Şimdi Ara

YouTube 301 İzlenme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Youtube yenı kanal açtım ilk attığım vidolarda soru işareti var para kazanılmıyor .ama sonradan attığım vidyolarda şarkı müzik hariç hepsınde para kazanma aktif . Biyerde gördüğüm Bot diikatımi çekti piketiydi ismi izleyici kasma botu . bi tane vidyomda ben bunu yaptım .301 de kaldı . 301'den fazla görüntüleme hatası veriyor . ben bunu araştırdım . 301 de bütün vidyolar kitleniyormuş . ve izlenmeye alınıyormuş gerçekmi botmu diye ne zaman düzelir ne olur bilmiyorum daha önce başına boyle bişey gelen varmı ? ve bu sorundan sonra Attığım vidolarda para kazanamıyorm telıf hakkı ıstemeye başladı. telif hakkkını geçmeyi bilen yardımcı olabilirmi mesaj attsada olur . Vidyom bu
    https://www.youtube.com/watch?v=DCHoKygXdKw

• enesiec E kullanıcısına yanıt
    Zaten müziği olduğu gibi videoya aktarıyorsanız, telif hakkının gelmesi normal. Ayrıca bot kullanmışınız. Videonuzu dikkatlice inceleyin. Eğer 2 - 3 gün içerisinde video hala 301 den fazla yazısı varsa, YouTube bot kullandığınızı anlamış olup izlenme sayısını sınırlandırmış demektir. Dikkat edinde Google Adsense hesabınız banlanmasın.

Her YouTuber'a söylerim siz siz olun asla bot kullanmayın diye ama yine bot kullanan oluyor. Bot kullanırsanız bu sonuçlara katlanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonuz 301 olarak görünüyor şuan. reklam kazancı düşündüğünüz için bence bot vb gereçler kullanmayın hesabınız kapabilir.
  • bilmiyordum bende oyle ılk defa kullandım pişmanım şimdi . yenı attığim vidyolarda soru işareti var artık para kazanamıyorm inşallah banlanmaz . bilginiz için teşekkürler
  • enesiec E kullanıcısına yanıt
    Bir daha bot eklememeye çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.