladım Suan tertemiz format attım ki, formattan önce bilgisayar daha iyi calışıyordu şimdi kafayı yemiş durumda en azından internet problemi dışında,

Not:Win7 Ultimate kullanıyorum
    Not:Tarihi doğru girdim bi problem yok
    Not:Windows upgrade falan yapmıcağım onun dışında yardımıza acığım

Not:Bir arkadaş bu problemi cözdü ama nasıl yaptığı hakkında bi fiktim yok blog u da şu şekilde:

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Aslında sorunu tam olarak nasıl çözdüğümü bile tam olarak teyit edemesem bile sanırım Microsoft hesabı ile alakalıydı. İnternette böyle bir yol da görmemiştim şans eseri keşfettim. Benim kullanıcı hesabım Microsoft hesabına bağlı olduğu için (yerel hesap olmadığı için) bilgisayar bilgileri oradan da alıyor. Başka bir yerel kullanıcı hesabı açıp Microsoft’a bağlı olan hesabı sildiğim zaman sorun düzeldi. Ancak sorunun tam olarak ne ile ilgili olup olmadığını henüz anlamış değilim. 1000 tane Tweaker uygulamasından sonra şans eseri böyle bir şeyi keşfetmem çok sinir etti beni. Microsoft hesabı ile bilgisayardaki saat, zaman, ülke gibi bilgiler uyuşmadığı için olduğunu düşünüyorum artık aklıma başka da bir şey gelmedi. Microsoft hesap bilgilerimi düzenledikten sonra tekrar bağlandım ve sıkıntı olmadı. Ha, aklına bir oturumu silip başka bir oturum açmak nasıl geldi diyebilirsiniz haklısınız. Sağ allta saatin yanındaki “Action Center” bana sürekli hesabıma bakmamı gerektiğini ve doğrulamam gerektiğini söylüyordu. Ben de ne kadar Microsoft hesabımı açıp doğrulamaya çalışsam da internet bağlantısı problemi dolayısıyla işlem gerçekleştirilemedi diyordu. Ben de soluğu yeni yerel hesap açıp Microsoft hesabı olan oturumu silmekte buldum. Şans eseri “Bağlantınız gizli değil” uyarısı da çözüldü. Bazı problemleri formatsız halledebilmek de mümkünmüş.

Bana özet gecerseniz mutlu olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.