Ya bu youtube yüzünden başım belaya girdi sanırım polisler aradı evi yasal olmayan sitelere girdiğimi tespit etmişler youtubedan dolayı olabilirmi
seni yemişler
feyk hala kapalı
quote:
Orjinalden alıntı: emreyildirim94
quote:
Orjinalden alıntı: CasTiLLa
Ya bu youtube yüzünden başım belaya girdi sanırım polisler aradı evi yasal olmayan sitelere girdiğimi tespit etmişler youtubedan dolayı olabilirmi
emin misin polis olduğuna birisi kaptırmış olmasıneğer IP adresin sabit değil ise bulmaları imkansız gibi birşey
Ne imkansızı yaa. Sizin hangi saate hangi ip ile girdiğinizi ttnet biliyor. Şu saatte bu ip ile kim girdi diye sorarlarsa şak diye yapıştırırlar senin tel num. ev adresini vs vs.
Kapalı
Açık
Açıktı Hala açık bende Jackersız Jacker keylogdan başka bişey değil
HİÇBİZAMAN KAPANMADI Kİ
Bana hep açıktı zaten.
Jacker var bakamıcam açılmışmı açılmamışmı diye .Açıldımı cidden
açıkmı kapalımı karar verin bee
Ne zaman kapandı ki ? (Bize) Tayyeap bile girdiğini söylediyse giremeyenler utansın.
quote:
Orjinalden alıntı: badblood1903
Açıktı Hala açık bende Jackersız Jacker keylogdan başka bişey değil
Keylogmu değilmi orasını bilemicem ama gayette güzel işimi görüyo adres çubuğuna youtube un adresi yazıyorum kapalı değilmiş gibi giriyorum ve şuana kadar da hiçbi hesabım çalınmadı
Buyrun 11 Mayıs 2009 tarihini de koydum az önce çektim ss'yi.YOUTUBE AÇILMAMIŞ.
Eğer youtube vb. yasaklı sitelere girmek isterseniz ultrasurf programını yükleyin , alta atın ve girin takılın reklamsız filan eklentisiz.Ancak İnternet Explorer'da çalışıyor yalnız.
Açılmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme