Şimdi Ara

youtube atma sorunu ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
18.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 8.1.2 jb li ve youtube de video açmiyo videoya baştığın gibi youtube kapanıyor.sorunu yaşıyan var mı?
    Sorun intube deymis arkadaslar silince duzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StyleSlayer -- 16 Haziran 2015; 16:14:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

YouTube Atma Sorunu Çözüldü

YouTube uygulamasından atılma sorunu, birçok kullanıcı tarafından yaşanan yaygın bir sorundur. Bu sorun, uygulamanın aniden kapanmasına veya televizyonlarda YouTube'dan atmasına neden olabilir.

Nedenleri:

• Yavaş veya dengesiz internet bağlantısı
    • Eski veya bozuk uygulama sürümü
    • Cihazda yeterli depolama alanı olmaması
    • Çakışan uygulamalar veya eklentiler
    • Donanım sorunları

İnternet Bağlantısını Kontrol Et: İnternet bağlantının stabil ve hızlı olduğundan emin ol. Gerekirse yönlendiriciyi yeniden başlat veya farklı bir Wi-Fi ağına bağlanmayı dene.

Uygulamayı Güncelle: YouTube uygulamasının en son sürümünün yüklü olduğundan emin ol. Uygulama Mağazası'na git ve güncellemeleri kontrol et.

Depolama Alanını Boşalt: Cihazındaki depolama alanının yeterli olduğundan emin ol. Gereksiz uygulamaları, fotoğrafları ve videoları sil veya bunları harici bir sürücüye taşı.

Çakışan Uygulamaları Kaldır: Diğer uygulamalar veya eklentiler YouTube ile çakışarak atma sorunlarına neden olabilir. Şüphelendiğin uygulamaları devre dışı bırak veya kaldırmayı dene.

Cihazı Yeniden Başlat: Cihazı yeniden başlatmak, geçici hataları gidermeye ve sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.

Donanım Sorunlarını Gider: Donanım sorunları da YouTube atma sorunlarına neden olabilir. Televizyon veya cihazın teknik özelliklerini kontrol et ve gerekirse bir teknisyene başvur.

Bu çözümleri izledikten sonra YouTube atma sorununun çözülmesi gerekir. Sorun devam ederse, YouTube destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sorunun sebebi cydia da youtube u arka planda calistirmaya yarayan tweak, onu kaldirman gerekir
  • youtubed
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhmrsln

youtubed
    teşekkür ederim
  • o muymuş sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhmrsln

o muymuş sorun
    yok hocam o değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: StyleSlayer

yok hocam o değilmiş
    Youtube'u kaldırıp tekrar kurun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Torrent Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Youtube'u kaldırıp tekrar kurun

Ayni sorun devam ediyor
  • Hocam ben de ios7.1.2 jailbreakli kullanıyorum aynı sorun ben de de var. Açıyorum uygulamayı herhangi bir video tıkladığımda direk atıyor ama multitasking de açık gözüküyor tıklıyorum yine atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Hocam ben de ios7.1.2 jailbreakli kullanıyorum aynı sorun ben de de var. Açıyorum uygulamayı herhangi bir video tıkladığımda direk atıyor ama multitasking de açık gözüküyor tıklıyorum yine atıyor.
    Çözüm buldunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreameren

Çözüm buldunuz mu?

Alıntıları Göster
    hocam çözüm bulamadik youtubed dende değil bayadir tweak falan da kurmuyom birden bire gitti
  • StyleSlayer kullanıcısına yanıt
    Anladım, umarım düzelir.
  • Ayni sorunu ben de yasiyorum, birkac surum eskiye gittim ancak durum ayni.
    JB'den kaynaklanıyor olabilir hocam
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    JB yüzünden olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

JB yüzünden olabilir mi?

Jb'liken birkac ay kullandim, uzun sure yeni bir eklenti de kurmadim kendi kendine oldu sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

quote:

Orijinalden alıntı: 18_Eren

JB yüzünden olabilir mi?

Jb'liken birkac ay kullandim, uzun sure yeni bir eklenti de kurmadim kendi kendine oldu sanki.

Aynen oyle hocam aylardir jb bar telefonda kendi kendine gitti buyuk ihtimalle jb den kaynaklanan bir sorun
  • Skaty. S kullanıcısına yanıt
    Anladım umarım düzelir hocam.
  • İntubeyi silin duzeliyo
    Android tablette aynı sorunu yaşıyorum videoya girdiğim an atıyor beni ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.