Bildirim
your pc neds to be repaired hatası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Windows 8 işletim sistemi; sistem açılmıyor, bu ekranda kalıyor. Doğru mudur? -
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Windows 8 işletim sistemi; sistem açılmıyor, bu ekranda kalıyor. Doğru mudur?
yazmayı unutmuşum.windows 8.1 işletim sistemi ve bu ekranda kalıyor.anacak ınsydeH20 setup utility isimli bir ekrana daha girebiliyorum anacak ne yapılacağını da bilmiyorum. -
Sistemi HDD'den boot etmek için HDD'de Windows Recovery dosyaları yoksa ya da Norton Ghost...vs tarzında bir yedekleme programı kullanmıyorsanız, Repair veya yeniden kurulum için; maalesef işletim sisteminin Setup'ının bulunduğu USB, DVD, Harici Disk gibi ek bir aygıta ihtiyacınız var. -
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Sistemi HDD'den boot etmek için HDD'de Windows Recovery dosyaları yoksa ya da Norton Ghost...vs tarzında bir yedekleme programı kullanmıyorsanız, Repair veya yeniden kurulum için; maalesef işletim sisteminin Setup'ının bulunduğu USB, DVD, Harici Disk gibi ek bir aygıta ihtiyacınız var.
windows recovery dosyaları var mı bilmiyorum.yani servise mi göndermeliyim? -
İşletim sisteminin Setup'ını, çevrenizden birilerinden, bir şekilde bulursanız; çok çok kısa ve basit bir Repair işlemi ile sorun çözülür. Servisle uğraşmaya, beklemeye ya da sağa sola para vermeye gerek yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- ctrl c çalışmıyor
- garson tip puanı hesaplama
- onarımlar deneniyor
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- video boyutu küçültme
- suya düşen telefon
- ekran kartı resetleme
- komut istemi
- telefon neden ısınır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X