Bildirim
YouTube'da daha önce böyle bi video görmediniz..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
YouTube'da tam bunu izledim foruma geldim sen yüklemişsin -
Evet izlememiştim çünkü yeni koyulmuş. -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 18 Haziran 2010; 3:30:14 > -
Bende pek begenmedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMassacre
Bi FIRE yazmış,gerisi boş.
-
Okadar adama sözünü geçirebiliyor organize edebiliyorsa ortada güzel birşey var. Biz F si için organize olurken kan revan içinde kalıyoruz adamlar 300kişi aynı anda düzgünce sıraya geçiyor bizde muhakak çıkar ters birisi -
quote:
Orijinalden alıntı: Se®can
Okadar adama sözünü geçirebiliyor organize edebiliyorsa ortada güzel birşey var. Biz F si için organize olurken kan revan içinde kalıyoruz adamlar 300kişi aynı anda düzgünce sıraya geçiyor bizde muhakak çıkar ters birisi
Kesinlikle -
Geçen izledimde guildin ismini okuyabilen varmı gözlerim görmüyor net değil. -
bizde savaş başladıktan sonra chat penceresini bile okumuyolar tokmakcılar bile savaşıo herkez adam kesme peşibde mercury kulakları çınlamıştır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X