Şimdi Ara

Youtube Açılana Kadar Buradan Giriş Yapabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yunanlıların Rahat At Koşturmasına İzin vermeyin... Yüce Önderimize Yapılan Bu Saldırıyı Kınamak İçin...

http://www.proksi.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardzine -- 7 Mart 2007; 21:25:52 >

• Hemende çözüm bulmuşlar be Ben Girmem artık o siteye
  • quote:

Orjinalden alıntı: CLUbeer
    Hemende çözüm bulmuşlar be Ben Girmem artık o siteye

çok güzeL ßir karar vermişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoWeDoR

quote:

Orjinalden alıntı: CLUbeer
    Hemende çözüm bulmuşlar be Ben Girmem artık o siteye

çok güzeL ßir karar vermişsin

ewy bence youtube o videoları silmiyosa biliyosunuz hangi videolar olduğunu zaten o sitede Hiç bir işimiz olamaz bundan sonra.
  • atatürkü kirletmeye çalışan bir siteye neden girme gereği duyayım ki senin bunu yayınlaman bir saygsızlıktır bunu bil ve şikayet edecem birazdan
  • Ya bende şu hatayı veriyor ne yapabilirim?
    Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player.
  • Youtube açıldı arkadaşım O İğrenç Videolar Silindi. T.C. Nobetçi Mahkeme Kararıyla Tekrar Erişime Açılma Kararı Verildi.

Akşama açılır ztn , açılana kadar buradan girebilirsiniz iyilik yapıyoruz...

Ayrıca biz o videoyaya itiraz etmeseydik , şikayet etmeseydik o iğrenç video hala orada olacaktı , bizim girmemiz lazım ki o iğrenç insanlar öyle videoları yayınlayamasınlar... Girmezsek hata bence , onların rahatça at koşturmasına izin vermiş oluyoruz.. Ulu Önderimize Yapılan Bu İğrenç Saldırıya Göz Yummuş Oluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardzine -- 7 Mart 2007; 20:45:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

Ya bende şu hatayı veriyor ne yapabilirim?
    Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player.

javascripti ya kapatmışsın yada Macromedia Flash Player ın eski 1 versiyonunu kullanıyorsun.
    Macromedia Flash Player ın son versiyonunu yükle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tniaskrad -- 7 Mart 2007; 20:43:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

quote:

javascripti ya kapatmışsın yada Macromedia's Flash Player ın eski 1 versiyonunu kullanıyorsun.
    Macromedia's Flash Player ın son versiyonunu yükle.

E iyi de adobe den indirilmiyor zaten.Başka sitelerden indirildiğinde de operaya yüklüyor.Çevirisini ben de biliyorum.
  • bende artik girmem baska sitelere yonelmeliyiz mesela metacafe cok kullanisli
    youtube teroristlere, turk dusmanligina verdigi destegin bedelini odemeli
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tniaskrad

quote:

javascripti ya kapatmışsın yada Macromedia's Flash Player ın eski 1 versiyonunu kullanıyorsun.
    Macromedia's Flash Player ın son versiyonunu yükle.

E iyi de adobe den indirilmiyor zaten.Başka sitelerden indirildiğinde de operaya yüklüyor.Çevirisini ben de biliyorum.

pardon yanlış anlamışım
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%22Macromedia+Flash+Player+latest+version%22&btnG=Ara&meta=

• YouTube’nin engellenmesine tepki gösteren Bilişim Derneği Hukuk Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Ali Köksal, “Bir kişinin yüklediği görüntüler yüzünden sitenin topyekün engellenmesi, başkalarının özgürlüğünü haksız yere kısıtlar” dedi.

Bilişim Derneği Hukuk Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Ali Köksal, YouTube’a erişimin engellenmesi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, internet sansürünün dünyada kısıtlı demokrasilerde görülen bir uygulama olduğunu açıkladı.

Vicdanlı bir kararın içeriğin sorumluluğunu taşıyan asıl kişiye ulaşılması ve gerekiyorsa bu noktadan sonra hukuksal bir yaptırıma gidilmesi yönünde olacağını söyleyen Köksal, siteye erişimin bütünüyle engellenmesinin suçsuz 3. kişileri de olumsuz etkilediğini söyledi.
    YouTube’a erişim yasağı

Köksal, “Hukukta bir suçsuzun hapise konarak boş yere özgürlüğünün kısıtlanması yerine, dışarıdaki bir suçlunun cezasının daha geç verilmesi yeğlenir. Bir kişinin siteye yüklediği görüntüler yüzünden topyekün engelleme kararı verildiğinde başkalarının özgürlüğü haksız yere kısıtlanır” şeklinde konuştu.
    İnternete sansür uygulayan ülkeler

Tedbir kararının zamana yayılması gerektiğini ifade eden Köksal, “Erişim engellendiğinde yetkili mercilerin videoyu inceleyip, suçu işleyen asıl kişiye ulaşması da imkansızlaşıyor. Eğer engelleme olmasaydı, görüntüleri YouTube’a koyan kişinin IP numarası tespit edilebilir ve bütün toplum yerine asıl suçlu birey cezalandırılabilirdi. İşin burası atlanıyor” dedi.

Köksal, hukukun hızla ilerleyen teknolojiye yetişmesinin zaman alacağını ifade ederken, yeni bir kavram olan bilişim hukuku oturana kadar dünya çapında aksaklıklar yaşanabileceğini de sözlerine ekledi.

• proxy ile ilgili

flash player zaten son sürümdü
  • Ya yükledim onu gene olmadı sanırım youtube un yeni engellenme yolu bu.Daha dün çalışıyordu.
  • Arkadaşlar şunu bi anlayın...
    video ile bu engellemenin bi alakası yok.
    Hatta komplo bile olabilir.
    Youtube son aylarda gittikçe popüler oldu
    3 milyona yaklaşan adsl kullanıcısı var...
    Youtubeda ajdarın klibi bile toplamda 5-6 milyon defa izleniyor
    yani download ediliyor.
    Türktelekom yurtdışı çıkışı yemedi tabii.

Ama bu yasakçı zihniyete...
    Tamamen yasal bir yöntem var.
    Ücretsiz bir program.
    DNS sunucunuzu değiştiriyor (telekom dışı)
    treewalk googledan aratıp indirip kurun
    ve pcyi tekrar başlatsın...
    youtube değil... telekom yasaklı tüm siteler açılsın.
  • benim anlamadıgım konu yunanlılar videoyu koyoyu bize yasak geliyo. nasıl bi zihniyettir anlamak zor walla
  • @sadikxp
    dediğin program hızımızı düşürürmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 7 Mart 2007; 21:06:46 >
  • Youtube a video yükleyenler vatan haini mi oluyorlar?
  • Aferim yani. Adamlar Atatürk'e hakaret eden vidyoyu kaldırmadılar ;bir nevi onlarda haraket etti sen de adamların sitesine hemen gir. Pes doğrusu

quote:

Orjinalden alıntı: hardzine

http://www.proksi.org
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.